![]() |
|
Velikonoce 4KTo je dotaz nejspíše na Francka. Už je znám program 4K vysílání RAI o velikonocích?Díky. DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@omar3Zatim nevysla zadna zprava. Oni jsou schopni to zapnout par hodin pred. Kazdopadne zitra vecer bude Rai v Eurovizi live vysilat Via Crucis, kdy papez nese kriz Krista ke Kolosseu. A v nedeli opet v Eurovizi Urbi Et Orbi. Je pravdepodobne, ze se to bude vysilat i v CR. Kazdopadne brzy budou novinky ohledne Rai 4K.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Velikonoce 4KPiste si soukrome spravy a neprudte tady s rai. |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
Velka Noc 4KDiky moc Franck, za Tvoju spravu ohladom vysielania TV RAI .A nevsimaj si tie priblble poznamky a blaboly od nejakych primitivnych pohanov ... |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
@BenderovecKdyž tě to nezajímá, tak to nečti ... a nereaguj.VU+ Duo2, image VTI 8.2.3
|
SirMax
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 1 476 |
![]() |
|
@BenderovecJa si mozem citat a reagovat na co chcem ano, to po prve. A Ty zase nepozeraj RAI TV, nikto Ta nenuti a pusti si Slager TV, alebo chod chlastat a nikoho tu neurazaj ano !!! ,,, |
bystrik
![]() |
|
bystríkTak když je to to "po prve", tak proč Ti to vadí u Benderovca? Ten může reagovat taky na co chce. Tá debata o Franckovi je tady rozsáhlejší a díky své "splachovatelnosti" se tady toleruje věčšinou, tak moc tady příprckově nereaguj. Kromě toho kdo chce, tak si svoje věci najde sám a nemusí spoléhat na Francka a pokud toho nejsi schopný, tak ostatním aspon nenadávej do primitivních pohanů. Hezké svátky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanCo to znemana splachovatelny? Jakoze i pres kritiku jedu dal?? Ne, neni to o splachovatelnosti, ale principu. A par zavistivych a zamindrakovanych jedincu, me urcite nezastavi. Naopak.Za dalsi co znamena, ze si kazdy info muze najit na netu? Takze by podle Tebe meli prestat uplne vychazet noviny? Protoze prece staci, si informace vyhledat? Ale aby jsi ty informace nasel, nekdo je musi napsat, i na tom internetu. Ostatne i Parabola sama informuje o udelostech z jinych zemich? Nema to delat? Vzdyt si to muzes prece vyhledat? Kazdy (ja, Ty, Tvuj kamarad...) muze psat o cem chce. Nikomu je nevnucuji, nikdo nema povinnost je cist. Stejne tak kdyz si koupis noviny, taky Te mozna nezajima vsechno co tam pisi. Normalni clovek otoci stranku a preskoci na clanek ktery ho zajima. Hezke svatky vsem! Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@bystrikPřesně tak ,jen by mě zajímalo jaké individuum si může dát nick Benderovec![]() ![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Velikonoce 4Kblaboly od nejakych primitivnych pohanovto je tá krestanská morálka Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
Velka noc 4KUz ten nick Benderovec hovori o IQ daneho cloveka.A urazat tu verejne najvacsie krestanske sviatky je nielen porusenie pravidiel tu na Parabole, ale i zakona vseobecne .Tak by som mlcal a neurazal tu verejne ziadne nabozenstvo a cudujem sa, ze to admin fora dovoli ... |
bystrik
![]() |
|
FranckuTuhle debatu máme za sebou, nevím, proč se k ní vracet, omíláš to samé do kola a ano, jsi tady slušně tolerován. Výraz primitivní pohani mně prostě "nadzvedl". Hezké svátky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanTuakane, ja tuhle debatu budu tak dlouho opakovat, nez to vetsina pochopi. A urazet svatky, ktere patri k NASI kulture a je jedno jestli jsi Ital, Cech nebo Francouz je to nejhorsi co muzu cist. Bohuzel ale to je chyba rodiny, ze deti nevedly k ucte a respektu.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@bystrikNick Benderovec je katastrofa.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Velikonoce 4KNevím, co tady všichni "melete" o urážce svátků, zloděj křičí "chytte zloděje", doporučuji ještě jednou pročíst celou diskusi. Jedinou urážku tady vnímám jako "primitivní pohani" /od Bystríka/ a o tom by se dalo diskutovat celý týden, dopředu upozornuji všechny, do toho se nepouštějte, protože se to zvrhne a jsou ty svátky, takže naposledy - Hezké svátky...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@alltukan má pravdu,jsem pro ,už to nechte plavat ,hezké Velikonoce![]() Je těžké být (nevhodné slovo)em, protože konkurence je veliká. ? Miroslav Horníček
|
Anubis
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
RE: Velikonoce 4KJa porad nevim proc si mne berete do huby. Jsem svobodnej a svuj nazor si muzu napsat.Pred casem jsem psal kto jsem .Vy nectete. Vy jenom prudíte. franck a šest malomocnejch. |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
![]() |