![]() |
|
Nitra - Banská Bystrica (semifinále play off)Vedenie verejnoprávnej televízie rozhodlo, že na Veľký piatok z programovej štruktúry Dvojky vynechá priamy prenos z play-off hokejovej Tipsport ligy. RTVS uprednostní programy s duc(nevhodné slovo)u tematikou. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...Asi majú pocit, že toho náboženstva bude v najbližších dňoch málo.![]() Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...O nič neprídeme, úroveň zápasu dnešného zápasu otrasná, paralelne s týmto zápasom ide SF KHL Petrohrad-CSKA a to je asi taký rozdiel ako keď sa trabant preteká s ferari-![]() |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 561 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...ale tu nejde o úroveň a o prístup zatiaľ nie sme cirkevný štát a keď sa ten zápas môže hrať tak by ho RTVS mala odvysielať nie vyhovárať sa na duchovné vysielanie RTVS musia platiť všetci aj ateistiDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@PeterHumax @pele1pokial mam spravne info, RTVS chcela aby sa semifinalove zapasy zacali hrat az od soboty, pretoze, myslim si to aj ja hoci nechodim do kostola, Velky piatok by mal byt venovany inemu ako superenie, hazardnym hram, ..., ale ProHokej si postavil hlavu a naplanovali zapasy uz od stvrtka.............dnes som sa dozvedel, ze pravdepodobne z reprezentacnych pripravnych zapasov budu vysielat iba 2 zapasy s Francuzskom hoci mali byt odvysielane aj zo Svedska, Nemecka, doma proti Lotysku a Korei, ale uvidime ci sa to este nezmeni |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...na jednom sk webe je už o tom aj článok najlepšie je že v tom čase žiadne duchovné vysielanie na danom programe nie jeDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
OT.....Šokujúca správa: Košice chcú opustiť slovenskú ligu! Tichá vojna s Lintnerom aj zväzom. |
PeterHumax
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 6 324 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...Vidím to asi na maďarskú ligu. Tam by pravdepodobne prvé, možno aj druhé kolo play-off zvládli... |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...im ide o naplnenie kapacity štadiona![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...ved ani vcera nedavali prenos...a ked uz sa tak tvaria ze je to hazard a co ja viem co, tak by nemali vysielat ani goly body sekundy a ani sportove spravy po tel.novinach...si z nas robia srandu...ale im su ludia ukradnuti, ked platia povinne vypalne vo forme koncesii |
Peppe
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 94 |
![]() |
|
RE: Nitra - Banská Bystrica (semifinále play o...Aj ja som pocul, ze Kosice chcu opustit nasu ligu, asi to Lintner nerobi tak ako si to predstavuju, ale aj Nove Zamky hrali mimo, kazdy si je strojcom svojho šťastia |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
@Peppevčera dávali prenos! |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
![]() |