![]() |
|
Nový kanál ČtHD 26Tak jsem si najivně myslel, že na Alienu2 ve Sparku budu aspoň používat HBTV na ČT HD stanicích na 26 kanále v DVB-T2 a spadnou po naladění do rádií, tam se mě objevilo pouze 8 ČRO rádií a žádná tv stanioe jako tomu je na 24 kanále(4tv) třeba s JOJ HD nebo z 28 kanálu kde je 14 stanic s Primou nebo Očkem mi funguje HBTV aj když jsou v sekci rádio.Otázka zní proč se mi nenaladili na kanále 26 tv stanice a naladili se pouze rádia, signál na teploměrech 75%? Díky za případnou odpověď ![]() |
pedro
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: Nový kanál ČtHD 26Alien neumí HEVC.Famaval 110,E85,Andrew 180x200,Zero 4k,TBS 5927, Zlínský kraj - Kroměříž
|
Danny10
Registrace: 11/2012 Příspěvků: 1 270 |
![]() |
|
Nový kanál ČtHD 26To vím, jsem si myslel že u ČT ho budu používat jenom na HBTV, Když mi třeba Očko v T2 na 28 kanále v sekci radio přehrává HBTV.Taky se divím proč mi na 26 kanále televizní stanice nespadli do rárií jako je tomu na 24+28 kanále. Dnes většinou prodávané set top boxy HBTV nemají tak bych to řešil takto. Nevíte má JOJ FAMILY HD na 24 kanále HBTV? |
pedro
![]() |
|
RE: Nový kanál ČtHD 26Joj Family HD K31 Ostrava bez HBBTV |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
Nový kanál ČtHD 26Díky lance, mě to ukazuje v displey že tv Joj na k24 HBBTV má, ale nic se mi nenačte, oproti Očku na K28 kde HBBTV funguje bezvadně akorát se trochu zpožduje zvuk |
pedro
![]() |
|
RE: Nový kanál ČtHD 26Já mám jeho brášku Golden Media a půjde do popelnice tam se vejde.Mámho asi 3-4 roky má už svůj čas. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Nový kanál ČtHD 26Já si ho ještě nechám na sat. vysílání a na pozemní HBBTV( ne u ČTHD z 26 kanálu), až bude STB s HBBTV tak přikoupím HDMI přepínač, už teď je mám v tv zaplněný a nebo novou tv, což se mi zatím nechce, nebot HBBTV ještě není vyřešený, třeba právě ve výše zmiňovaném Očku, kde je svižné HBTV a na stejném kanále 28 Prima kde se HBBTV načítá hodně pomalu. Také mi chybí tabulka tv programů jakou verzi HBBTV a zvuku používají. To samé mi chybí v technickém popisu u nových STB. |
pedro
![]() |
|
![]() |