Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

letn čas u skylinku

tak už 1 hodinu zjišťuji,že tam majį moskevský čas,furt do kolečka mi odpovįdá jenich automat,že volæm po pracovnį dobė.I jejich refreš mi vypadne s kecandou,že je má žádost po prac.dobė a zhasne :zombie: :zombie: :zombie: :zombie:

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: letn čas u skylinku

:dead: :mad:

vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.

oneeeee
Registrace: 10/2005

@korkoran

Na Velký Pátek někam volat? Všichni jsou už dávno v kostele, nebo běželi vsadit loterii. :))

konas
Registrace: 12/2014

ZÁKAZNICKÝ SERVIS A JEHO PROVOZNÍ DOBA
Dovolujeme si Vás informovat, že během Velikonočních svátků ve dnech 30. 3. a 2. 4. bude telefonické centrum mimo provoz.

esquire
Registrace: 7/2008

korkoran

No to je tedy příspěvek. Kvůli Tobě budou pracovat i o svátku.Stačilo se jen podívat na jejich stránky než tady spamovat. Rv

neuzil
Registrace: 7/2009

@neuzil

volal jsem na automat asi 5x,který tvrdil,že pracuje do 18.000 a na to tam je automat,který údajně pracuje neomezeně,když tedy pracuje ,pak teprve na 800.........o výše jmenované zprávě o nepráci nevěděl ani kamoš servisák sky... Rv

korkoran

letní čas u skylinku

Rozhodně jsem čekal,že při mých 11 kartách mi skylink takouvo dúležitou info napíše do meilu ;) ;) Ale číst se má,i to mezi řádky :laughing: :laughing:

korkoran

Info do emailu o státním svátku, který je dán rozhodnutím státní moci? :bigeyes: :)))

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

To by si koukal jaké vol..iný mi píše a informuje o nich,vypnutí ,zapnutí,propadnutí atd :laughing: :laughing:

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra