![]() |
|
setting stiahovanieporadte gde stiahnem settin na vu uno 4k se pre astra 23 5,19,2 eutelsat 13,16 |
polki
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: setting stiahovanieposlal som ti stránku odkiaľ si máš stiahnuť aktualny setting .ignoroval si to. nedá sa ti pomôcť . skús na maďarskom fore . aj tam majú vuplus. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: setting stiahovanieTady ... http://www.netboard.hu/ |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
setting stahovanieoneeeee v tom čo si mi pomohol ti dakujem Madarský neviem Anglicky tiež nie nie som počítačový maniak ,som strojar nie v mladom veku a moja záluba su vinohrady a ked niekto potrebuje pomôct ta nie je problém tak tu pri tomto som len občas ale ked som sa krutil okolo týchto vecí čo je dávno tak setting alebo firmvare som si stiahol na kluč ab fora alebo iných sk.stranok gde som vedel prečítat čo to je.Nové pomenovanie a skratky sa učím a ked nechcem niečo pokazit tak to ide pomali a aj ked som prečital niekolko stranok tak podrobny postup tu nenajdem , vy čo to už viete vysvetlujete ako sebe rovnemu.Inemu to nastavit nedam prave z toho dôvodu že sa tak nenaučím dakujem za pochopenie. |
polki
![]() |
|
RE: setting stiahovanieTak rada:1. je lepší si dělat setting sám, podle toho, na co se zájmově koukáš a nač máš přístupová práva. Nechat vyhledat všechny programy, stáhnout si je do kompu, a udělat si oblíbené. 2. každopádně první krok je naučit se downloadovat a uploadobat setting z PC. Například programem dreamboxedit. Umíš to? není to z textu dotazu jasné. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: setting stiahovanieAno to viem pokial je to usb a nie priamo kablom 232,setting som chcel z dôvodu že nastavujem motor,mám tam len astru 23,5,motor nastavujem podla pokinov mám ho 10 rokov sam som ho nastavoval nulový bod mám presne suradnice zadané dorazove body,a ked som v menu a na 23,5 ,po odydení z menu sa parabola pretočí sama na východ tak neviem gde je chyba. |
polki
![]() |
|
RE: setting stiahovaniehttp://www.vhannibal.net/ |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: setting stiahovaniedakujem hoss už som tam bol len ešte taká otázka,stačí že je to setting pre enigmu2 alebo potrebuje označenie pre vu uno 4k se?A motor nastavujem len ked odydem z menu tak mi tanier otočí na doraz na východ |
polki
![]() |
|
RE: setting stiahovaniesetting může být pro E2,ale svůj je nejlepší,jestli je tam v nastavení nějaká automatika jako FSS tak vypnout,zkusit takyjiné IMG |
dnurg
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
RE: setting stiahovaniesetting mám už stiahnuty a nainštalovany,motor zatial na dvoch družiciach v pameti motora ale ked nastavým v režime pozícia výber družic a mám to na astre 19,2 alebo 23,5 programy nejdu,ked prepnem do režimu jeden programi idu zaleží na ktorej som skončil. |
polki
![]() |
|
polkiZkus vyresetovat motor a pak znovu provést kontrolu vč.editu.Setting je pro enigmu 2 a funkční i pro VUčko... |
hoss
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: setting stiahovaniehoss dakujem dnes uz to nespravím ale niečo v tom bude lebo k tomu motoru bolo už do dneška asi 5 prijmačov a zatial šlapal bez závad |
polki
![]() |
|
![]() |