![]() |
|
Android Box vs Magio Go a Horizon GoZhanam android box na ktorom v klude poslape Magio Go a Horizon Go ... dakujem za akukolvek radu :-)snad len poznamka, nutnostou je aby slapali obe sluzby nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon GoTesla šlape úplně parádně, narozdil od Evolvea M4 tam není root, takže Horizon go funguje |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon GoTo by zaujimalo aj mna. Snad nam niekto poradi a napuse to tu. Mohli by ste zistit aj ci funguje voyo cz a sk. |
marianst
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 287 |
![]() |
|
Zemakprosim ta specifikuj konretny primac ...diky !!! nech sa dari, ahoj ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
@alfasexNa tanixe tx 3 mini, tx 3 pro, x96 mini, to po malej úprave, ktorá ti zaberie pol minúty, ide v pohode magio go, horizon go, o2 tv go, skylink live osobne odskúšanéSk:Magio Sat XL,iptv-sledovanitv.sk,lepsia.tv,Cz: dvb-t2 Lysá Hora 28 k., dvb-t 37,54
|
freeman07
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon Gomagiogo nejde na žiadnom android boxe v 100% kvalite..ano su boxy na ktorych ho spustiš,ale budeš mať trocha tažšie ovládanie a celu aplikaciu budeš mat trocha orezanu alebo iny problem sa ti vyskytne....proste maju tam velku ochranu..je to hlavne preto,lebo vyrobili a predavaju svoj officialny magiogo box a len nanom to ide na 100%...keby to išlo na všetkych android boxoch bez problemov,tak by im každy kašlal naten ich magiogo box čo vyrobili a ludia by si kupovali za 20 eur android krabičky |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon GoJe to Tesla QX4, asi půjde i na QX8 pro(stejný software, lepší hardware). Mohu potvrdit funkčnost Horizon go i O2, Magio bohužel nemám. Jinak mám ještě 2ks starších Evolveo H8, tam také funguje, bohužel ta nová Evolvea (M4) mají root takže Horizon go tam nefungoval, koupil jsem na Alze a vyměnil za tu Teslu a tam vše šlape na stopro, přijde mi to ještě lepší a víc odladěné než to Evolveo. Snad jsem Vám alespoň trochu pomohl při výběru. Hlavně dávat pozor aby tam nebyl root... |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 290 |
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon Gona vela boxoch pre fungovanie Magiogo musiš urobiť Unroot,ale nie vsetci to odporucuju lebo vacsinou sa pokazi android..a ako som písal aj to ovladanie by si mal mat zložitejšie |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 319 |
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon Gochalani diky !!!vygooglim dane masinky a nastudujem vsetko co sa da nech sa dari, a uzivajte velku noc :-) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Android Box vs Magio Go a Horizon Goto magio go som vracel , tudis sekalo ,nedalo se to divat na 37+ |
matino300
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 714 |
![]() |
|
![]() |