![]() |
|
Film Europope nejdú titulkyNa Film Europe mi nejdú titulky. Satelit mám AB Cryptobox 650 HD. Na ovládačke stlačím SUB zobrazí sa výber: 1 česky D, alebo Titulky Vyp. To je prednastavené ak zadám české titulky nenaskočia. Po opätovnom stlačení je zas nastavené titulky vyp. Majú všetky filmy na Film Europe titulky? Som úplny amatér v sat technike, preto sa chcem opýtať čo je fw? Aj na iných staniciach mi to robí kde sa dajú zvoliť titulky. Robí mi to na každej stanici napr. Prima MAX, ale to mi nevadí samozrejme. Dík za rady. |
evicka
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
eváka od registrácie si čo robil. mačkal tlačidlá. tak mačkaj ďalej . snáď sa domačkáš.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@evickamusíš dát na ovladači české titulky a chvíli počkat.Oni ti hned po zaonutí nenaskočí.Je tam jakási prodleva od zapnutí na ovladači..._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 962 |
![]() |
|
Od akej registrácie?Karta je dávno registrovaní titulky som zatiaľ ani neskúšal spustiť. Nechápem čo mám mačkať. |
evicka
![]() |
|
Nefunguje to.Ani po minúte titulky nenabehnú. |
evicka
![]() |
|
RE: Film Europope nejdú titulkyMenu, Nastavení, Systémová nastavení, Titulky Zap. |
Standa2
Registrace: 5/2005 Příspěvků: 2 221 |
![]() |
|
evickaMyslel tvoji registraci 4/2009![]() |
bora
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 722 |
![]() |
|
DakujemStanda 2 už to ide.bora roky som na tomto fore nebol od registrácie navyše skylink spúšťam len cez sviatky a vždy to bol program flexi7 až teraz Film Europe a československo tak preto som titulky neriešil. |
evicka
![]() |
|
@evickaNemáš zač akorát to budeš muset zase přes to menu vypínat. Já jsem to měl také takhle ale pak jsem nahrál podporu pro kartu ICE Irdeto a jde mi to na ten Soft přepínat přes to tlačítko SUB na ovladači. |
Standa2
![]() |
|
Kde to nájdem?Tu podporu pro kartu ICE Irdeto. |
evicka
![]() |
|
@evickahttp://www.abcomeu.com/download-softwareHome / AB Cryptobox / AB Cryptobox 6XX / AB_CR_650 a dával jsem tento SW 650HD_MCAS_V1.09.18723_24-10-2017.rar |
Standa2
![]() |
|
....DAKUJEM PEKNE. |
evicka
![]() |
|
![]() |