![]() |
|
Edision os megaZdravím,měl bych dotaz na majitele tohoto stroje.Je možnost sledovat dvb-t2 a zároveŃ streamovat dvb-s2 programy?Díky.Zgemma H7S , Maximum E-85
|
fourthface
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Edision os megaNemám tento receiver, ale měl by to být klasický třítunerák, 2xsat + 1xkombi S/T/C, takže podle mně určitě. Jinak jsem měl předchůdce optimus OS3+, velice dobrý receiver za dané peníze...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
Edision os megaMám ho už nějaký "pátek" (kupovaný v DE u nás se ještě neprodával) a mohu potvrdit požadovanou funkčnost. Velmi dobrý poměr výkon cena má i combo Edision OS Nino plus H.265. Cena okolo 95€.VU+ SOLO 4K (2xDVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), EDISON OS NINO+ Combo (DVB-S2+ DVB-T2/C HEVC), Toroidal T90 1W-19E-23E, 49" 4K Panasonic.
|
jkaval
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 77 |
![]() |
|
Edision os megaNebyl by spatnej (mam ho asi 1,5roku, nastesti mne nestal ani korunu), kdyby podpora za neco stala. Jestlize nepotrebujete porad sit, tak pak je to jedno. V opacnem pripade to je problem - je tam chyba v hw navrhu a NIC si na Gbit siti zniceho nic sam zacne vyjednavat nizsi a nizsi rychlost, az se treba na 30minut odmlci. To udela parkrat za den. A to asi nechcete ... |
machura
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Edision os megaZapomeňte na Edision, to nemá poslední dobou ani hlavu ani patu. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
![]() |