![]() |
|
Taky vám přestal hrát Skylink?Zdravím všechny, dneska kolem 13h mi přestal hrát Skylink s nabídkou Multi i Skylink s nabídkou Digital. Je tu někdo se stejným problémem? Díky. |
rychlous
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 2 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?ne,nepřestal |
trondik
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 231 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Idú Ti len FTA programy? TA3, ČT24, ÓČKO, NOE... Je možné, že ak používaš karty ICE v uničítačkach, tak Ti to už nepôjde a budeš musieť buď prepnúť v stb z Cryptoworks na IRDETO (ak to Tvoj stb umožňuje), alebo dokúpiť CAM a strčiť doň kartu ICE (ak máš v stb CI slot), alebo ísť do Skylink ready boxu. Mal som obdobný problém vo februári a CAM to vyriešil.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
@rychlousvšechno hraje,akorát před 20 minutami zadrhávala ČT 24![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
KorkoranTo bylo přenosem z Popradu....On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Už se probudili hladoví medvědi?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Zdravim... mojim rodicom sa to dnes stalo. ICE karta v UNI, Multi zaplatene do maja 2018. Okolo obeda prestala hrat. Nastastie to vyriesilo zaslanie zapisov na kartu, nabehla do 2 min. |
vlazo12
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 32 |
![]() |
|
@krtíkProč by měl jít do Skylink ready boxu? Pokud je chyba skutečně s přijímacím zařízením, může použít jakýkoliv STB s CI slotem a použít Irdeto CAM. Teď je třeba v akci v Datartu Technisat S2 i s modulem za 2390,- Kč.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Díky všem za reakce. Stalo se mi to úplně stejně jako u vlazo12. Taky mám u obou satelitů ICE v UNI a kolem 13h obě přestaly hrát. Vyzkouším tedy zápisy, třeba to taky pomůže. |
rychlous
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Joscer, napísal som tam aj možnosť dokúpiť CAM (ak má jeho stb CI slot). Nepredpoklal som, že by chcel kupovať CAM a k tomu aj "akýkoľvek" stb s CO slotom. To by mal aktuálne náklady aj na CAM aj na stb. Ale máš pravdu, túto alternatívu som opomenul. Ja sám tak fungujem, ale box som nemusel kupovať, len som z UNI presunul kartu do CI.Opensat 9700 HDPVR+
|
krtík
Registrace: 7/2012 Příspěvků: 558 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Pouzivaj certifikovany prijimac a nemusis nic riesit.GOSAT GS 7060, Skylink KOMPLET, parabola 80, monoblok.
|
Jupo
Registrace: 12/2016 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Pouzivaj certifikovany prijimac a nemusis nic riesit.![]() ![]() ![]() další agigátor shitlinku ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
JupoNesmysl. Když už tak jen modul. Takové předražené šroty, nikdy.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?tak , předražené a zmetky jak softwarove tak dizajnove,proste odpadale má v podpisu agitátor GOSAT GS 7060, Skylink KOMPLET, parabola 80, monoblok,tak smer vetru je jasný ![]() |
JANOSIK
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 507 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Nechápem ľudí čo:"Pouzivaj certifikovany prijimac a nemusi nic riesit." že prečo sa vlastne stále motajú po SAT fórach a furt niečo riešia. Normálny človek čo má certifikovany prijimac ide na SAT fórum len keď chce riešiť nejaký problém. Ťí čo sú sat-fandy určite certifikovany prijimac nemajú a tí na sat fóra chodia z pochopiteľných dôvodov - lebo sú sat pozitívny. Vie mi túto záhadu niekto vysetliť? ![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?... vysvetliť? |
KimiRaikki
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Kolik těch lidí se v reálu na fórech motá? Stovka za rok? I to bude moc. A další statisíce se jenom dívají na TV a vůbec je tato problematika nezajímá![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?presne tak som to myslel, a pravdu máš,ale aj tak to nie je odpoveď na moju otázku. ![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Mne taky ve stredu nebo ve ctvrtek prestal hrat Skylink v uni ctecce, nepomohlo ani zaslani zapisu na kartu. |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
Uni čtečkaMně zatím ice v uničtečce sice jede, ale i přesto jsem si koupil modul, neb mi ve čtečce nejdou nové programy, jsou už jen v irdetu.Mám arivu 200 Combo, po vložení modulu do šachty s ice kartou mi trvá přepínání mezi programy kolem 4 sekund.Je to hnus, dá se stím nco udělat nebo je to zpoždění normální a dělá to karta v modulu ? Raději sem hodil kartu zpět do uni čtečky tam to přepíná do vteřiny.Poradte jak zrychlit ono pomalé přepínání s kartou v modulu. |
ekr1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Jednoduchá vec:Zavolaj do Skylinku a povedz im že tie ich certifikované šunty prepínajú časovo 4x dlhšie ako necertifikované uničtečky a nech si tie ich certifikácie strčia niekam. ![]() |
KimiRaikki
![]() |
|
@KimiRaikkiA kdyby certifikované nebyly, tak by to nebyly šunty a přepínaly rychle?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?tá rýchlosť závisí aj od boxu,tvDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?CA modul Irdeto nemá s přepínáním programů žádný problém, to je záležitost toho Arišrotu 200.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@PoldaSMáš pravdu,taky jsem všechny arivy vyměnil za 8265+ a o té A200 zrovnamám echo,jak se známý s ní trápí už delší čas.Ve2:GM Wi. classech mi v uni jedou i irdeto kanály(ale jen s tou vzácnou M7 42.......)i v mini,mikro amįkách![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
uni čtečkaPoradí tedy někdo, jak ten arivašrot rozhýbat ať to vtom certfikovaném modulu přepíná rychleji programy.Alespoň se přiblížit rychlosfi přepínání oné ice kadty v uni čtečce. Něco přepnout v menu třebq? |
ekr1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |