![]() |
|
Taky vám přestal hrát Skylink?Zdravím všechny, dneska kolem 13h mi přestal hrát Skylink s nabídkou Multi i Skylink s nabídkou Digital. Je tu někdo se stejným problémem? Díky. |
rychlous
Registrace: 6/2017 Příspěvků: 2 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@ekr1A čemu vlastně to trochu delší přepínání vadí? Máš strach, že zastárneš čekáním u TV?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Nelze zrychlit...![]() ![]() ![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@joscerNezestárnu, ale sere.mně to investoval sem do modulu á bych mohl koukat na balík kombi se všema programama které sem si zaplatil, myšleno i ty nové co už s kartou Ice v uničtečce nejdou a víš jaký to je opruz nsž se všema proklikám a stejně tam nic není. Zatim to řeším tak že jedu v uni a v modul mám zasunutý v druhém slotu když chcu přepnout na ony programy co mi už nejdou v uni přehodím kartu do modulu, jak budou přibývat programy co mi nepujdou v uni čtečce nic jiného mi nezbyde nsž čekat při prilojíždění programama než čekat na fu předlouhou pauzu než to naćte další program a to uznáš že u balíku combi to nějakou dobu trvà. |
ekr1
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
@drobečekJasně chápu podpora na tak starý stroj u6 není,koukam na stranky fergusonu u poláků, mám tqm poslední seting od Lososa. |
ekr1
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Ještě zkusit jiný typ modulu, ale jinak nebude šance to zlepšit.![]() Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@drobečekPrávě pro tento případ jsem koupil ten co má certifikaci Skylinku ten fialový a vidíš jak jsem dopadl.Ješté ho můžu zkusit i s mojí kartou strčit do jiného boxu jak se bude chovat.To ale musím sehnat v okolí někoho. |
ekr1
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Dopadl jsi dobře, protože to sice funguje mizerně, ale funguje. Jiní dopadli hůř, když koupili modul a ono nic. Být tebou, tak se poohlídnu po jiným přijímači, třeba Formuler F4 by mohl vyhovovat, stojí pár kaček a navrch má Fastscan a nekódovaný nahrávky.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@ekr1Ty se proklikáváš, abys zjistil co kde dávají? Není na to vhodnější použít EPG?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@ekr1Certifikace nijak nemění funkčnost modulu, žádnou z jeho vlastností. Je to jen potvrzení, že Irdeto karta v něm bude fungovat korektně. Rychlost přepínání je dána SW a HW modulu jako takového a jeho komunikací s CI rozhraním.Když stejnou konfiguraci STB+CAM použiješ pro Irdeto kartu FreeSAT, tak to bude také přepínat pomalu. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerNení pro mne lepší epg, buď mne to zaujme hned anebo přepnu hned dál a myslím si že nejsem jedinÿ co to takhle dělá.Novÿ přijímač je samozřejmě řešení to vím, ale už sem vyhodil prachy za modul tolik zase toho jardu G. Nemiluji abych do něj nacpal další prachy, i když uznávam že mi časem asi nic jiného nezbude.Com o mám už kvuli telce co má jen mpeg 2 máme ve spol.anténě dost polàků na které se můžu jedině takble koukat. |
ekr1
![]() |
|
RE: Taky vám přestal hrát Skylink?Mám ten samí problém jako ekr1, do Arivy 200 jsem zatím žádný modul nekoupil ale uvažoval jsem o tom. Žádný ze Skylink ready přístrojů mě neoslovil, poprosím proto o radu co si pořídit. Jsem řadový uživatel balíčku Digital a občas NASA z HOTBIRDu, linux neznám a nechci být na někom závislí, 4K by bylo dobré, limit do 8000,- |
alipasa
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 1 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |