![]() |
|
sat ineos in5dobrý dendnes som to kupil a akosi mi to nefunguje na všetkých programoch písané kodováne ![]() je to vraj ready ale ja tomu akosi nerozumiem doteraz som mal amiko mikro a všetko fungovalo normálne ![]() |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: sat ineos in5noces ty si napísalčo sa týka ineosu in5, predali sme ich dosť a nemôžem povedať že by boli zlé. konkrétne problém s čítačkou som nemal ani raz. a ja so v takom stave že by som ti to dnes otrepal najradšej o hlavu ale poučenie do buducna nekupovať podla recenzii a vobec už nie cez dáky pritento eshop ready skylink ![]() počkám na peniaze a zájdem do kammeneho obchodu aj z kolegom z roboty pretože ja potrebujem zapnuť a pozerať |
Bananaboy
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 169 |
![]() |
|
RE: sat ineos in5Keby som bol kamenná predajňa čo nie som, a prišiel by ku mne "Bananaboy" za účelom nákupu nového boxu /a vedel by som že to je on/ tak ho medzi dverami otočím a poviem: nič nemáme.![]() @oneeeee, momentálne nie si "na mape" @noces, bolo aj horšie, zvládneš aj stupidnú reklamáciu ![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
RE: sat ineos in5Kimi: Ale veď to nie je moja reklamácia![]() Banán: ty si ten typ zákazníka čo nedopatrením dostane od výroby zlý kus, možno jeden z 300 alebo viac, čo predajca nemá možno ani ako ovplyvniť a ty ako správny hulvát by si prišiel do predajne a chňápal by si to predavačovi o hlavu. Pravdepodobne si takíto ľudia si myslia že čím viac hučím tým väčšia pravdepodobnosť úspechu pri reklamácii... Sme predsa ľudia a vieme sa dohodnúť aj slušne a Číňania sú tiež ľudia a robia chyby ![]() |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: sat ineos in5Tak jo, myslel som, neva, tak si to v každom prípade odnesie @Ben..., ale ani to neva.., to je život.![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |