![]() |
|
Flexi 10 výměna opět za poplatekSkylink opětovně zavedl drahou výměnu programů v měsíci za 25;kč |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekOprava: Drahou taky. Má tam být druhou výměnu v měsíci![]() |
Hurikán1
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekTak to se to flexi vyplati !!!![]() Asi meli zahlceny server ![]() |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekSkylink: Vždy bylo zavedeno, že 1 změna v měsíci je zdarma. Pokud chcete měnit víckrát v měsíci, je nastaven poplatek 25,- Kč. Pouze v minulém měsíci jsme udělali výjimku, když se balíček Flexi 7 měnil na Flexi 10, jsme zákazníkům umožnili v měsíci všechny změny zdarma, aby věděli jaké programy se jim zalíbí. Nyní už opět platí, že 1 změna v měsíci je zdarma a další je zpoplatněna. |
Hurikán1
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekŠkoda. Bylo to levné a FLEXIbilní.![]() Vu+Solo4K/TechnoTrend S2-3650 CI DVB-S2/Emme Esse 125 Al
|
Badis2
Registrace: 4/2015 Příspěvků: 483 |
![]() |
|
FlexiEšte v utorok som si menil a stále svietilo "zadarmo". Ale čudoval som sa, že sa fakt dalo meniť hocikedy a zadarmo. |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE : Flexi 10Vždyť výměna jednou za měsíc je dostačující.Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekNeomezenou bezplatnou vymenu programu mel kdysi CS Link u balicku Mych 5. Nechapu, proc to taky nezavedou. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekX roků to bylo 1x zdarma a dál za 25 v jednom měsíci a nikdo to neřešil. Teď zase někdo objevuje Ameriku a zaplácává tím stejným dotazem jako Facebook, tak zdejší diskuzi![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
@esquireKdyby to zavedli, tak si nikdo neobjedná, kromě Flexi10, žádný jiný balíček a bude si ve Flexi10 měnit programy denně podle toho, na co se chce koukat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekTo už je lepší přejít na Kombi. Tak jsem to udĕlal já a od té doby u nás vládne klid, harmonie a rodinná pohoda jako nikdy předtím![]() ![]() |
rs505
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 2 204 |
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekrs505, to určitě ne. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOKCo tě vede k takové úvaze? Že jen tvůj názor je ten správný?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Flexi 10 výměna opět za poplatekjoscer, nikde jsem nepsal že jen ten můj názor je správný. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@HiFiOKVšak v pořádku, já jsem se na to ptal, páč mi to trochu vyplývalo z tvého příspěvku. Netvrdím, že jsi to někde psal. Odpověděl jsi mi a tím šmytec.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@joscerAle objednali. Jak rikam, u CS Linku to fungovalo a zadny problem. Dokonce slo zaplatit si program nebo balicek jen na den nebo vybrane dny. Skoda, ze tohle Skylink nezachoval. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
![]() |