14.10.2007, 19:16.13 | |
Pls oradu s sdílením konaxuS jakým Pluginem jde sdílet Conax v Sky Star 2 .Předem dík keson |
![]() keson |
15.10.2007, 10:00.40 | |
RE: Pls oradu s sdílením konaxuNezkoušel jsem to, ale:1. otázka systému je spíše otázka serveru, než pluginu. 2. pluginy pro sdílení s obecným serverem existují v podstatě stejně jenom dva: WinCSC (protokoly newcamd, radegast bez i s auth) nebo yankse (jenom radegast bez auth¨). |
![]() Antonín |
15.10.2007, 21:49.41 | |
re-AntonínNa radegast bez auth. jsem používal Xclient a ten fungoval velmi dobře.Teď se jedná o newcamd bez auth. Na dreamboxu i na humaxu+wsp to funguje velmi dobře. Ale majitel karty nezná Sky Star a neumí mi pomoci. Jde o orig. conaxovou kartu. Zkoušel jsem WinCSC, ale chová se to divně. Na kartu se připojí, ale přesto, že stojím na ,,stanici v conaxu= ( která jinak jde, viz. výše ), po kartě jsou vyžadovány informace pro nagra 2, tedy stále se to dotazuje na 1801, nikoli 0B00. ( přitom stanice nemá multicrypt a jde jenom o conax ) Už vážně nevím, co s tím mám dělat. Tak si myslím, že ten Plugin WinCSC má nějak ,,natvrdo= nastavené jenom NAGRA a jestli to vůbec dovede identifikovat conaxovou kartu ? Teď mě napadá, není to tím, že je i zapnuté S2Emu ? Není nutné ho vypnout ? Nebo dokonce odstranit ? Nemůže to jít nějak, do sebe ? |
![]() keson |