![]() |
|
Francie-Česko kvalita obrazuNechci být hnusný.Kdo ma sílu na kritíku.Pane Soukup tv.Barandov kde jste?Pomozte nám.Děkujeme |
Tonda2
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 322 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazutreba sa ísť stažovať do francúzska![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazutesil som sa na dnesny zapas, ale ta kvalita je katastrofa, pravdepodobne to vyraba nejaky internetovy vysielatel, nieco podobne ako huste.sk |
mjamriska
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 713 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuJá vím ale tohle.. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuProsim Admina aby vytvoril nejaku TEMU,kde budu ludia pisat prispevky zo všetkych priamych prenosov z CT SPORT,ktore maju slabu kvalitu obrazu....ved toto už nieje možné aby tu niekto každy druhy deň vytvaral temy otom,že priamy prenos z českeho hokeja,futbalu,volejbalu,pripravnych zapasov maju slabu kvalitu obrazu...my to tu nevyriešime..musiš pisat CT..aj ked tu mas članok,zevraj už planuju tie SD přenosový vozy vymenit https://www.parabola.cz/zpravicky/29285/ct-planuje-vymenit-prenosove-vozy-zlepsi-se-kvalita-sportovnich-prenosu/ |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuKde se vysílá CZ FR??Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
TondoJdi do(nevhodné slovo)e, nebo za Soukupem.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuNadávám poprvé ale dneska je to extrem.Neslyšel jsem a nebo přeslechl omluvu od čt?Huba by jim neupadla. |
Tonda2
![]() |
|
@SaxonNo jo.Mrazík.Už mlčím už mlčím |
Tonda2
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazup.Soukup dokonale zmršil značku Barandov![]() Dreambox DM900,Dreambox TWO ,Sony BRAVIA KD65AF8 OLED XR-65A80L OLED
|
Pepik71
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuFancouzi začali šetřit a některé přenosy přenášejí s mobilu![]() |
Hurikán1
Registrace: 2/2015 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
@Hurikán1Kdyby si ho dal na stativ![]() |
Tonda2
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazufeed je na 10E provider ViastoriaDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuTen obraz je strašný...co chcete od komunisty dvořáka v čt...![]() ![]() ![]() ![]() |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 647 |
![]() |
|
RE:Francie-Česko kvalita obrazuTak jsem to zkusil..hrozný,jak z nějaké rybníkové ligy..![]() |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
RE:Francie-Česko kvalita obrazuhttp://leteckaposta.cz/684361815. Viastoria.. |
radbarto
Registrace: 11/2017 Příspěvků: 996 |
![]() |
|
ČT SPORT HDZdravím,nic proti nikomu, ale když tu nedávno byla zveřejněna zpráva ohledně obnovy HD techniky, konkrétně v Redakci sportu ČT, tak se pod zprávu ve vyjádřeních někteří ohromně smáli a vlastně se vyjádřili, že i ta obnova HD techniky, včetně nákupu nových HD přenosových vozů je také špatně, tak co kdo vlastně kdo chce??? Vždycky bude něco špatně! (ČT/technika) |
ORBITAL
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 484 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuAha vy mluvíte o hokeji. Jsem si myslel, že se hraje fotbal. Tak to nic. Předpokládám, že CZ vyhraje, ne?Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuVypadáto,že to frantíci to snímají 16 snímků/za sekundu,480x544 |
son
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 357 |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuPřenos z Francie nemá nic společného s ČT.ta je v tom nevinně, snad jedině, že si nevynutila lepší techniku, nebo takový přenos neodmítla. Francie je černá jako moje kostelní boty. Za chvíli bude televizní přenos nad jejich schopnosti úplně, nebo to bude vypadat jako v Africe. Jako dnes. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
FanynJsi jsi ale veselá kopa. Kam ty na to chodíš?On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuDneska obraz v poho.Zaznamenal někdo z vás jestli čt ztratila alespoň dvě slova na omluvu?Proč to bylo včera k nekoukání?Já ne.Kdyby to čt udělala tak ani nepípnu. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuBeru zpět omluvu.Vysvětlení. |
Tonda2
![]() |
|
@Pepik71Souhlasim. Barrandov drive jedno z nej studii v Evrope se sune do tv odpadu ...T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 219 |
![]() |
|
@Pepik71Sto lidí sto názorů.Už jsem psal o co mi šlo.Zaplatte 130 kč a nazdar.Ale to je jedno.Kvalitu obrazu si najdu jinde.Jde mi o princip. |
Tonda2
![]() |
|
RE: Francie-Česko kvalita obrazuPrincip je v tom, že když jim z Francie hrnou blbá data, nic nenadělají. Leda můžou říct takhle tedy ne a nevysílat nic. Což asi udělali, a další přenos už frantíci vyrobili lepší.Kde sis našel lepší kvalitu obrazu toho prvního utkání? NIKDE. Kdybys ji někde našel, pak bys měl pravdu v obvinění ČT. P.S.1 Soukup by se měl starat především o svou TV Barandov, je to docela veliký šunt. Technicky i obsahově. P.S.2 Státní televize je přežitek ze století páry. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |