![]() |
|
Archiv CZSK - Stream CinemaAhoj, jede vám modul Stream Cinema v CZSK archivu? Mě od včerejška hází chybu, zbytek modulů normálně jede, díky |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK - Stream CinemaV kodi to jde normálně kupte si android boxi a máte po starostech tam je to šup šup a díváš se! |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Archiv CZSK - Stream CinemaTento plugin majú nainštalovaný asi len tí čo ozaj nemajú čo robiť, a potom aj tak chodia "vyplakávať" po fórach, celý je k ničomu a v boxe by som ho nechcel, robí iba zlobu.Keby tí čo majú s ním problémy radšej zobrali do ruky lopatu a niečo poriadne urobili by nám bolo lepšie všetkým. ![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@matchboxxMůžeš mi prosím ukázat, kde dělám chybu, nebo se jen budeš vysmívat a honit si triko že Tobě to jede? Díky |
milan33
![]() |
|
@KimiRaikkiKdyby se de*enti kteří "nemajú čo robiť" starali o svoje smradlavé trenky, když už nemají nic k tématu, hned by bylo lépe |
milan33
![]() |
|
RE: Archiv CZSK - Stream Cinema@milan33, bohužél nebylo, bylo by až kdyby platil můj druhý odstavec.![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
@PeMaProsím tě, já si ten modul mohu updatnout manuálně.... zkus mi jej stáhnout, zaRARovat a hodit někam na uložto..... měl by být zde/usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/archivCZSK/resources/repositories dikes |
milan33
![]() |
|
VyřešenoVše řešil downgrade Open ATV na 5.2... jedou všechny moduly, curl, aechiv 1.0.7 :-) díky všem.... ale asi se budu muset mrknout po nějakém novějším satelitu, osmikilo je už veterán :-) |
milan33
![]() |
|
@milan33no žebráček to je |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 400 |
![]() |
|
@pierrepetrnjn )))) jelikož mám IPTV jako hlavní zdroj signálu (satelit bohužel čumí na druhou stranu baráku) tak spíše přemýšlím, zda koupit nějaký Android box, nebo nějaký ten MAG).... |
milan33
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 34 | |
![]() |
|
![]() |