Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

dvb-t a dvb-t2 CR na SR

Zdravím , chcem sa opýtať či tu niekto nie je z okolia Hoste alebo Majcichov ,jedna sa mi o príjem českého dvb-t a dvb-t2 , švagor tam stavia rodinný dom a nechce ist do satelitneho príjmu ale chce len prijem cez dvbt a dvbt2 , preto by som chcel vediet či je tam moznost prijimu ceskeho dvbt a dvbt2,pytam sa preto lebo som mimo SR a ja nemam teraz moznost ist tam s merakom

Radko3003
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: dvb-t a dvb-t2 CR na SR

Brno kojal by sa tam mal dať zachytiť.

jopo166
Registrace: 1/2009

Asi tam budem musiet poslat kamarata nech to premeria nakolko ja pridem na SR až v maji a on to potrebuje vediet buduci týždeň ,dakujem za odpoved

Radko3003
Registrace: 12/2009

Dej vědět, jak to dopadlo, docela by mně zajímalo, jak signál "přeleze" přes Karpaty, mám tam rodiče na madaroch u Dunajské Středy a záleží opravdu na konkrétním místě, od Karpat je to ale rovina. Dvb-t nebylo nic moc, možná se s dvb-t2 situace zlepšila. Naději dávám spíš na Zlín /i když je dál/, než na Brno, popř. Děvín...

Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed

tukan
Registrace: 10/2005

Podle terénního profilu vypadá příznivě i Lysá hora. Ale chce to změřit na místě samém, neboť cesty Páně a vysokofrekvenčního signálu jsou nevyzpytatelné...

krupino
Registrace: 10/2008

mas na mysli

tukan naozaj KARPATY? Pretoze cez Karpaty, CZ tv signal do DS naozaj nevedie...Avsak ak mas na mysli MALE KARPATY, tak to uz je o ine zemepisne okienko pre geografov.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

@tukan

Velký Meder u D.S. teoreticky opět Lysá hora. Ale bude to chtít dobrý výběr místa, pořádnou anténní soustavu, nízkošumový nepřebuzený zesilovač, atd.

krupino

A mohol by tam hrať aj vysielač Valašske Klobouky ploštiny

jopo166
Registrace: 1/2009

bohusu

Nebud hnidopich, všichni na Slovensku ví, o jaké Karpaty přece jde, nebudu Ti na stará kolena kvůli tomu hledat přesný název v atlase...

tukan

krupino

Máš osobně nějaké zkušenosti s příjmem ve Velkém Mederi? Jen tak pro zajímavost...

tukan

pod pohorim

KARPATY, sa mnohym Slovakom tukan vynori v pamati, uplne ine pohorie...snad ti nevadi, ze som poopravil a upresnil Tvoju SK geografiu.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

To bude asi bohusovie zakarpatska rus .

Benderovec
Registrace: 3/2018

už to tak

vyzerá že kde sa objaví bohusko, tam je hned problem. Viz všetky dnešné príspevky🤗

👤👤👤

fann
Registrace: 8/2016

@tukan

Nemám. Dle Tvého označení na madaroch u Dunajské Středy,jsem odhadoval, zda jsi neměl na mysli Velký Meder.
Zkoušel jsem ale příjem u švagra v Čunove u Blavy - Děvín, Kojál, Tlustá hora - bez úspěchu. S nástupem DVB-T2, až se k němu dostanu a až pořídí novou telku s HEVC, zkusím nasadit na Lysou horu soustavu z antén 2026. Díky tomuto vláknu mě to napadlo až teď, takže Radko3003 díky za dotaz.

krupino

Anténní sestavu bych po změření v místě "potáhnul" (ne 2026),LYSÁ HORA 26,28,31 (45,48),tedy pokud je v zájmu přijímat jiné kmitočty.

hdpe
Registrace: 11/2007

@hdpe

Jasně, díky. Konečně jsem se podíval na všechny plánované multiplexy. Ještě taky kanál 37. Uvidíme jaký bude signál a rozložení pole. Kdyžtak 4 matrace to jistí...

krupino

Zdar,K37 mi neuvěřitelně vypadl a vidět 4 matrace v sestavě bude nádhera.Dokonce to dělají i v obchodě :)) http://www.dxc.cz/p1272-4-x-sito-velke/ .Tak ať se Ti dílo zdaří.

hdpe
Registrace: 11/2007

Nechci nikomu ze Slovenska brát nadšení, ale předpokládám, že té radosti s DX u CZ DVB-T2 v SR zas tolik nebude díky SFN - všechny vysílače MUXu ČT na K26 atd...

lance

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra