![]() |
|
O2 tv Praktiky šmejdů23.3. jsem v provozovně O2 na Zličíně zažádal os lužku O2tv AIR,slečna z O2 mi řekla, máte to na jeden mesíc lhůtu na vyzkoušení, pokud budete nespokojen do 1 měsíce stb vratíte a bude vám zápočítáno pouze dny používání a peníze ya stb vráceny, po 17 dnech testování , kdy docházelo čím dál více výpadku a sekání obrazu 10x do hodiny jsem se rozhodl stb vrátit a službu zrušít. Cekalo mě nemile překvapení když mi řekli , že je na vrácení pouze 14 dnů a na službu výpovědní lhuta 1 měsíc, řikám jim že mi byly řečeny jiné podmínky, prý mám napsat stížnost, že se jím prý toto děje často , že někdo podá lživé informace ,ale že se s tím nedá nic dělat protože jsem jim to podepsal , napsal jsem stížnost i reklamaci , ale nic platné, paní z reklamací opět řekla , že se jim tohle děje, ale nedá se s tím nic dělat protože na to není důkaz. Takže stb ya 2000 mohu hodit do popelnice a ještě platit za měsíční výp. lhůtu. netušil jsem ze velká firma O2 má zapotřebí používat praktiky šmejdu. Má někdo podobnou zkušenos? |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůNetvrdím, že to není svinstvo. Ale podepsat písemnou smlouvu na základě ústních informací a vůbec si nepřečíst, co podepisuji, to je v dnešní době už jednoznačně prů***. A vůbec nezáleží na tom, s jak solidní firmou to je. Právníci a markeťáci jsou všude stejní.Offset Laminas 2700, Ortho Mode Transducer,2x LNB NJR2842, VU+Ultimo4K
|
Hugocz
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 1 011 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůTak to je drsný... Odpověď že "to se stává" je neuvěřitelná. Tak jim nezaplať a řekni a že to se stává. Držím palce ať se to vyřeší v Tvůj prospěch.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckLenze on podpisal zmluvu, kde to vsetko asi uvadzaju..., len si ju neprecital. Takze tvoja rada je na nic.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 457 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůSú dve veci čo si treba povedat...že áno tieto praktiky su fakt choré a zákerne a robia to asi dlhodobo a vedome..a nie mozno len O2TV,ale aj ine sluzby,ini operatori....mám namysli to,že priamo na pobočke ti milá pani povie uplne ine podmienky ake realnu su..ty jej samozrejme uveriš,lebo nemáš čas a chut si vsetko precitat..a potom sa dozvieš,že vlastne to je inak ako ti ta milá pani hovorila a v zmluve su ine terminy a pravdila zmluvy...a ta druha vec,že je to samozrejme z časti aj tvoja chyba a keby si to náhodou dal na súd,tak určite s tym neuspeješ,lebo tvoj podpis tam je!ty si povinny si prečitat čo podpisuješ a sud by nezujmali tvoje rečí,že ale pani na pobočke mi hovorila niečo iné,lebo to nemáš ako dokázať |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůNo možná bys mohl napsat na ČTÚ. Ale spíš bych se oháněl tím, že služba nefunguje, než tím, že jsem si nepřečetl smlouvu. |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůKeď vtáčka lapajú pekne mu spievajú. Je to aj u nás. Po telefóne sľubujú všetko, ale znalý človek po pár otázkach pochopí, že slečna je úplne mimo a nerozumie problematike. (skúsenosť pri ponuke internetu od veľkého ISP). V reklame O2 TV Air vyzerá fantasticky a supermoderne. (Ale fyziku neobabreš) Wifi má často zarušené pásmo a IPTV potrebuje stabilitu a spoľahlivosť. Ďalej technológia VDSL je závislá na vzdialenosti od DSLAMU. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůAké podmienky Ti povedali? To čo popisuješ funguje skoro u každého providera s viazanosťou. Treba prečítať zmluvu a nebudeš prekvapený.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
frankcDíky, práve podepíšeš jim papír A4 kde je napsáno ,dle smluvních podmínek kde pak malejma pismenkama je napsáno bichle smluvních podmek , který nikdo nečte, opravdu mě překvapilo, když ti taková velká firma , řekne že těm zakázníkům lžou a že těch stížností mají hodně, ale nedá se s tím nic dělat. Řikám jim to vám to stojí za to, chtěl jsem si vzít internet a přejít i s mobilem ,ale s firmou která takhle podvádí už nikdy nic. |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůNapíš na obchodnú inšpekciu, že O2 nesplnili to, čo sľúbili - asi rýchlosť internetu, lebo streamy sekajú. A nič neplať, nech O2 vymáha. Nakoniec môžeš tesne pred procesom dlh zaplatiť a môžu ti fúkať... |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
Petrskpodmínky mesíc na vyzkoušení, když nebudu spokojen do 1 mesíce vratí 1900 za stb a zaplatím pouze za dny které jsem používal,při vracení po 17 dnech mi řekli, že je na to lhuta pouze 14 dnů prach za stb nevrátí a ještě výpov. lhuta 1 měsíc . Prostě podvodnici |
Petrmuz92
![]() |
|
@Petrmuz92Chlape máš smolu, dvojtýždňová lehota na odskúšanie výrobku a prípadné jeho vrátenie je dostatočná, takže cos dělal celých 14 dní keď si im to nevrátil? Toto nie sú praktiky O2, ale je to zákon pre všetkých predajcov. |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůZe zkušenosti vím, že se většinou termín na odzkoušení uvádí 14 dní. Kdyby mi tvrdil někdo něco jiného, tak si to nechám ve smlouvě ukázat. Ale třeba to prodáš na aukru.Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
PemaPrávě tam byla smůla , že v té době měnili vysíláč internetu a skoro kvůli závadě a skoro 14 dnů to opravovali, ale jak řikám když mi řekli maš na to měsíc tak jsem měl za to že to tak je |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůPeMa a Jimmy asi maju pravdu![]() Zgemma H9S, Octagon SF8008, uClan Ustym 4K Pro
|
kratos
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 601 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůJe lepsi objednavat sluzbu po telefonu - to maji nahrane a nemuzou se vykroutit z toho, co rekli. Uz jsem takhle u kamarada uspesne vyreklamoval prodlouzeni mobilnich sluzeb. Na reklamacnim si primo pri naem telefonatu naslechl "objednavkovy" telefonat a reklamaci uznal. Legrace byla, kdyz pak kamaradovi stejne prisla faktura na smluvni pokutu, takze se opet musel overovat predchozi telefonat ohledne uznane reklamovat. Leva ruka tam nevi co dela prava.Nebo halt jit do te prodejny s nahravacim zarizenim.. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůJako sorry, ale koukat 17 dní na co hodinu se zasekávající obraz bych nedal. A hledal bych příčinu. Problémy s netem nebo s O2TV co vim tak verze AIR je jen po Wifi? Tak bych zacal hledaním volného kanálu na 2,4. Případně bych zavolal k ISP. Na Linku O2 bych volal potom. Po třech dnech by to letělo. Mimochodem jsi li na bezdratovém netu nemužeš se divit že to pada. Ale to je jiná pohadka. Jsi prostě naletěl pekný pani u O2 :D.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůSorry za madarskou cestinu.. |
taki
Registrace: 1/2017 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
linuxukJak jsem psal v předchozím, po koupení stb od 02 měl poruchu vysílač ke kterému jsem pripojen, furt se s tím mrcasili řikali furt že už to půjde a srali se s tím 14 dnů, pak když to naběhlo naplno 2 dny jsem to testoval a třetí jsem to šel vrátit.... |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůSorry jako 14 dní předělávat vysílač blbost, dělám v tom sektoru tě sežerou za živa.Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůpřesně tak.. mě paní z DIGI například nabízela neexistující HBO 1-3 v HD verzi přes satelit.Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůTo jsou mi věci...![]() |
William cz
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 5 039 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůNo jo ,tak se to dela. Musis bejt vychcanej , jako muj soused . Prijimač zalil vodou a nechal vysusit. pak ho reklamoval a dostal druhej. Pak aj ten zalil vodou a sel reklamovat. Pri patem ,mu zrusili smlouvu . |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůKarner@ "A nič neplať, nech O2 vymáha. Nakoniec môžeš tesne pred procesom dlh zaplatiť a môžu ti fúkať..."To je ta nejb-l-bější rada, kterou může dostat. Za služby je totiž dle zákona potřeba platit i v případě, kdy nefungují a až následně lze uplatnit slevu. A operátor se s tebou vůbec nemusí v případě dluhu párat, dá to rovnou k soudu a už v tom momentě tam naskočí náklady na právní zastoupení a poplatek soudu, takže ho to vyjde na ranec ![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůBenderovec@ Není na Večerníček nějak brzo? Já jenom, že utopený přijímač pozná v servisu i naprostý technik-začátečník a smůla![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůPetrmuz92@ Těch 14 dní je ještě celkem luxus, protože smlouva byla uzavřena na prodejně operátora, takže ze zákona tam není ani to. A ten měsíc měl v praxi vypadat nejspíš stylem, že to druhý den vypovíš a pak to časově sedí.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |