![]() |
|
O2 tv Praktiky šmejdů23.3. jsem v provozovně O2 na Zličíně zažádal os lužku O2tv AIR,slečna z O2 mi řekla, máte to na jeden mesíc lhůtu na vyzkoušení, pokud budete nespokojen do 1 měsíce stb vratíte a bude vám zápočítáno pouze dny používání a peníze ya stb vráceny, po 17 dnech testování , kdy docházelo čím dál více výpadku a sekání obrazu 10x do hodiny jsem se rozhodl stb vrátit a službu zrušít. Cekalo mě nemile překvapení když mi řekli , že je na vrácení pouze 14 dnů a na službu výpovědní lhuta 1 měsíc, řikám jim že mi byly řečeny jiné podmínky, prý mám napsat stížnost, že se jím prý toto děje často , že někdo podá lživé informace ,ale že se s tím nedá nic dělat protože jsem jim to podepsal , napsal jsem stížnost i reklamaci , ale nic platné, paní z reklamací opět řekla , že se jim tohle děje, ale nedá se s tím nic dělat protože na to není důkaz. Takže stb ya 2000 mohu hodit do popelnice a ještě platit za měsíční výp. lhůtu. netušil jsem ze velká firma O2 má zapotřebí používat praktiky šmejdu. Má někdo podobnou zkušenos? |
Petrmuz92
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 319 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
LinuxikŘikám , že jim to furt padalo z 20mega na 2-3mega, internet šel ,ale když tom děláš tak jistě víš , že O2 air nesmí poklesnout pod 6 mega, a až po 14 dnech to bylo stabilní na 15mega![]() |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůStěžovatel 17 dnů testoval a měl stále více výpadků.....možná bych se kouknul nejdříve do zrcadla....a teď plive kolem sebe....mladej, že? |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
tvmanBud si nech předpsat jiný prášky nebo změn doktora![]() |
Petrmuz92
![]() |
|
RE: O2 tv Praktiky šmejdůZásadní chyba je podepsat smlouvu a ve lhutě si nepřečíst podmínky,v kamenné prodejně ani žádnou lhůtu nemusel dostat,UPC mi přes telefon nabídlo podmínky-nedodrželo,naštěstí je tam monitoring-stížnost na D-test,2 měsíce dohadování, a omluva-podmínky dodrženy,jenže jak jim to dokážeš bez svědka nevím,ale ještě jednou a pořádně bych si přečet tu smlouvu-nevěřím už dnes ani těm,kterým tu smlouvu vypovídáš-i ti tě mohou točit v kruhu,čti ještě jednou!![]() Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |