Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Spravodajstvo RTVS

nedala priestor druhej strane a RTVS sa teraz musí za ňu ospravedlňovať...............
.
Aké ospravedlnenie? Bez mihnutia oka vyraziť z RTVS aj spolu s ďalšími podvraťákmi čo podpísali ten pamflet a obviniť z podvratnej protištátnej činnosti. Nehovoriac ešte o porušení statusu verejnoprávnosti. https://www.hlavnespravy.sk/rada-pre-vysielanie-retransmisiu-sankcionuje-rtvs-za-neobjektivitu-redaktorky-hanzelovej/1377750

sasuke
Registrace: 6/2015
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77
Odpověď v diskusním vlákně

@lance

Proč by měl být prezident na nějakém pohřbu, který je opravdu běžný, není státní? To za prvé.... Za druhé, jaký je rozdíl mezi prezidentem který navštíví sjezd KSČM, nebo třeba TOP09? Obě strany jsou legální a v demokratických volbách zvolené do parlamentu.... Jenže jsi to pouze a jen ty, kdo se zde odkopal. Havloidská pakáž, která má plné huby demokracie a různých práv, ale vše jen pokud se to hodí do krámu jim samotným. Pak se nedivte, že se k moci derou fašouni typu Pitomiovy gardy...

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

prezident samozřejmě nemusí nic, nikde netvrdím že musí být na nějakém pohřbu, sjezdu... není nikomu odpovědný za nic, já jen hodnotím, porovnávám to co se děje... já mám zas právo nějak nazírat na realitu a mám ještě stále právo mít na to nějaký svůj nízor, který není zjevně stejný jako tvůj... to je vše ;)
"Havloidská pakáž..." - fakt si myslíš že jsem jediný kdo se zde "odkopal" ? :)))

lance
Registrace: 10/2008

@lance

Sorry, ale jste to jen "vy" (tzn Kavárníci) kteří neuznají výsledky voleb a stále okolo sebe kopou.

Ad "Havloidská pakáž" byla poze REAKCÍ na Tvého "Rudocha".... jak se do lesa volá....

milan33

RE: Spravodajstvo RTVS

Tak po dnešku mám asi narozeniny dnes 21.4...adá je měl včera a já taky :laughing: .. jinak dnes je 80 výročí kdy áda podepsal plán fal grün pro napadení sousedů německa... ;P ... mám kamaráda co z vencou seděl na borech a jednou , když se připotácel na celu z oběda naproti věznice kde seděl z těma co ho nechali zavřít...tak mu povyprávěl, že i on měl kdysi červenou pracovní knížku a jiné věci :laughing:

Fanyn
Registrace: 11/2007

Ad narozeniny AH

Pouze jednoduchý jedinec spojuje neúčast prezidenta na pohřbu nějakého typa (že byl kardinál je irelevantní, církev je od státu oddělena, tudíž je to formálně stejný pohřeb jako ten od Franty Vomáčky z Dolní Lhoty) s narozeninami AH.

Jednoduché vidění je doménou (nevhodné slovo)ů, gratuluji!

milan33

NSDAP se k moc taky dostala legálně po volbách a jak to dopadlo, netřeba připomínat Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

@PoldaS

Tak tohle strašení je k smíchu úplně nejvíc. Šašek dne!

milan33

@milan33

No tak jsme se odkopali oba - na tom se aspoň shodneme ne? ;)
Pleteš si hohu ale pojmy s dojmy. Co si představuješ pod pojmem uznání výsledků voleb? Zjevně to, že kdo vyhraje volby má nárok na jedinou pravdu a ostatní musí zavřít huby, že? Jenže i když vyhraje volby Hitler tak bude furt Hitlerem se vším všudy! To jako když vyhrál Bureš (30%) tak je nevinný v kauze Čapák, neovlivňoval novináře, nebyl agent STB protože jste o tom rozhodli vy, jeho voliči...?? Jasně, už nepotřebujete žádné vyšetřovatele, soudy, policajty atd... vítěz bere vše a všichni musejí zavřít huby, ne? Se Zemanem to samé. Přitom ten psychopat vyhrál o slabé procenta ale to není podstatné. To je ta vaše představa demokracie!! To že kritizuju Zemana, Bureše atd. nemá nic společného s mým uznáním výsledků voleb. Chápu že to nevyhovuje tvému pomatenému uvažování, protože bys chtěl aby se vyhranými volbami zavřely huby kritiků kteří ti nejdou pod nos... Mimochodem, já do kaváren nechodím a do Prahy to mám setsakra daleko... ;)

lance

milan33@ Ano, o Hitlerovi tehdy říkali totéž. Že je, stejně jako ty, šašek a neškodný malíř pokojů. Totalitní režim se nikdy neprojeví od prvopočátku jako zrůdný, k tomu dojde až po převzetí moci.

PoldaS

@lance

Ne, v tom nesouhlasím, já se neodkopal, jen jsem reagoval ve stejném duchu jako jsi se projevil ty, což jsou dvě rozdílné věci...

Ke zbytku...

1. Ano, Babiš je nevinný (máš info, že je byť by jen nepravomocně odsouzen?)

2. Nikde není řečeno, že Babiš byl Agentem STB, soud pouze zamítl, že by byl AB veden ve svazcích neoprávněně, to jsou taky dvě různé věci

...a zbytek? Dočetl jsem to pouze ke slovu "psychopat"... takhle se totiž prezentuješ pouze a jen Ty... Nemám problém zavrhávat představu, jak Ti při psaní tohoto nenávistného škváru naběhla žilka... Aby Ti nepraskla... Nebo spíše aby jo? :laughing:

milan33

Ve francii byl zatčen 61 letý důchodce co udělal jejímu presidentovi fakače a hrozí mu 7 měsíců vězení nebo 7,5 tisíce euro pokuty za urážku státní moci...jak to, že pražská kavárna neprotestuje na malé straně před francouzkou ambasádou...u nás to zrušili a ve francii ne... :O

Fanyn

Babiš je nevinný, ale Bureš nikoliv :laughing:

PoldaS

@PoldaS

Paranoia je nemoc. Tím debatu s Tebou končím, já totiž duševně zdráv jsem

milan33

To říká každý blázen, takže v pohodě :)))

PoldaS

@milan33

Chlapče, já mám kauzu Čapák dost zmapovanou, ale nebudu to zde detailně rozepisovat. Ano, Babiš je po právní stránce nevinný. Je pouze trestně stíhán, tj. bylo mu doručeno obvinění z nějakého trestného činu. Vysvětlím ti to na příkladu. Babiš je nevinný asi tak jako bych byl nevinný já, kdybych ti znásilnil doma tvoji starou a zapálil barák a nasnímaly by mě při tom kamery (pro mě chlapče jsou info o čapáku které mám stejně průkazné jako ten záznam z kamery!). Věc by byla ve stadiu, kdy mi bylo sděleno obvinění, ale já jsem mezitím vyhrál volby a byl předsedou vlády a měl miliardy na účtě, tým právníků a píáristů... a hrál bych to samozřejmě na zmanipulované vyšetřování, kampaň soupeřících politických stran které mě chtějí mermomocí dostat do tepláků... Měl bych kolem sebe "hnutí" tupých hlav, tj. sektu kterou řídím jako firmu kde mě každý poslouchá a kdo ne, jde vod válu. Byl bych předsedou vlády, který má z této pozice 1000 různých nástrojů jak pomocí peněz z rozpočtu přes své ministry, cílených kontrol atd atd vytvářet tlak na st. instituce, které mají co do činění s mým vlastním vyšetřováním (nebudu rozvádět PČR, GIBS, st. zast....) Jako třešinku na dortu vlastním významná média + jeden vlastník TV, nějaký pan Soukup mi leze do zadku páč si na mně a prezidentovi založil svůj businessplán páč jinak by už ta jeho TV dávno zkrachovala.... Já nemám problém lhát a překrucovat kudy chodím, dokonce přísahat na zdraví svých vlastních dětí na to že nebudu ovlivňovat novináře v mnou vlastněných médiích a pak jsem nahrán jak telefonicky mr.ám šéfredaktora za to ře nenapsal na tutiku info z nějaké mé tiskovky atd atd... To jsem já, skutečně právně zatím nevinný Andrej a lidi mě mají rádi, protože jezdím po kraji a rozdávám miliardy plebsu jako Juraj Jánošík za jejich hlasy :)))

lance

@lance

Začal jsem číst a skončil jsem u prvního slova, dál Tě neřeším, jsi pod moji úroveň

milan33

Aha, tak to jo :)))

lance

k Lance - dodatek

Tím oslovením jsi jen podtrhnul to, jak se zde prezentuješ.... Nádiva myslící si, že sežral moudrost světa. Dál mě už Tvé sebestředné kecy nezajímají. Můžeš jimi opíjet nemyslící nuly, ne lidi s vlastním názorem

milan33

No, ještě že jsem tam to oslolvení "chlapče" napsal, aspoň se máš čeho "chytnout" abys vycouval, ale je to dost slabota... co kdyby tam to oslovení "chlapče" nebylo (to je fakt navíc, možná jsi starší než já, tak ho beru zpět)... že se ptám?

lance

Naposledy jsem byl v únoru v rodné domovině k vůli pohřbu strejdy na valašsku...a v mé hospůdce byl nápis od roku 1989 ,,valašsko chudé , ale né rudé,, a k tomu dopsali ještě ,,kavárenské,,.. :laughing: :laughing:

Fanyn

lance dobře víš,že s koblihami a rudou verbeší se nedá diskutovat

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

lance-ho prvy prispevok bol velmi vystizne napisany a lepsie sa to snad uz ani neda! Len smutne na tom vsetkom je, ze neuveritelne mnozstvo ludi (aj tu na tomto fore) bazi po informaciach "z ineho uhla pohladu" neuvedomujuc si, ze sa nakoniec stavaju "škuľaví"...

uroboro
Registrace: 2/2013

Politicky myslet musel již i svobodník Halík,protože prémie byly jinak co ?Nižší,ku.va nižší! :laughing: Subjektivně vzato,mě se.rou šílenci a to,že soudruzi/soudružky Makron,Junkers,Šulc,Makrel a spol. šílenci jsou,je více-méně jasné.Podobní šílenci (za jejichž nitky tahal někdo jiný),pustili k lizu Dolfiho (tehdy krize a zhrzené Německo),demokraticky.Vlastně to byla i primární příčina nástupu komunistů v ČR po válce.Kdyby dnes nebylo rozbití Iráku,Egypta, Libye,Sýrie...,nebyla by patrně uprchlická krize a CO HLAVNĚ,nebyl by žádný OKAMURA....,tedy proč se to vše odehrálo?Co k tomu všemu pravili splantaní politikové?Ano, vadili mi (asi jako Vám mnohým),hnoji připos.raní z Kremlu,no a po letech se mi zdá,že Ti dnešní jsou skoro horší,totálně zesr.aní z Bruselu a Pentagonu.Pan Karel Kryl,by se z toho musel zblut.

hdpe

@hdpe

K tomu není co dodat. R^

jjery
Registrace: 12/2012

Ale je k tomu co dodat. To rozbití zmiňovaných států totiž nebylo jen tak pro nic za nic, ale z důvodu, že tyto státy prováděly teroristické útoky na celém světě (a Irák navíc ještě napadl suverénního souseda Kuvajt). Něco se prostě udělat muselo, byť důsledky samozřejmě moc ideální nejsou.

PoldaS
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 77

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra