![]() |
|
Optibox ZebraZdravím a prosím o radu. Po 6 letech užívání mi začala zlobit Zebra. Po zapnutí se stále dokola rebootuje. Pak několik vteřin i desítek vteřin program normálně jede, pak v tv cvakne naskočí přes celou obrazovku něco jako makrofoto textilní látky a nereaguje. Po vypnutí a zapnutí zadním vypínačem opět několikrát reboot, pak pár vteřin jede a pro změnu třeba zamrzne obraz i zvuk. A tak pořád dokola. Při vytaženém koaxu problém není.Poradíte prosím v čem může být závada. SW jsem upgradoval na 2,25 tam problém ale není. Děkuji. |
Libec
Registrace: 4/2018 Příspěvků: 6 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@mkolegaJa jsem pajku v ruce nikdy nemel. Delal to kamarad. Nechtel nic, ale dal jsem mu alespon dve kila. Za usetrene penizky koupim basu sampusu protoze jsem se vcera od dcery dozvedel, ze budu dedecek :) |
Libec
![]() |
|
@jopo166Byly to ty oznacene na desce EL1,EL2,EL3. Vizualne se zdaly v poradku, nebyly nafoukle. |
Libec
![]() |
|
@Libecdakujem ti. |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 790 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |