![]() |
|
UNI čtečkaTak už mě to taky postihlo uni čtečka přestala být funkční!Dá se to rozchodit? |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@jk33protože soudruzi na západě udělali nějakou chybu. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 044 |
![]() |
|
@jk33Preco by nesli v unicitacke? Caid 0624. Tie dva na cesky region. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@jk33protože ti to neposílají přes UNI čtečku,to je jasné a už si asi koupili kartu v caid 0624 od skylinku![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: UNI čtečka1. Prima krimi (atp.) v UNI čtečce samozřejmě funguje. Jen musíte použít CAID 0624. Jde to v každém stroji, který je schopen spustit softcamy.2. Sdílet CAID 0624 jde stejně jako 0D92. 3. Ty servery na východě nejspíše provozují nevýchodní ruce. Zabránit technicky tomu nelze. Jedině organizačně - speciální hw přijímač pro speciální kódování. Což je trochu drahé řešení...vzhledem k tomu, že existuje internet, kde programy běží v podstatě všechny na různých acestreamech apod. TV vysílání je na konci cesty. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaNedělal bych z toho vědu, běžný user se chce dívat na TV a ne sázet na nějaký zlodějny z Východu, který jsou závislý na netu a hlavně naprosto bez garance. TV závislá na netu je jednoznačně špatně vůči tomu, když má user přístupovou kartu v přijímači (modulu) a může tak sledovat kdekoliv bez omezení.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
SkylinkA ona je od Skylinku nějaká garance ? To je po dlouhé době hodně dobrý vtip, díky za něj![]() |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 139 |
![]() |
|
@AntonínAntonine, děkuji za rozumné odpovědi. Překvapilo mě, že to jde sdílet, jelikož když jsem se dotazoval na infolince Skylinku, proč mi už nejede karta ve čtečce, řekli mi, že si mám zakoupit modul. A všude se píše, že je to kvůli zamezení sdílení a pirátství. S tím nemám problém. Ale pokud to sdílení ani tak nedokázali zablokovat tak nechápu proč kvůli tomu komplikují život platícím uživatelům. Přitom některé jiné platformy sdílet nelze, tudíž předpokládám, že technické řešení existuje. Ale zřejmě jak píšete, jde o příliš drahé řešení.Nicméně zkusím aktualizovat a rozjet 0624, snad to půjde. Nechce se mi řešit modul, dokud to není nezbytně nutné. Nemluvě o tom, že rodiče mají přijímač jen se čtečkou a museli by koupit nový. |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
@PoldaS"Nedělal bych z toho vědu, běžný user se chce dívat na TV a ne sázet na nějaký zlodějny z Východu, který jsou závislý na netu a hlavně naprosto bez garance."Naprostý souhlas. Taky jsem si tím prošel. Když jsem objevil sdíleče, bylo to obrovské nadšení. Ale po nějaké době mi došlo, že to na běžné dlouhodobé sledování televize moc není. |
jk33
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 325 |
![]() |
|
jk33Seznam a prima krimi nema zatial s uniblockom nic spolocne, na ani jednom z tychto kanalov nie je zapnuty uniblock a tak oba chodia pod caid 0624 v ktoromkolvek oscame. Tyka sa to ale pochopitelne lem kariet, ktore zatial neboli preklopene..Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: UNI čtečka*tyka sa to len kariet .. :)Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: UNI čtečkaPeVy@ Směješ se leda vlastní neznalosti, protože Skylink je poskytovatelem služeb elektronických komunikací, z čehož vyplývají práva a povinnosti jak jeho, tak účastníka.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |