![]() |
|
Soundbar nebo domácí kino?Zdravím,umíte prosím poradit? Jde o sledování filmů, ale také hudbu. Chci to do bytu v bytovém domě :)) místnost 4,5x3,5m Původně jsem chtěl BOSE, ale cena je jinde. Prozatím jsem se díval na Samsung HW-M450, ale nevím zdali koupit tohle nebo raději domácí kino okolo 10-15 tisic. díky |
martin09
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 670 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
@martin09https://www.mall.cz/domaci-kino-soundbar/bose-solo-5 |
bulon
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
RE: Soundbar nebo domácí kino?Do tak malé místnosti a ještě v paneláku by to Bose Solo 5 docela mohlo stačit. Měl jsem to, ale pak jsem to vyměnil za větší a 4x dražší verzi. Jediný důvod byla příliš nízká nejvyšší hlasitost, což je v paneláku zcela irelevantní problém. Nicméně při běžné hlasitosti to mělo zvuk úžasný, zejména při té minimalistické velikosti. |
Mikek
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 822 |
![]() |
|
RE: Soundbar nebo domácí kino?Do vianoc som mal plazmu panasonic a AV receiver sony (5.1) ten receiver sa zapinal veľmi sporadicky asi 2x do roka . teraz mám (v panelakovej obývačke ) samsung 7072 a soundbar HW - M450 zdroj obrazu a zvuku je VU-solo.se . predtým stlpove repro bez subw. teraz tyčka so subw. . No možno povedať že basy omnoho omnoho lepšie , nesmierna výhoda zapnem VU a všetko sa pozapina samo (soundbar beží denne) . Celkový dojem slabší ako stereo z receivera .Nepozerám až tak telku kde by som ocenil audio . pre mňa to bolo správne rozhodnutie . A posledné z obývačky išla preč zostava SONY a sňou kvantá káblov .Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)
|
Boris
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 271 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |