Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

ZDF dnes LM

Upozorňuji na volné vysílání LM na ZDF. To by mě zajímalo,jaka bude sledovanost tohoto programu.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003
Odpověď v diskusním vlákně

RE: ZDF dnes LM

a to len dnes tam davaju LM? :))) ved každu stredu vysiela ZDF lm..takisto ORF1 alebo RTVS

jožko
Registrace: 7/2016

Jožko, a ORF vysílá na satelitu volné bez kodu ?

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

@Jimmy

to nie...ja len narážam nato,že informacia otom,ze dnes ide na ZDF liga majstrov je zbytočná...myslim si,že to 99% fanusikov futbalu predsa vie...ved to nieje žiadna novinka :))) čo,teraz to je prvá streda čo tam ide LM?...

jožko

Doufám, že podobné informace, kde co lapit FTA, se objeví i v příští sezóně.

DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV

omar3
Registrace: 5/2015

@jožko

To len Ty tu môžeš pridať nejakú informáciu, že čo kde sa vysiela na tých Tvojich kradnutých playlistoch, či čo?
Jimmy: díky za info ;)

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

a vidis,že ja tu niekde pridavam nejake informacie,kde sa čo vysiela? :))) tak si zas nevymyšlaj a nebud za zaujmaveho a mudreho..proste mi to prišlo zbytocne tu vytvarat taketo prispevky..tu kludne moze aj dalsiu stredu vytvorit podobny prispevok lebo aj v stredu vysielaju LM :))) dakuješ za informaciu ako keby si teraz zistil,že ZDF vysiela LM

jožko

informujem pre Petersk,že aj 2.5 bude na ZDF liga majstrov 20:45 As Roma-Liverpool..je to šokujucu novinka :)))

jožko

@jožko

Zaujímavý a múdry si tu chcel byť Ty s Tvojim prvým príspevkom, ale skôr to bolo úbohé. Načo prispievaš, ak to považuješ za blbosť, aha nepridal si to Ty, tak to Ti vadí. Chápem. :))) :)))

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Kazda informace jak ze sveta kultury tak sportu vysilana na setelitu je vynikajici a kdyz se k tomu pridaji technicke speky opravdu odborniku kterych si vazim tak je to plus o tom by diskuse na parabole mela byt predevsim😀

satsat
Registrace: 9/2017

@petersk

ja som mu slušne napisal,že či to je nejaká novinka? :))) ved každu stredu predsa ide na ZDF lm..tak kludne aj nabuducu stredu to tu moze zas vytvorit..niektore prispevky mi tu pridu uplne zbytocne..dufam,ze dnes niekto este vytvori prispevok otom,ze na rtvs ide LM,lebo ani otom asi nikto netuši ...mne skor zas pride,že ty tu chceš byt zaujmavy a skor si trapny :))) ja som prispel normalne prispevkom k veci..a nie ako ty..zas niečo taraš o kradnutych playlistoch alebo otom či len ja možem informovat co kde sa vysiela?a pritom som tu nikdy v zivote taky prispevok nevytvoril :))) čiže same hluposti mimo temu,ale to je uteba uplne normalne..no zatlieskam ti ak chceš..a este raz Petersk..2.5 ide tiež na ZDF lm keby si nahodou nevedel :laughing:

jožko

@jožko

Nemusíš to tu rozvádzať tie trapné poznámky. Choď si radšej hľadať po nete playlisty, lebo nebudeš mať ich všetky a budeš si utierať soplíky.

petersk

Ja jsem porad novacek😀kdyz me neco nezajima tak to nectu a hlavne potom nemozu na clanek reagovat a odepisovat😀

satsat
Registrace: 9/2017

@petersk

no ty si ale rebel :laughing: :laughing: ako vidim,tie prispevky mimo temu su tu u teba asi normálna vec...ešte ti niečo leží na srdiečku čo by si nám chcel napisat?alebo už to je všetko?

jožko

@satsat

Nič si z toho nerob. Niektorí tu chcú byť najmúdrejší. A keď ich prekuknú, tak sú urazení. Zvykneš si nato :)))

petersk

jožko

jožko trepeš nesmysly...příští týden ZDF LM nevysílá! vysílají úterní zápas Bayernu

FI711010
Registrace: 6/2008

@FI711010

ja som vychádzal z tohto programu,kde je napisane,2.5 LM: https://www.tvinfo.de/tv-programm/zdf/02.05.2018 ak davaju utorok tak to je zvlastne,ale pointa bola aj tak iná...že mne pride zbytocne tu vytvarat prispevky otom,kde co sa vysiela..ved predsa vsetci mame ruky a program..nie?to vazne si sam nevies zistit,ze dnes je na zdf lm?ale asi som len ja zvlaštny...prajem pekny den

jožko

@jožko

Prosím už nic nepiš si tu všem pro smích. A když už tě štve že se furt píše o LM na ZDF tak na tu diskuzi ani neklikej...
nebo nám chceš všem ukázat že si tu nejchytřejší a všechno víš?

William cz
Registrace: 10/2016

@William cz

nebud moc mudry a akčny..ja som to myslel v dobrom..ano asi som zvlastny,ked som čakal,ze tu budu ine prispevky a nie stale otom čo sa vysiela na RA1 alebo,že dnes ide na ZDF lm..a podobne..už fakt len čakat nato,kto vytvori prispevok otom,ze dnes idu o 19:00 televizne noviny na Joj

jožko

@jožko

Aj na markíze ....

Jusztisch
Registrace: 1/2016

Prosím pěkně o radu. Jediný web, který znám je Parabola. Zajímalo by mě, zda nevíte, kde se bude vysílat příští zápas LM fta přes satelit. Kdyby to bylo přes družici, přes kterou vysílá i ten známý Skylink, byl bych nejraději. S pozdravem a mnoha díky váš věrný čtenář. Neodkazujte mě na Google s ním to neumím. No a specializované stránky vůbec neuvádějte. Jo a kdyby to bylo s italským komentářem, kterému sice nerozumím, ale je děsně v módě, prý...tak bych byl nejšťastnější. I výhra ve Sportce by proti tomu byla nic. Děkuji a nezlobte se na mě.

DVBT1
Registrace: 5/2012

To víte vkládání reakcí sem na web je moje maximum.

DVBT1
Registrace: 5/2012

@Jimmy

Ak ta zaujima sledovanost ZDF tak ver tomu, ze povacsina slovakov si tento zapas pozrie na tv stanici Jednotka HD.

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-

bohus31
Registrace: 10/2009
Galerie: bohus31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra