![]() |
|
Rai 3: 1.5. mega koncert liveV úterý 1.května bude kanál Rai 3 vysílat v přímém přenosu osmi hodinový mega koncert při příležitosti svátku práce, Concerto 1.maggio 2018.Jedná se o tradiční koncert který se vysílá každoročně už 28 let na svátek práce, ve spolupráci s Rai a CGIL, CISL a UIL. Cílem koncertu není vyhlašování cen ani prezentace komerční hudby, ale jednoduše zábava, relax, zamyšlení a poslech muziky a i proto je koncert otevřen komukoliv zcela zdarma. Koncert se vysílá formou televizního maratonu od 15hod do nočních hodin a vystřídá se v něm okolo 30ti interpretů. Koncert je výjimečný nejen v jeho délce, ale především skladbou interpretů. Hudební žánr je nejen pop, ale i alternative/indie, electro dub, rap, rock. Vystupují v něm také začínající kapely z celého světa které mají tak možnost si poprvé zahrát před více než půl milionovým publikem. Mezi učínkujícími budou tento rok např. Fatboy Slim, zpěvačka Gianna Nannini nebo začínající londýnská skupina Indigo Face. V minulých letech vystoupili např. Bob Geldof, Iron Maiden, Lou Reed, Radiohead, Sting, Sinead OConnor, Simple Minds, Jon Bon Jovi, Alanis Morissette, Euryhtmics, Oasis, Nick Cave, James Blunt a další. Přenos se bude vysílat z Římského náměstí San Giovanni od 15hod do 19hod a od 20hod do cca půlnoci. Rai 3, FTA 13E (HD TivuSat) + live na YT a FB Zdroj: TZ Rai 26.4. 11:00h Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveMáš to ověřené i z teletextu, aby se nejednalo o kachnu? |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
@DVBT1stačí sa pozrieť aj na oficiálny web Rai 3 a hneď tam pútač bije do očí :) takže normálna vec![]() |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert livesatelit mám už zopár rokov a prístup k Rai 3 tiež, ale o tomto koncerte počujem prvýkrát... tým chcem povedať len toľko, že takéto príspevky aspoň pre mňa osobne zmysel majú :)keď budeš vedieť kompletný zoznam účinkujúcich aj s časmi, tak mi daj vedieť... lebo minimálne od cca. 15-16 budem na 3sat pozerať Rea Garveyho :) |
Richie2016
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert live*oprava od 16-17 |
Richie2016
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert live@Richie2016: Ty asi nejsi moc důvtipný. |
DVBT1
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveUž od utorka (24. 4.) pred bazilikou pripravujú a montujú pódium a stavajú lešenia pre TV kamery, osvetlenie, a veľkoplošné obrazovky. Je to každoročný magakoncert.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
@CrescenzioNo tak Ty jsi přímo u zdroje...![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert live@Richie2016: Pár sekund práce https://www.primomaggio.net/media/8-CS_19_04-PrimoMaggio2018-Conduttori.pdf |
DVBT1
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveno ako tak na to pozerám, tak pre mňa Francesca a Gianna, predpokladám, že Gianna bude na konci ako čerešnička na torte a Francesca možno za bieleho svetla |
Richie2016
![]() |
|
@Richie2016Myslíš Michelin? Ta se mi moc nelíbí... Gianna je legenda. Kdyby byl Řím blíž, docela bych se tam i podíval.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert live@franck: Nepoužíváš i nick Franck3? |
DVBT1
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveNannini ještě žije a zpívá? Viděl jsem ji poprvé a snad i naposledy jako malý na Rockpalastu snad před 40 lety.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@franckjo Michielin :) mne príde celkom zlatá :) pred pár rokmi bola dvakrát pozvaná v koncertnej sérii Radio Italia Live, keď išla prezentovať Taliansko na Eurovíziu :) ale všimol som si, že si jej moc nefandil :) ja mám rád mladé baby, keď dobre vyzerajú a ešte keď aj dobre spievajú :) a na nej sa mi páči to, že nemá taký typický taliansky hlas a prejav ako Gianna alebo Emma alebo podobne ladené rockerky, je jemná a to sa mi na nej páči :) mám rád aj Annalisu, ale nejako som si všimol, že začala byť nejaká agresívnejšia, ale to je u talianskych spevákov celkom zvykom... buď jemnosť alebo agresivita a ja si vyberám radšej tú jemnosť :) |
Richie2016
![]() |
|
@Richie2016Ja mam rad Loredanu Berte, kdyz byla mlada, libila se mi i jako zenska.Dvbt1: jediny nick ktery mam je tento. Nejsem registrovan nikde jinde nez na Parabola.cz. Pisu pouze a jen zde, protoze tomuto webu fandim. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@omar3Zije, zije, ale uz moc nezpiva. Nikdy nezapomenu na jeji Estate Italiana kterou slozil Giorgio Moroder pro MS ve fotbale Italia 90. To je dodnes pecka. A pak samozrejme hity I Maschi a Bello e impossibile.![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveDnes na Šlagru v 20,00 chvilka pro písníčku.mega koncert |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
@franckjak, že moc nezpíva? šak stále je aktívna a stále vydáva nejaké albumy... veď minulý rok tiež vydala nový album a tiež ju pozvali do Radio Italia Live... mimochodom 16. júna či kedy sa koná Radio Italia Live - Il Concerto, tak som zvedavý kto tam bude tento rok... vždy tam pozvú aj niekoho z mojich obľúbených :) a aj tento rok budú na Rai tie ceny Wind Music Awards? pamätám sa, že pred dvoma rokmi či kedy sa prelínali s tým Radio Italia Live, tak hádam to nebude aj teraz tak |
Richie2016
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveUz zas...![]() |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 511 |
![]() |
|
@Richie2016No ja spis myslel, ze nekoncertuje tolik. Ano, wind music award bude jako vzdy behem leta.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@francktak koncertovať nemusia... veď niektorým možno stačí, keď spravia nejaký megakoncert v tej Arena di Verona a majú po probléme, to je tuším asi nejaká najdôležitejšia aréna, keďže sa okolo nej robí vždy také veľké haló, keď sa tam niekto dostane... minulý rok tam mal prvýkrát koncert Nek, a to je už na scéne 25 rokov tuším... a tento rok ak sa nemýlim tam budú mať koncert aj tí traja Nek, Francesco Renga a Max Pezzali... celkom zaujímavé trio :) |
Richie2016
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveŽe je Parabola pro staré chlapy mi je delší dobu jasné, ale tady je to už jako na srazu gerontofilů. Megakoncert s "hvězdami" zadarmo drahými. |
DVBT1
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveTo mi připomíná, že se tu dlouho neprobíral André Rieu, taky by ho mohli pozvat s housličkami na pódium. Ten má podobné publiku. |
DVBT1
![]() |
|
RE: Rai 3: 1.5. mega koncert liveCos čekal, mladí na lovení na orbitu kašlou, ti loví na netu, tím pádem nechodí ani na toto fórum.DVB-T CZ,SK,AT DVB-S 120-západ, 95-jih, 120-východ, 85-libero DVB-C Itself, IPTV-Smartlabs, DAB-CZ,AT,SK, FM-CZ,SK,AT 5prvekH, 3prvekV
|
omar3
Registrace: 5/2015 Příspěvků: 1 687 |
![]() |
|
@DVBT1To neni pravda. Zrovna tento koncert dava prave moznost mladym a zacinajicim kapelam se ukazat - viz treba londynska kapela Indigo face ktera vyhrava ceny po svete. 90% interpretu bude mladsich 30ti let.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@Richie2016Arena di Verona slouzi pro kulturni ucely uz 2000 let, je vyznamna z historickeho hlediska a navic je pro az 20tisic lidi. V lete se tam poradaji nejen koncerty, ale divadelni predstaveni, hry apod.Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |