![]() |
|
Ako zruším root v android boxe?Mám android box Yundoo 4K s 2Gb RAM a asi je rootnutý, lebo sa mi nedarí prihlásiť na aplikáciu Magio go. Iba sa načíta, program tv staníc sa ukáže, ale nedá sa šipkou kliknúť na prihlásenie a otvorenie aplikácie. Dozvedel som sa, že sa to stáva pri rootnutých boxoch. Ako ho zbaviť rootu? V istom návode som našiel tento program: Xposed modul "Root cloak". Je na to určený? Ak áno, ako ho dostanem do boxu? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Mas tam superuser, alebo su? Tam najdes polozku na docasny, alebo uplny unroot. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
@KasrNemám ho tam. Napíš podrobnejšie, akú apku stiahnuť? Aj cez SZ môžeš. |
Karner
![]() |
|
@KasrMožno tam superuser je, ale ja neviem, kde túto položku hladať. Pi bežnom prezretí súborov som ju nevidel. Android box mám iba druhý deň a veľmi sa v ňom nevyznám. |
Karner
![]() |
|
@KarnerNič zlom pán kolega, ale pokiaľ nemáte skúsenosti s Androidom, tak sa v tom boxe radšej "nevŕtajte".4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Vyskúšal som zrušiť root prostredníctvom Unroot My Phone a bez úspechu. Ako sa zbaviť zabezpečenia aplikácie s DRM, aby som sa mohol do nej prihlásiť? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?DRM a root su dve rozlicne veci. Ci mas root, vyskusaj s aplikaciou Root Checker. Je mozne, ze root nemas a nikdy si nemal, ale kvoli HDCP Ti Magio Go aj tak nepojde.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 630 |
![]() |
|
@Karnerak to chceš pre použivanie magiogo,tak to sa tu už riešilo viackrat..na vela android boxoch,magiogo nerozbehneš..musiš urobit ten unroot,ale to vela ludi nedoporucuje,lebo sa tym kazí ževraj android..a keby si to spravil a išlo ti magiogo,tak vela ludi na nete pisalo,že je tažke potom ovladat tu aplikaciu magiogo ..proste tam maju nato ochranu...preto vyrobili ten ich officialny magiogobox aby si ho ludia kupovali..keby to išlo na každom android boxe,tak by si ten ich box nikto nekupil |
jožko
Registrace: 7/2016 Příspěvků: 4 317 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Zrušil som na boxe root, ale Magio go si vraj pamätá pripojené boxy, preto podľa istého odborníka na androidy treba "premazať dáta" a potom box reštartovať. Neviem si to vysvetliť, ako tie data "premazať" - poradí niekto? Alebo ešte použiť toto: "Odstráňte Xposed- Nainštalujte suhide-vX.YY.zip - Ak aktualizujete zo suhide v0.16 alebo staršieho, znovu flashnite SuperSU ZIP." Odporúča na inom fóre. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Na niektorych boxoch s Android 7 to islo, na inych nie a ani to nepojde, zbytocne budes odinstalovavat Xposed a root. Jedinym riesenim boli HDMI splittre z Ciny, ale aj tam to islo nie na vsetkych. Mne napr. zacalo na splittri fungovat HBO GO, bez neho to neslo.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Bezdrôtová myš by nepomohla? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Android box Tesla QX4, žádný root, vše funguje jak má |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Našiel som myš s USB konektorom. Ako treba nastaviť box, aby reagoval na myš? |
Karner
![]() |
|
@KarnerTy lžeš jak když tiskne, před 3 dny jsi psal, že si chceš koupit Android box a dnes již děláš unroot https://www.parabola.cz/forum/topic-95361/ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Android box som kúpil na druhý deň po tom, ako som písal v diskusii o KODI, že mám nutkanie ho kúpiť. Kde som klamal? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Box reaguje na myš automaticky, akorát si ho tím unrootem nejspíš podělal![]() |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?boze to su tu popisane take kraviny, ze to sa citat neda ...root android zariadenie = kazenie ?!?!? coooo ? vam fakt uz nacisto hrabe ? ... jedine co mozete pokazit ze ten root pokaslete, a tym padom nanovo si nahodite android romku :-) ... v ziadnom pripade nepokazite box tak ze ho viac nebudete moct pouzit magio server si pamata ?!? ... magio server si pamata tak vase prihlasovacie udaje a nie zariadenia, a je to pomerne jednoduche, nakolko v rodine mozete mat 2 android tv, par androidnych telefonov, kde by si podla akeho kluca malo pamatat zariadenie ? podla mac adresy ? v zmluvnych podmienkach nic take pisane nie je, a je to nelogicky, nakolko su radi, ze stihaju riesit veci s magiom a nie to este aby mali linky zahltene, ze akoze mi blokujete moj telefon s magiogo applikaciou ked vcera to islo a dnes nie ? .. no viete vy ste pouzili udaje aj pre iny android telefon tak sme vam to zablokovali ... what ? hrabe vam uz naozaj ? ... nebudem zverejnovat jeho nick, poradil mi s Tanixom, som mu vdacny, pravda je ze funguje a pre ostatnych RIADNE SI PRECITAJTE NAVOD ako zrealizovat unroot vasho zariadenia, najma ci dany program je vhodny pre vas sw ktory mate v boxe OPAKUJEM RIADNE dodrzujte navod krok za krokom v pripade ze sa unroot nezadari, bolo by fajn si precitat dane vlakno pre vas boxik, nie si ani prvy ani posledny, takze navod tam urcite bude ako postupovat dalej .... a hlavne si uvedomte, ze co za system ANDROID je... to nie je iOS priatelia, a prestante tu uz tliachat voloviny, sa to za prve citat neda a za druhe, nepaplite sa do niecoho comu akoze rozumiete www.google.com je odpovedou pre vase otazky, a apropo, znalost angickeho jazyka je fajn, nakolko ... pochopite neskor :-) cus bus, caj a nech sa dari, ahoj ![]() ps: sa cudujem ze este tu niekto neponuka unroot boxov za 50Eur :-) v ramci svojej sat zivnosti :-P Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Myšou som sa bez problémov do Magiogo prihlásil. Všetko naskočilo, ale sa objavil oznam, že na rootnutých zariadeniach to nebude správne pracovať. A tak sa aj stalo. Po kliknutí na tv kanál len ho načítava ale ho neotvorí. Jožko asi mal pravdu, že rootnuté zariadenia na Magiogo potom ťažko ovládať. Neviem prečo, keď som root na mojom zariadení zrušil. Aj som sa o tom cez Unroot presvedčil, lebo mi to oznámil. Asi bude treba nejako oklamať DRM ochranu. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Root = Režim administrátora. Rootem můžete poškodit, zničit systém - neodborný zásah do systému. Běžný uživatel Androidu tento režim nepotřebuje. Žádná běžná aplikace nemůže vyžadovat Root! DRM je ochrana a je to problém i na Linuxu. Používám Debian na ThinkPadu a Skylink Live + HBO je pro můj systém mrtev. Na linuxu běží NY a Londýnská burza. To je jako ochrana e-knih. Za pár let se něco stane a ty budeš mít doma jen hromadu MB knih, které si nikde nepřečteš... |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
aptgetheeee ?rootom a laborovanim poskodis tak android soft v danom boxe, to znamena, ze NEPOSKODIS box fyzicky tak ze by nebolo mozne dany box znovu spojazdnit jednoducho sa nahra romka ktora bola od vyrobcu (samozrejme opat bude uzamknuta) nechcem tu prudit, ale na zahranicnych forach (nie pre kazdy box) ale pre mnohe su step by step kroky ako to urobit, resp cim to urobit, a ak nahodou uzivatel neaky krok pototo, tak je tam aj informacne dane ako postupovat dalej samotny UNROOT boxu nema za nasledok jeho znicenie ![]() HBO je pre teba mrtve ? :-) ... no vies ja HBO neriesim, ale viem ze niektore android boxiky slapu s HBO ako s partesu, a niektore (ktore nemaju tu podporu zo strany uzivatelov) jednoducho to HBO nedaju ... stazuj sa u vyrobcu :-) alebo skus iny box mne na 40 eurovej strinke od Tanixu vsetko ide ako ma a co chcem aby mi islo:-) co uz no ... Formuler Z+7 je na ceste, uvidime co tento zazrak poriesi, a mozno skusim aj nvidiu a ich slavny shield :-) cus bus, nech sa dari, ahoj ![]() ps: a ono s tymito IPTV krabickami to je tak ako za onych cias so sat boxami, kazdy to drzal v tajnosti aby neofiko soft nahraval ZA PRACHY uzivatelom, lenze doba sa zmenila a google to valcuje vsetky info potrebne ku vsetkemu ... NEPLATNE HLADAJTE INFO KDE CO AKO ... a hlavne s rozumom :-) moj prispevkom nikoho nenavadzam na porusovanie licencnych podmienok pre google, len upozornujem ze na webe sa nachadzaju navody nie mnou vytvorene ktore umoznuju zasah do androidne roootom chranenych boxov, vsetko na kazdeho vlastne riziko ![]() Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexVážený pane, nepoužívám IPTV, nepoužívám žádné další krabičky. Pracuji v oboru IT Linux. Nechápu Vaši reakci. Pokud nepochopíte základní věc, kterou zde položil dotazovatel, je mi Vás líto. |
aptget
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?Na inom fóre som sa dozvedel, že niekedy nestačí zrušiť root, ale okrem toho treba uzamknúť bootloader. Našiel som aj návod, ktorý je na mňa trocha zložitý. Vie niekto poradiť ako jednoduchšie to urobiť, aby som nemusel pripájať počítač k boxu a cez príkazový riadok zadávať fastboot oem lock? |
Karner
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?najlepsie kladivom ........![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Ako zruším root v android boxe?No ten Formuler Z7 preco si myslis ze bude dobry ?! Vsak ma 8GB eMMC a 1 G ramku com je na Kodi a IPTV strasne malo ! Existuju lepsie a lacnejsie android tv boxy ako predrazeny bazmek z nasej bolsevickej fabriky... Ked uz tak toto https://www.aliexpress.com/item/Mini-M8S-Pro-Amlogic-S912-Octa-Core-TV-Box-Android-7-1-Smart-TVBOX-DDR4-3GB/32848087769.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.262.ldvsnw je 2 krat lecnejsi a3 krat vykonejsi... A nieje problem nam prehrat aj Magic Go a HBO GO alebo Netflix alebo aj Skylink Live ziadne problemy z rootovanim... Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
@MikoFormuler Z7 a jemu podobné jsou vhodné pouze jako OTT box , vzhledm k tomu že podporují Stalker middleware jinak je to nic, je to taková protiváha k přístrojům MAG. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
alfasexPoucujes tu vsetkych dookola ako ucitel male deti, ale evidentne nechces vidiet, ze aj tie male deti vedia o tejto problematike podstatne viac ako Ty.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |