Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Ako zruším root v android boxe?

Mám android box Yundoo 4K s 2Gb RAM a asi je rootnutý, lebo sa mi nedarí prihlásiť na aplikáciu Magio go. Iba sa načíta, program tv staníc sa ukáže, ale nedá sa šipkou kliknúť na prihlásenie a otvorenie aplikácie. Dozvedel som sa, že sa to stáva pri rootnutých boxoch. Ako ho zbaviť rootu? V istom návode som našiel tento program: Xposed modul "Root cloak". Je na to určený? Ak áno, ako ho dostanem do boxu?

Karner
Registrace: 3/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ako zruším root v android boxe?

Keďže Magio go mi oznamuje, že na zariadeniach s upraveným operačným systémom (root) prehrávanie nie je dostupné, hoci som urobil unroot, prešiel som do továrenského nastavenia. Lenže teraz sa mi nedarí prihlásiť do Obchod Play, aby som stiahol appku Magio go. Nechce prijať do údajov o narodení položku mesiac. Ostatné ako deň a rok príjme. Bez údaju o mesiaci narodenia nemôžem sa ďalej dostať a stiahnuť Obchod play. Ako sa dostať k tejto položke?

Karner

Podarilo sa mi prihlásiť a stiahnuť znova Magio go a znova sa objavil odkaz, že na upravených zariadeniach (root) videá neprehráva. Box som prezrel s appkou Root Checker, ktorý mi napísal root access: no. Nezostáva asi nič iné len sa pustiť do uzamknutia bootloadera. Návod mám, ale je zložitý a prijal by som veľmi rád jednoduchší spôsob, ako to radia v android fóre.

Karner

Ešte môžeš skúsit Antik, Touch, Skylink. V Amiko A3 Combo mi šla apk Antik určitú dobu, potom prestala fungovať. Antik niečo upravil. V Openboxe to bolo podobné s Skylink live, teraz ide už iba cez wyfi. Najspoľahlivejšia je Touch tv. Veľmi jednoduchá grafika ale prehrávanie a obraz super, je však platená. Root som nerobil nikde.Touch aj Antik sa dá skúsiť bezplatne.

tras
Registrace: 2/2011

Ja mám platené Magio go, ktoré ide na všetkom len nie na Android boxe, kde by som ho najviac využil.

Karner
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra