![]() |
|
Pop around the clock am 1. Mai 20181. května 2018 3SAT bude vysílat super - mega - giga 23 záznamů koncertů:4:30-7:45 David Gilmour: Live at Pompeii Annie Lennox: Nostalgia Joan Baez: Live in New York - 75 Birthday Celebration Carole King: Tapestry - Live 7:45-12:40 Tina Turner: One Last Time Queen: Rock Montreal The Bee Gees: One for All Jeff Lynnes ELO: Wembley or Bust 12:40-18:30 Udo Lindenberg: Live - Stärker als die Zeit Peter Maffay: MTV Unplugged Rea Garvey: zdf@bauhaus - Die 100ste The Rolling Stones: Havana Moon 18:30-21:40 Dixie Chicks: DCX MMXVI World Tour Shania Twain: Still the One Adele: Live in New York City Kylie Minogue: Kiss Me Once 21:40-02:50 Miley Cyrus: Bangerz Tour Rammstein: Live from Madison Square Garden U2: iNNOCENCE + eXPERIENCE - Live in Paris Aerosmith: Rocks Donington 2:50-5:00 Kiss: Rocks Vegas Metallica: Français Pour Une Nuit Mötley Crüe: The End - The Final Tour |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018na webshareDavid Gilmour: Live at Pompeii 2 časti aj v 3D . Kiss: Rocks Vegas aj v 3D. Rammstein: Live from Madison Square Garden aj v 3D. inak info super . takých by mohlo byť viac a minimum o mediaset a raj 1 . diky. vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018pred pár dňami to bolo aj medzi hlavnými správami, ale na pripomenutie celkom fajn :) |
Richie2016
Registrace: 10/2016 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018Ona je to v první řadě reakce na místního spamera Francka. |
DVBT1
![]() |
|
@DVBT1Prostě se nechytáš. Céčkové pořady na RAI, to je to, po čem bažíme!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018Hochu, ale když céčkovému programu uděláš pořádné PR, tak někteří budou mít dojem, že se jedná o áčkovou produkci. Hlavně těm bez solidního rozhledu. |
DVBT1
![]() |
|
@DVBT1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018Začo dostal dvbt1 ban? Za toto vlákno?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018Dostali okrem DVBT1 vsetci co neustale provokuju francka. I Jamess96 i milan33.VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@AvernetAha takže keď niekto tu napíše, že češi a slováci sú odpadom Európy, tak je to OK. A keď niekto založí vlákno a napíše sem, že to založil kvôli franckovi, tak to nie je ok. Zvláštne pravidlá.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
Pop around the clock am 1. Mai 2018 (# 429)Škoda len, že tie koncerty nebudú celé... |
medecal64
Registrace: 9/2014 Příspěvků: 611 Galerie: medecal64 |
![]() |
|
celkem krávovinystokrát vomletý |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
peterAle neustále😕VU+ Solo 4K, 2x DVB-S2 tuner, 65" TV 4K UHD LG SIGNATURE OLED65W8PLA
|
Avernet
Registrace: 9/2017 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
@AvernetČo neustále?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@AvernetInáč nemám proti franckovi nič, ale ma nahlásil a dostal som ban zato, že som si dovolil oponovať, že Tivusat nie je FTA poskytovateľ. A tvrdím aj teraz, že nie je.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskprd.lajs............ |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrPrdlajs ci nie je prdlajs ale je to tak![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskto funguje jinak,za kravinu se nežalářuje |
pierrepetr
![]() |
|
@peterskOpět a znovu: odpadem jsem nazval ty, resp jejich urážky, co se vyjadřovali o mě a o mé zemi. Mrkni pořádně na celé vlákno od začátku. Slovo odpad mě napadlo v souvislosti s aférou nekvalitních potravin ve východní Evropě. Uznávám ale, že jsem se měl lépe vysvětlit a za to jsem se i Tobě omluvil. Mým cílem není urážet žádného člověka ani zemi (narozdíl od party na blacklistu). Respektuji každý národ bez rozdílu, stejně tak respektuji každou osobu bez ohledu na sexualitu nebo náboženství. Žiju v zemi, která je svobodná a otevřená jakémukoliv národu a kdokoliv je v Itálii vítán. Tímto se řídím. Nemám chuť ani potřebu někoho urážet. Ale na druhou stranu i já mám nějaké hranice a pokud to uznám za vhodné, bráním se. A to byl tento případ. Tím bych to uzavřel.Za další, partička kamarádů na blacklistu nedostala ban kvůli mně, ale kvůli nim samotným. Nezapomeň, že to nejsem já, kdo rozhoduje o tom, kdo dostane nebo nedostane ban. A pokud redakce rozhodla tak, jak rozhodla, měla k tomu důvod. Ban bych dostal i já, pokud bych porušoval zdejší pravidla. Stejně tak, jsi ho dostal i Ty, protože jsi porušil zdejší pravidla. Kdybychom se všichni chovali slušně, s úctou a respektem, žádné bany by nebyly potřeba. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
@franckmáš pravdu,jen to vítání všech a za každých okolností,neuznávám |
pierrepetr
![]() |
|
@franck"Ale na druhou stranu i já mám nějaké hranice a pokud to uznám za vhodné, bráním se." a brániš sa tak, že nahlasuješ príspevky ako nevhodné, je to tak?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskto není obrana,to je bonzáctví |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018A bonzáctví se tady netoleruje, ted jste trefili hřebíkoklinec po hlavičce...a to mi už začal být Franck docela sympatický, jak je houževnatý a vytrvalý...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018A riti do vlasu nebude ??![]() ![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@tukanv nahlašování příspěvků vytrvalý je... |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Pop around the clock am 1. Mai 2018Na 1.mája, se má přednostně mávat s parabolou, popř.ekvivalentně s jakostní soudružkou.![]() |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 26 | |
![]() |
|
![]() |