Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Amiko Hd8150

Dalo by sa do tohto satelitného prijímača nainštalovať nový softvér, s ktorým by sa dalo čítať ICE karty Skylink po vypnutí systému Cryptoworks? Už je jeden kanál, na ktorom už Skylink nezapol systém Cryptoworks a moja ICE karta ten program nedekóduje. Prima Krimi.

Alibaba21
Registrace: 1/2011
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Amiko Hd8150

Taký soft patch zatiaľ nie je na týchto Amikách, nedá sa tam totiž prepnúť čítačka na Irdeto. Tak možno čakať,alebo nič.

vw1vw
Registrace: 1/2017

jedine skylink ready !
čo to je amiko nejaky hun box ? :laughing:

Bananaboy
Registrace: 4/2018

Však kúp do toho modul Skylink ready napr. Irdeto Smit a pôjde ti všetko.

vw1vw
Registrace: 1/2017

vw1vw

Ak mi povieš, kde ten modul do Amiko 8150 dám, tak kúpim hned 5 , a Tebe tiež ....

Jusztisch
Registrace: 1/2016

@Jusztisch

sežeň si někde irdeto kartu s 420.......na začátku a bude ti to hrát i caid 0624 mám dvě takové a jede mi to ve všech uničtečkách které doma mám R^ ;) R^

korkoran
Registrace: 10/2006

@Alibaba21

Omlouvám se,to bylo pro tebe,plat to i pro SatElitu,Arivu,Gm Wizarda,Amika mini, mikro,8265+ ,akorá nenačte oba regiony :laughing: :laughing:

korkoran

@korkoran

Ja som narážal na samotný prijímač, ktory má len jednu šachtu na kartu, nič viac .........Takže modul si môžem strčiť akurát ........, presne tam :-))

Jusztisch

@Jusztisch

To co jsem ti psal,modul nepotřebuje a nic jsem o něm nepsal,ani bych si nedovolil,při tvém rozrušení :laughing:

korkoran

@korkoran

Ja, ked reagujem, najprv si prečítam o čom to všetko je, nielen posledný príspevok, čo, však rozhodne Tvoj prípad nie je...

Jusztisch

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra