![]() |
|
Google Chromecast 2Zdravím a prosím o radu, mám vše od UPC , včetně Horizon go a potřebuji Horizon go zprovoznit u druhé TV (není smart) , umí to zařídit Google Chromecast 2 , nebo Google Chromecast ultra? Má někhdo zkušenost? Případně i jiná krabička? Na mobilu chodí skvěle, díky ta odpovědi. |
Mirko.
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 461 |
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Mám Chromecast, ale som trocha z neho sklamaný. Zvuk predbieha obraz o sekundu a neviem to posunúť. Ak to vyriešiš, napíš. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2A běží ti Horizon go? Tvůj problém by mohl být v rychlosti připojení! |
Mirko.
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Ano, mně Chromecast 2 vyřešil problém s HBO GO na nechytré plazmě Panasonic. |
stippy
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 302 |
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Ja mám Magio go nie Horizon go. Keďže moja aplikácia nemá podporu Chromecast iba You tube, musím zrkadliť plochu monitora. A vtedy nastáva oneskoreniu obrazu oproti zvuku. |
Karner
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Android box bez rootu |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Ja som nemal root na android boxe, napriek tomu sa mi videá na Magio go neotvárali. Treba ešte uzamknúť loadér, potom to vraj pôjde, dočítal som sa na inom fóre. |
Karner
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Děkuji, ale mně jde výhradně o Horizon GO !!! |
Mirko.
![]() |
|
RE: Google Chromecast 2Dle UPC podpory na jejich webu umí Horizon Go spolupracovat s Chromecastem od verze 2.3.2. Pokud nechceš streamovat 4K obsah, je Ultra verze pro tvé potřeby zbytečná. HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
![]() |