![]() |
|
Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Nedarí sa mi nájsť a nainštalovať PVR IPTV Simlpe Client doplnok do KODI 16.01. Kde ho vziať? Stiahol som mnohé repozitáre s doplnkami, ale ani jeden PVR doplnok tam nebol. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Karnerto je jednoduché,ale musíš mít funkční APP,jinak nic |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
to co najdešna netu,může bejt jen to co někdo vynes z placené legální,nebo nelegální služby,tam bejvá časovej zámek,právě kvůli tomu vynášení a odkaz funguje jen pár hodin,nebo to je pro pár zařízení a na netu to připojuje 1000x víc uživatelů,potom nefunkční,musíš mít APP nějaké služby,většinou placené,neplacená má krátký život a je to jen na hraní,nebo na nic |
pierrepetr
![]() |
|
nebol tamtak,když si to někdo zaplatí,proč by se dělil s kamarádem google,ty budeš platit 150 měsíčně a nabídneš to dalším tísícům???,jako můžeš to zkusit jen jednou a pojedeš off i ty platící (nevhodné slovo) |
pierrepetr
![]() |
|
nevhodnénebylo sprosté,je.li.ma.n |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Vyhledej si Googlem ten doplněk a hned první odkaz na Kodi Wiki, kde máš návod i odkaz pro RasPi/PC, to je to tak těžké?! PS: Nevím, co to plácá pierrepetr, playlist předpokládám máš, čili ti jde jen o samotný doplněk, ne? HowghSony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
@ScruffyPlaylist mám, ale na nete som našiel neúplné postupy inštalácie PVR Simple Clienta, ktoré mi nepomohli. Podľa YOU TUBE to zase nešlo urobiť, lebo tam mal iné KODI s inými položkami, ako mám ja. Nainštaloval som asi tisíc video a iných doplnkov z repozitárov a nikde ani jeden PVR doplnok. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Našiel som na stránkach KODI Addons tento doplnok: pvr.iptvsimple-1.11.5Keď som ho dal inštalovať zo zip archívu ako predošlé video doplnky, tak sa mi objaví oznam, že inštalovanie zlyhalo. Skúšal som aj staršie PVR doplnky aj tam inštalácia zo zip archívu zlyhala. Sú neplatné? |
Karner
![]() |
|
@KarnerJenom kacířská myšlenka, vypnul jsi dle návodu pro instalaci toto? ,,Please disable all PVR addons before installing this IPTV Simple Client addon!,, viz: Settings-Add-ons-Enabled add-ons-PVR Clients![]() Sony XR77A83J + Sony HT-ZF9, T-Mobile Sat M, O2TV Sport Plus, Netflix, Disney+, Xbox Series X, Sony PlayStation 5, Nvidia Shield Pro.. Howgh
|
Scruffy
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 793 |
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Nepamätám si, ale je to možné. Ako to vrátiť späť? Zložku Add-ons v ponuke veru nemám nad zložkou Doplnky. |
Karner
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Máš pravděpodobně nějakou custom verzi Kodi , odinstaluj původní a přes store instaluj novou nebo si stáhni spmc a bude to fungovat. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Ešte mi vysvetli, čo je to spmc? |
Karner
![]() |
|
@matchboxxNainštaloval som spmc. Možno na ňom zvoliť jazyk - český alebo slovenský? KODI mám v slovenčine a veľmi to zjednodušuje orientáciu najmä pre neskúseného. |
Karner
![]() |
|
KarnerNazdar,proč jdeš na to tak složitě?Nevím co máš za box ,ale předpokládám že máš nějaký android box a máš tam od výroby nainstalovaný program "kodi".Nemusíš nic stahovat a špekulovat,vše je součásti programu Kodi.Je nutné akorát si tento program nastavit nic víc.Stáhni si novější verzi kodi v google store a nainstaluj,vše potřebné je na youtube,dokonce v češtině.Jak říkám,na základní přehrávaní videa,hudby a těch tvojich iptv playlistů nemusíš nic hledat. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@agamonNajradšej by som odinštaloval aj Android 6 a dal tam Android 7, lebo sa mi nedarí úplne zbaviť rootu, aby mi išlo Magio go. Je to možné? Mám android box Yundoo s 2 gb RAM. |
Karner
![]() |
|
KarnerSorry,měl jsem za to že chceě koukat na iptv z druhé ruky, ne ofiko.Budeš muset oslovit někoho, komu to na na tvém android boxu jede.Službu Magio go provozuje u Vás Telekom Slovakia pokud se nepletu,nejlepe konzultovat s nimi,zda je šance to rozjet. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
@agamonPovedali mi, že na nerootnutých zariadeniach to ide. Moje som sa pokúšal zbaviť rootu s Unroot my Phone, ale asi sa nepodaril, lebo Magio go nechce fungovať. Najlepšie bude preinštalovať android nielen KODI. Má s tým niekto skúsenosti? |
Karner
![]() |
|
@Scruffyplácám on chce simple client pro online tv |
pierrepetr
![]() |
|
@Karnermusíš povolit televizi a simple clienta,pak mu zadáš APP a jedeš,otázka dvou minut,pokud máš ofiko svůj APP |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepezerJa som nainštaloval cez appku spmc a chcel by som to dostať do KODI, lebo v ňom nemám SImple klienta. Dá sa to? |
Karner
![]() |
|
@Karnersimple clienta musíš mít povoleno,televize povoleno,jinak můžeš akorát koukat na archivy youtube,genesis,primaplay,čt atd,něco z toho ti jde? |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrNo niečo s tým bude, lebo ani na E2 pod 17.6 Krypton sa nedá nahodiť žiadny PVR client. V základnom Kodi repozitory nie je ani jeden a inštalácia z iného zdroja a zipu hlási chybu, že sa to nedá nainštalovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@peterskclient mě chodí,ale možná nějaký problém bude,nejde mě tejden čt vysílání |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrPrepáč za schomolené meno, bolo to neúmyselné, zabudol som skontrolovať horný riadok po rýchlom písaní. |
Karner
![]() |
|
@Karnernic se neděje,základ je,abys to rozchodil |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrIvysílání je nefunkční,problém je u poskytovatele HBBTV |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 359 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |