![]() |
|
Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Nedarí sa mi nájsť a nainštalovať PVR IPTV Simlpe Client doplnok do KODI 16.01. Kde ho vziať? Stiahol som mnohé repozitáre s doplnkami, ale ani jeden PVR doplnok tam nebol. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
@Prosattak děkuji za info,už sem se chystal rozvrtat všechno,myslím,že iprima taky nejde na kodi |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 396 |
![]() |
|
@Karner@Najradšej by som odinštaloval aj Android 6 a dal tam Android 7, lebo sa mi nedarí úplne zbaviť rootu, aby mi išlo Magio go. Je to možné? Mám android box Yundoo s 2 gb RAMToto forum poznáš? Máš tu nejaké navody a custom rom pre tvoj android box. http://www.tvboxforum.com/forumdisplay.php?fid=34 |
vladojarvj
Registrace: 11/2013 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
@vladojavrSom rád, že si mi dal tip na tv box fórum. Našiel som tam aj nový soft v prípade potreby. Najskôr sa pokúsim upraviť môj - uzamknúť bootloader, aby som mohol chytať Magio go a iné. Nedarí sa mi však pripojiť box cez bežný USB kábel na počítač, aby som mohol cez ADB zadávať pokyny. |
Karner
![]() |
|
@pierrepetrNa čistú inštaláciu Kodi 17.6 neide žiadny PVR client nainštalovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
KarnerNazdar,tak jsem to včera pro klid v duši vyzkoušel,kodi v.17.4 vše chodí jak má.Na magio go nabízí poskytovatel jejich box.Obávám se ,že zde Ti nikdo nebude schopen pomoci,pouze poskytovatel této služby. |
agamon
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Aké KODI mám teda nainštalovať, aby obsahoval aj PVR klienta? Na You tube som vo videu videl rôzne KODI 17 aj s PVR klientom. |
Karner
![]() |
|
@peterskto je snad jasný tazateli |
pierrepetr
![]() |
|
@Karnerdej tam do kodi třeba openelec,nebo xbmc |
pierrepetr
![]() |
|
@Karneropenelec asi ne,ten je pro linux |
pierrepetr
![]() |
|
@agamonNa android fóre som sa dozvedel, že nestačí zrušit root na tv boxe aby prehrával Magio go a pod., ale je treba uzamknúť boot loader. A to je možné len cez ADB program v počítači, ktorý sa následne spojí s tv boxom. Najhoršie na tom je, že som podobné nič nerobil a trocha sa toho obávam, hoci mám podrobný postup. |
Karner
![]() |
|
@pierrepetrNemáš nejaký funkčný pvrclient do 17.6? Hociktorý keď tam chcem dávať, čo mám, vyhadzuje chybu, že sa to nepodarilo nainštalovať.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@peterskVyskúšaj toto: https://codeload.github.com/manijak/repository.maniac/zip/masterTam máš v maniakovi vo video doplnkoch pvr klienta. |
Karner
![]() |
|
@KarnerDíky, ale vyhadzuje mi chybu, že "nepodarilo sa pripojiť do repozitára"T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Asi nepomôže nič iné len preinštalovať KODI na inú verziu, kde je PVR klient. Pozri You Tube Kodi 17. |
Karner
![]() |
|
@KarnerLenže na VU+ Zerok4K je len Kodi 17.6 Krypton. Staršia verzia na tom nepôjde.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: Ako nainštalovať PVR doplnok do KODI?Mne najskôr pomohla appka spmc, ktorá má PVR IPTV klienta. |
Karner
![]() |
|
@peterskmám,ale je no public,tak nemohu |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |