![]() |
|
Humax iCord HD nelze se připojit přes FTP Total coVážení. V Total comanderu FTP se nemůžu připojit na ,,Humax iCord HD,,.Do hostitele: dávam ip adresu z Humaxu _ server FTP , Ještě uvádím název a heslo Díky za ochotu Dusa |
Dusa
Registrace: 3/2015 Příspěvků: 9 |
![]() |
|
RE: Humax iCord HD nelze se připojit přes FTP...dekujeme za informaci.. ale tenhle bohem zapomenutej box tady nikdo uz nevlastni. vostatni uz minimalne 2x upgradovali sve boxy |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@DusaJá ho vlastním už 9 let a super stroj.Ale s tvým požadavkem ti neporadím. nevím o co go |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
dusadík za odpověd. Do středy to chodilo bez závad. Jen se něco popsulona Total Comanderu,který se sám od sebe přepsal a další pokusy o spojení jsou marné. Projel jsem PC a na nějaký vír to nevypada. |
Dusa
![]() |
|
DusaPavliku,je to na stažení nahraných filmů do PC a další práce s filmem |
Dusa
![]() |
|
@Dusauž si vzpomínám ,ale mě to nějak nešlo zprovoznit v Total Comanderu |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 349 |
![]() |
|
DusaNevím jestli můžu radit, ale u mě nastal stejný problém po roce fungování. Po několika marných pokusech s T.C. jsem se poohlíd po jiné náhradě. Stáhnul jsem FileZilla Client a zatím![]() ![]() Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 770 |
![]() |
|
DusaPikollo mám File Zilla nainstalovaný ale je na mne nějak moc složitý |
Dusa
![]() |
|
@DusaVyplníš kolonky: Hostitel: IP přijímače, Jmeno: (u mě) root, Heslo: (u mě) Octagon. Pak klik na Rychlé připojení a jedeš.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
RE: Humax iCord HD nelze se připojit přes FTP...U mě stejný problém s Vu+, total commander přestal fungovat, Filezilla šlape vše ok, doporučuji |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
dusaPikollo, příteli-to jméno a heslo bereš jako přihlašovací údaje,které jsi udal při instalaci PC? |
Dusa
![]() |
|
dusaMam asi nějakou latu,že pořad aji na filazilla se nemuzu pripojit |
Dusa
![]() |
|
@Dusazkus dát jen root a heslo vynech (popř. taky root). Uvidíš jestli to k propojení bude stačit.Octagon SF4008 UHD 4K + Od Skylink & Kombi přechod k Telly & velký balíček. Motor DIGIPOWER SG-2100 + LNB Inverto Twin Black Ultra + parabola 105 (53°E - 30°W). TV LG 55UH600V
|
Pikollo
![]() |
|
PikolloZatím nic. Mnoho pokus omyl a nic ale nevzdavam se. Zatím moc díky za ochotu a ztratu času. |
Dusa
![]() |
|
RE: Humax iCord HD nelze se připojit přes FTP...Přes Putty se připojíš ? |
Zemak
Registrace: 9/2016 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Humax iCord HD nelze se připojit přes FTP...Síťovka funguje ,je v síti vidět? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
@hdpeSítovku vidim jen v Humaxu jak v manualu tak i automatu. |
Dusa
![]() |
|
RE: Humax iCord HD nelze se připojit přes FTP...Myslel jsem to tak,že se podíváš do routeru na připojená zařízení,nebo proscanuješ síť z PC,jestli ten Humax bude vidět.Např.Advanced IP scanerem. |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpeZdravím,Pěkný programek,neznal jsem ho. Po skenování vidím ten Humax pod jeho ip adresou. Tak,že musím si najit trochu času a musím na to jinak. moc díky až se chytnu dovolím si ještě poreferovat Dusa |
Dusa
![]() |
|
![]() |