![]() |
|
Skylink - akční nabídka balíčků (jak to funguje)zdravím all,věděl by někdo, jak trvale (roční obnova) získat zlevněný balíček od Skylinku dle vlastního výběru? Zatím moje zkušenost a mnoha známých je taková, že např. asi měsic před ukončením platnosti "serpa" přijde od Skylinku akční, roční nabídka na balíček Smart. Pokud si ho zaplatíte, zase měsic před vypršením kreditu tohoto balíčku Smart vám Skylink nabídne zlevněný balíček Multi a tak to pokračuje dál. Jenže znám uživatele služeb Skylinku, kterým nic zvýhodněného Skylink nenabídnul. Nebo další známý si po pořízení sat. kompletu zaplatil na rok balíček Flexi a tomu rovněž nic akčního nenabídli. Na podpoře mu řekli, že mají pro zákazníky "individuální nabídky". Jak to tedy funguje? I zlevněné balíčky se mi zdají díky mizerným programům předražené. Hodně lidí zajímá hlavně sport, tak kdyby třeba balíček Flexi 10 byl levný (ale dražší než Digitál), dalo by si ho dost lidí a Skylink by na tom ještě vydělal. Nechápu Skylink a jejich praktiky ... |
cikan
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 72 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
@cikanfunguje to tak ako povedali na infolinke.prakticky si si odpovedal sám s tým serpom / smart / multi atď. tvoje počty s flexi10 v závere sú scestné. to si myslíš, že v skylinku sú zamestnaní tupci a nahadzujú ceny balíka ako sa im zapáči? musia mať +- odhad kolko cca ludí si balík zaplatí pri takej a takej cene a cenu nastavia tak, aby na tom mali samozrejme čo najväčšiu maržu... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...tiež logicky radšej predám 10 prijímačov s 10€ maržou ako 100 prijímačov s 1€ maržou... |
noces
![]() |
|
Skylink je nejlepší operátorOpravdu nejlepšíStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@Lolem123Najlepší je žiadny operátor. |
noces
![]() |
|
@nocesMyslis jako pozemak nebo kody? :DStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@nocesmoja reč![]() T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
@Lolem123Ani jedno ani druhé. Najlepšie je byť bez tv ale ľudia sú závislí a tak furt čumia na stále väčšie bahno.. |
noces
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...ale houby. uz davno rikali ze s prichodem internetu tv umre. ale naopak tv dal drzi svou pozici a buduje novou formu v podobe internetove ci interaktivni tv.a co jineho kdyz clovek nema cas ci duvod jit ven. takze diky za to ze uz nejsou jen ctyri kanaly ale uz se krom sracek z devadesatych divat i na neco novejsiho na cool, comedy, nova2 a action. hledejte na fb skupinu Nesledujeme ceske a slovenske serialy a filmy. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: SkylinkMôžem potvrdiť, že od samého začiatku mám len Flexi balík a mne nikdy nič špeciálne neponúknu, no známi, čo majú Digital tak raz ponuka na Mini, raz na Multi... |
CABAL
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 391 |
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...Aj mne na jednu kartu ponúkli balík Multi na rok za 6,70 EUR mesačne![]() ![]() |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...to noces,nemyslím si , že Skylink zaměstnává tupce, ba naopak. Ale díky svému dominantnímu postavevení si neváží stávajících klientů. Dělají takové kroky, že od nich neustále odcházejí zákazníci. V ČR je hodně míst, kde nefunguje uspokojivě pozemní příjem, není kabelovka ani rychlý NET (i můj případ). Zkoušel jsem TV T-mobile (LTE - to mi nesedělo). Potom je jediným řešením TV příjmu satelit. Pro 1 TV je asi nejlepší Skylink, od více TV si to už nemyslím. Ale to hlavní zatím nevím, kdo a jak u Skylinku určuje, co a komu nabídnou. |
cikan
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...Jak si Skylink neváží stávajících klientů? Že jim nebude neustále dokola dávat nějaký slevy? Dostáváš je snad někde jinde? Třeba majiteli domu platím desítky let, ale že bych jako jeho stávající klient od něho někdy dostal slevu, to jsem nezaregistroval.Jak víš, že někdo od Skylinku odchází? Ty tam pracuješ? Nebo jsou to pivní tlachy? Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
tak akopises Power150...Moja malickost kludne zaplatila za paket Multi na rok = 79,90 eur. Co cini cca = 6,66 eur/ mesiac.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...to PoldaS,protože se už dlouho motám kolem sat. techniky, znám hodně klientů Skylinku. Takže určitá část z nich už přešla na terestriál a jsou spokojeni (ale mají dobré příjmové podmínky). Další s kterými se setkávám o tom uvažují. Je zajímavé, co je důchodců, kteří mají Skylink Digitál a koukají jen na ČT1, ČT2, Novu a Primu - to mám rovněž ověřeno, žádné hospodské kecy. Samozřejmě sportovního nadšence neuspokojí pozemní příjem (nabídka se neustále zlepšuje). Dost lidí nadává na Skylink na různých fórech atd. Každý podle svých možností a potřeb si může vybrat jestli mu např. vyhovuje upsat se O2 na 2 roky a platit měsíčně 400 Kč nebo mu stačí pozemní příjem. Multimédia a TV se budou nějak vyvíjet, takže časem bude všechno jinak. Ale že si Skylink neváží klientů a jde jim jen o jejich peníze je evidentní, bohužel podobně se chová většina firem ... |
cikan
![]() |
|
@cikantreba platbu nechávať na posledný deň a oni sa ozvú zo super zľavou na pravidelne platiacich sa kašle a nie je to len prípad skylinkuDreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
bohus31Lenže takto netreba platiť celú sumu naraz, ale pekne každý mesiac stiahnu 6,70 Eur. |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 044 |
![]() |
|
jasnePower150...Ked niekomu pomoze platit mesacne pay-tv, preco nie.Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...cikan@ Bezvadný, já zase znám spoustu lidí, co si po pořízení novýho televizoru nablili na koberec, když viděli pozemní mazanice a šup, už byli u Skylinku.Sledovanost Novy, Primy a ČT není jenom případ důchodců (kterými se furt někdo ohání, jakoby to byla nějaká extra skupina), ale je to napříč celou populací 15+. Lidi nadávají permanentně na všechno, teda ti, co nadávat potřebují. A vesměs se jedná o stále stejné primitivy, kteří pak budí mylný dojem, že je to nějaká většina. Samozřejmě není, protože třeba Skylink má přes milión abonentů a nadává jich cca stovka (a z toho ještě možná polovina ani Skylink nemá a je to akorát zhrzená konkurence). A znovu se ptám, jak si Skylink údajně neváží klientů, protože na to tady odpověď od tebe nezazněla. Akorát jakási omáčka o důchodcích a fórech, což je na dvě věci... Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
![]() |
|
tiez somdochodca PoldaS, a mam pocit ze plne cenove relacie trebars pay-tv Skylink su predrazene. Avsak akciovu cenu som ochotny respektovat a zaplatit komukolvek, ked to stoji zato...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@PoldaSNemáš tak úplnou pravdu,byť ho miluješ(jako já)ale to co má skylink za330,--to má fray sat za rovných199,-viz případ mého souseda,na dvou TV a tak kvlita ,-tu soused neposuzuje,je rád,že ty tv umí zapnout 1+next ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@pele1všechny karty nechávám lehnout do konce,ale žádnou nabídku jsem nedostalakorát 3x HBO + cinemax za 2360,-Když jsem se opítal,jestli mi to může dát na jinou moji kartu,tak to nešlo,tak šla do světa.Kolem mě padají nabídky smart za 1199,- atd.Twen ale čekal a dva dny předem to dostal,ukecal(advokát) |
korkoran
![]() |
|
@korkoranasi máš veľa kariet![]() Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
@pele1hej a ještě fraysat,kvůli ženě a fain lívinku,co skylink odboural a k tomu další talíř![]() ![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...tak jsem je zkusil taky uvidíme co napišou :) |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: Skylink - akční nabídka balíčků (jak to fu...bohus31/korkoran@ Skylink má nějakou nabídku a kdo ji chce využít, ten může. A kdo nechce, může jít o dům dál, to skutečně není povinnost Skylink mít. Ale pořád jakýsi plkání o slevách je úplně mimo, soudný člověk snadno zjistí, že žádná sleva není zadarmo a operátor si to vždy vybere jinak![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |