![]() |
|
Zacina MS v hokeji!Prvni letni vrchol letoska je tu! Vsechny zapasy na CT. Jak to vidite? Dalsi vrchol prijde v cervnu - MS ve fotbale, a pak v cervenci - WIMBLEDON. Bude to nabite leto!!! Za me vyhraje Canada easy, druzi Svedove.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
@Lolem123pokud nebude doma nic na praci tak budu sledovat madrid cely![]() |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@kolopikSpravne :D Madrid, Rim, a pak uz RG, a potom uz za me nejlepsi cast sezony - travicka, London a Wimbledon.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
@Lolem123po wimbledonu zacina americke turne a US OPEN a konec sezony podzimu evrpske a asijske turne. |
kolopik
Registrace: 4/2014 Příspěvků: 858 |
![]() |
|
@kolopikJasne, nsboj, jsem velky fanda tenisu. Ja to nechtel vse vypisovat ;)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Spartak -Dunajskámňa skôr ako hokej zaujíma zajtrajší mečbal Spartaka Trnava z Dunajskou o 17:00 na STV2 HD. Go Spartak Go, titul po 45 rokoch je dúfam, že náš. Hokej má nezaujíma.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
@kostik123Spartak easy winStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Tak studio CT za chvili zacinaPojdme pomalu na to!Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
To je hokej!!!Ole, masakr. Nasi na to musi hledet s otevrenou pusou.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Kostik123Ešte raz sa vyspíme a je to tu. Dnes bol tréning:https://mytrnava.sme.sk/c/20819041/posledny-trening-spartaka-trnava-pred-zapasom-sezony-fotogaleria.html Dreambox DM 900 UHD 4K Triple tuner 1x DUAL DVB-S2X- 1x DVB-C/T2 - Dreambox DM 7020 HD - od legendárnej nemeckej firmy - Image OpenPLi & OpenATV - 6 x LNB Inverto Black Ultra - TV OLED LG 55B7V
|
Naaalim
Registrace: 3/2016 Příspěvků: 1 177 |
![]() |
|
@NaaalimVerím chlapcom, dufam, že sú poučení z nedávnej minulosti v Rimavskej Sobote keď im stačil bod a prehrali...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
@Lolem123arioner o lásce nepsal![]() ![]() ![]() |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
@tekapoTim hur :/ Spat s nekym jen tak je akorat na poradny pruser.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
Vzhledemk tomu,že UPC kabel vyřadil Arena Sporty ze sportovních balíku a jsou k mání pouze ve dvou nejdražších nabídkách tak tam bude určitě nabitá sportovní uroda ne?![]() |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
@hoboSnad ne. Treba Skylink ma pouze AS 1, a to jeste v SD:DDStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
rtvs MSsleduje niekto MS na webe rtvs? ide vam to full screen? mne len PIP![]() |
f117c
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 22 |
![]() |
|
RE: Zacina MS v hokeji!Takmer všetkým diskutujúcim v tejto téme by som dal nejaké vitamíny v podobe ovocia. Téma je o MS v hokeji a rieši sa tu tenis a futbal |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 928 |
![]() |
|
luboTSKeby bolo podľa teba, tak by tu jeden pán, bol už dávno na trvalom black liste.https://www.parabola.cz/forum/topic-95385/2/ 👤👤👤
|
fann
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
@dawis77Nejdulezitejsi datum je pro Tebe start Premier League? Nepovídej! Donedavna (když zde ještě nikdo LaLigu nevysilal) ses mohl pominout z toho, ze prave Primera Division je pro Tebe ta nej soutěž a vylozene jsi rikal, ze Te PL nezajima!! Jo aha, Nejsi Ty nahodou ten trapáček "korouhvička" který jednou pochlebuje jednomu operátoru a zbylé zatracuje, aby o půl roku později otočil o 180 stupňů a pak zase dokola? Tak nyní už máme jasno, s kým máme tu čest :-) |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Zacina MS v hokeji!motanek nenavážej se furt do mě ty nechci říct co!Já jsem někdy psal že mě PL nezajímá?jsi fakt ma.or..... |
dawis77
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 11 626 |
![]() |
|
@LuboTSAha :D :D :D Diky, zes nam to vysvetlil, tak zase nashledanouStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
@dawis77Ujíždějí Ti nervy.. To se tak stává, když oponent udeří hřebíček na hlavičku :-)Ano, v době, kdy u náš LL neběžela jsi se veřejně prezentoval názory, že jiná soutěž mimo LL Tě nezajímá. Moc dobře víš, že nejen já z tohoto fóra to IQ a hlavně pamatováka máme, a stáje máš potřebu dělat z druhých vola, nicméně opak je pravdou... Jako hňup zde vystupuješ jen Ty sám... Avšak byl bych rád, kdybys v nastoleném trendu pokračoval, ona totiž "duševní strava" je velice vydatná a lidská ubohost pobaví vždy |
motanek79
Registrace: 10/2013 Příspěvků: 628 |
![]() |
|
RE: Zacina MS v hokeji!jeste ze mam tu polskou kartu a muzu prepnout na tvp sport, ten upoutavkove-reklamni hnus prokladany hokejem na ct sport je opravdu silne kafe (ale na druhou stranu ten obrazek v t2 vypyda velmi slusne) |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
braťjadostali na p.r.d.el 3:2 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Zacina MS v hokeji!Dostat na (nevhodné slovo) vypadá poněkud jinak. ČR hokejisté jsou schopni tohle provést dnes pouze týmům jako Korea, Dánsko a pod. Doba se bohužel změnila...On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
@Saxonjasně byla to druhá liga,vlci nás sežerou,už možná dnes 16.15 |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 88 | |
![]() |
|
![]() |