Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

JOJ FAMILY A JOJ CINEMA

právě teď obě stanice vysílají stejný film (Můj šálek kávy) ale na Joj Family je o hodinu dříve, takže JOJ CINEMA vysílá stejný film o hodinu poz2a JOJ CINEMA +1 o dvě hodiny později... kdyby jste neviděli začátek filmu ani po druhý xD

honegero
Registrace: 5/2015
Odpověď v diskusním vlákně

RE: JOJ FAMILY A JOJ CINEMA

*o hodinu později

honegero
Registrace: 5/2015

Nad timto prestava rozum stat. Asi dochazi penize

Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni. Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....

Lolem123
Registrace: 8/2009

O penězích to je, ale z druhé strany. Je evidentně převis poptávky po zobrazení reklamy nad nabídkou a tak bude třeba 10 stanic vysílat to samé, jen aby tam tu reklamu mohly umístit. Kolik stanic reklama uživí, tolik jich bude. A teď se máme patrně tak dobře, že jich uživí fakt hodně.

jirkabe
Registrace: 2/2014

Už jsem tok psal v jiných vláknech, pokud je dobrá ekonomika, tak je pro mnohé televize lepší vysílat zdarma a prodávat reklamní čas inzerentům, než vstoupit do placené nabídky a dostávat paušálně nějaký příjem. Navíc, v ČR převládá dvbt, tedy free vysílání a tudíž mají televize větší příjem z reklam, než z poplatků od kabelu nebo satelitu, což je spíše doplňující příjem, ale určitě ne ten hlavní. Před několika dny jsem se bavil z mým ex kolegou a zmínili jsme situaci v ČR a shodli jsme se, že není vůbec nepravděpodobné, že by nebylo HD zdarma i v dvbt2. No bude to zajímavé sledovat jak to bude...

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Na Joj Cinema +1 koukám často je tam i vyšší datový tok než na Joj Cinema.

BOBSEN
Registrace: 9/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra