![]() |
|
nejede kartaPo 14 dnech co jsem byl na cestach,jsem zapl reciever a nektere programy nefungovali--hlavne HBO a me nic jineho nenapadlo--tak jsem vyjmuj vlozku s kartou a pak ji zasunul (Technisat)no a ted nemam zadnej program.Muze me nekdo poradit--je nejaky trik na oziveni karty??Nebo se mam obratit na Skylink??Dekuji za rady.J. |
janjan
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 139 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
RE: nejede kartahele a komu a jakou vložku jsi vytahl ? snad ne podpi čník doma žene ?![]() |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
@janjanZapni sat a nech zaple čt1 . https://zona.skylink.cz/web/ tady zasej cislo karty a nech si poslat zapis42e,39e,28,2e,26e,23,5e,19,2e,16e,13e Maximum E85 + motor(1w par.80cm)//full dvb-t2 cz,sk //CCcam// VU+ Solo SE v2 //
|
marceles
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 539 |
![]() |
|
Jak pise marceleaPresne marcelStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
nejede kartaDiky za radu.udelam to.J. |
janjan
![]() |
|
RE: nejede kartaŠkoda, že má Skylink na svém webu FAQ, co dělat když nejdou programy.Když tam něco nemají, třeba nějakou změnu, tak je zle. Když tam něco mají měsíce a roky standardně, stejně je to k ničemu, protože to přeci uživatel nebude hledat tam, když se může zeptat tady. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: nejede kartaNo jo, ale tady dostane rady tak akurát na vložky.../na druhou stranu se Arionovi vůbec nedivím, honza je tady 10 let a ptá se na tohle, možná byl na cestách těch deset let/Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
nejede kartaNe deset let--deset dni--a proc po deseti dnech karta neslouzi.Nemam tolik prachu,abych si odletel nekam na deset let!!!To bych byl asi na uteku!! |
janjan
![]() |
|
RE: nejede kartaAle máš tady registraci skoro 10 let a přes 100 příspěvků, takže ostatní asi počítají s tím, že bys už něco vědět mohl![]() Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
janjanTady si přečti.https://www.skylink.cz/co-kdyz-po-delsi-dobe-nepouzivani-televize-vase-programy-nenaskoci |
miku
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 165 |
![]() |
|
janjanS registraci 2008 by jsi takové zakladní věci měl vědět. |
miku
![]() |
|
RE: nejede kartaJanjan - a co delas za praci, ze tak cestujes? Doufam, ze jsi na nejake vysoke pozici, protoze by byla skoda takoveho inteligentního cloveka na nejakem ,,obycejnem" miste.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
Lolem123Klid, už jsme ho poštouchli dost, nemusíš do něho "kopat"...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanNekopu, a ty nekop do me zaseStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
LolemJak a kdy do Tebe kopu? Nějak tomu nerozumím, podle mne jsi už překročil rozumnou míru "štouchání" /inteligentní člověk/ a i když nejsem admin, tak jsem reagoval, to je "ono", co Ti vadilo?Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@tukanVy spolu neco mate? :D asi jo, ne? :) a rozumnou miru? :D aha, ty si sasoStaci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
LolemJá tomu nerozumím... a asi si už s Tebou nechci povídat, nikdo tady na to není zvědavej...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
@janjanByL jsem nedávno u jedněch,co paní taky nenapadlo nic lepšího než vytáhnout modul a zastrkávat ho zpět a přitom ohnula naváděcí 2 jehlice v tv |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
@janjannejdřív koukni,jestli přijímač vidí kartu,případně tu vložku,jaks to vytáh,mohl sji ji dát opačně,pak na zápisy budeš čekat do halejujah |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
nejede kartaAbych tu vlozku nebo kartu tam strkal opacne--tak blbej nejsem--ale dozvedel jsem se,ze za obycejnej dotaz tady sliznu hodne!!No jsem jen jednoduchej chlap co ma 66 anekdy si nevi rady--tot vse.A na cestach jsem byl,protoze ma dcera potrebovala pomoc a jeji tatka tam musel jet za ni. J. |
janjan
![]() |
|
@janjanvlozka=modul |
miku
![]() |
|
@janjanNic si s toho nedělej,nebo se nic nedovíš a nenaučíš.Vem kartu a jdi k někomu co má skylink ready a tam vyzkoušej.Když bude hrát hned,tak máš zásuvku v tv poškozenou,když nebude hrát,tak ji u něj načti,vem si kafe ssebou,bude to chvíli trvat.Co se stář týče,tak jseš vlastně ještě mladej,jsme tu vesměs starší![]() |
korkoran
![]() |
|
RE: nejede kartaLen aby to nebol problém ten čo vyrába Skylink posledné mesiace, ak áno tak nech si to tu prečíta a berie na vedomie to, aké problémy robí slušným ľuďom. Iným to totiž problém nerobí.![]() |
KimiRaikki
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 91 |
![]() |
|
nejede kartaDik Korkorane--zejtra to s tou kartou zkusim--peknej vecer!! |
janjan
![]() |
|
@janjana vložku sebou,případně |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
@KimiRaikkiJakej problém,ten kdo se drží základní podmínky skylinku,certifikovaného zařizení,modulu/přijimače-ten problémy nemá,možná s talířem,lnb,kabelem, ap. |
korkoran
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |