![]() |
|
Rai: Italský pohár+superpohár, Nations League a LMRai dnes získala práva pro fotbalové poháry Coppa Italia a Supercoppa Italiana na období 2018-2021.O práva soutěžili Rai a Mediaset, Rai nabídla necelých 36 milionu eur, Mediaset 33. Dobrou zprávou je, že obě soutěže se budou vysílat i ve 4K na kanálu Rai 4K. V UHD by měla být i liga mistrů, kterou bude Rai vysílat každou středu od příští sezóny. Podle neoficiálních informací, se budou některé zápasy z Italského poháru a superpoháru vysílat i FTA na chystaném kanálu v angličtině Rai World. Při této příležitosti bude Rai pokračovat v modernizaci své techniky, kromě nových přenosových vozů italské výroby a nové kamery - viz. vlákno o Giru, bude pořizovat dvacet nových UHD kamer Sony PMW F55. V UHD by chtěla Rai vysílat i Nations League od září. Co se týče nového kanálu v angličtině, právě v těchto dnech Rai rozhodla, že sídlo kanálu Rai World bude v Miláně. Nové studio by mělo stát mezi výstavištěm a třemi 200m vysokými mrakodrapy Torre Libeskind. Studií bude celkem šest, z toho jedno velmi velké o velikosti 6000m2 určen pro velké show, dvě malá studia do 1000m2 pro zpravodajství a publicistiku a tři středně velká do 2500m2. Všechna studia již budou připravena na vysílání ve 4K i 8K. Vše by mělo být hotové během druhé poloviny roku 2020. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
Football is our lifeForever! Football is life, football is love.Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 747 |
![]() |
|
@Lolem123Až tak, jo?![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
Jsem rad, ze to ma RaiFotbal nam staci, na co lasku a zeny, alkohol, nebo drogy? Fotbal je nase laska. Kdysi se me kdosi zeptal, proc miluju fotbal... Rekl jsem, ze to je stejne, jako kdyz clovek miluje cokoliv jineho. Je to pouto naveky, vec, ktera vas dela stastnymi, nebo smutnymi. Ale vzdycky se k nemu vratis, stejne jako zene, kterou milujes. Ja jsem ale navzdy zamilovany jen do fotbalu. Zadne zeny, ani zadne romanky. Ve 26 letech do smrti jen tato nadherna hra! To je moje laska, vasen, zivot. Bez fotbalu je muj zivot nic.Takze at uz zacne MS, a pak co nejdrive NOVE SEZONY! Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
Sleduju prevazne jen sport - hlavne fotbal, tenis, sipky. A pokud nebezi zadny sport, tak sleduju hokej :P (to vite, obrovsky fanousek fotbalu)....
|
Lolem123
![]() |
|
franck,jsem zvedav na ten RAI World, snad to bude v HD kvalite.![]() |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 670 |
![]() |
|
@franckAhoj kamaráde, dnes som sa dočítal na satkurier.pl, že sa chystá zaradenie kanálov Sky Sport, Sky Sport HD, Sky Uno atd. Tak to je super správa. Takto nejak by mali spolupracovať operátori aj u nás.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
@Lolem123No tak drogy samozrejme nikdy to je bez debaty. Je to fajn jakej jsi fanda. Davas do toho emoce. Akorat jsem cetl, ze jsi se sportem skoncil![]() ![]() ![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@kostik123Ano kamarade, Sky vstupuje do platformy Mediaset Premium, ale do dvbt. Uz o tom psala Parabola![]() Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
@franckJj, to jsem tehdy nepsal ja :D Mel jsem v praci zapnuty notebook, a byl jsem nalogovany na parabole, a spolupracovnici toho dvakrat tusim vyuzili. Uz jsem to pak ani radsi nevysvetloval, stejne to nikoho nezajimalo ;)Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
kostik123Oferta naziemnej telewizji cyfrowej(DVBT) we Włoszech została wzbogacona o kanały Sky Sport, Sky Sport HD i Sky Uno. |
stamar
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 1 386 |
![]() |
|
@stamarSha tak to dom prehliadol. Škoda...VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
@stamarA vis ze mas psát v českém nebo slovenském jazyce . S nad te to v skole naucili , nebo ne ? |
Benderovec
Registrace: 3/2018 Příspěvků: 204 |
![]() |
|
RE: Rai: Italský pohár+superpohár, Nations Lea...Viem aj po rusky a poľsky. |
stamar
![]() |
|
@kostik123Neni náhodou skoda polsky szkoda?Staci mi jidlo a satelitni televize, a preziju i v jeskyni.
|
Lolem123
![]() |
|
RE: Rai: Italský pohár+superpohár, Nations Lea...Vyšla pozitivní čísla z ekonomiky: Rai minulý rok hospodařila s 2,7 mld eur, přebytek činil 15 mln eur. Roční poplatek ve výši 82eur (100eur - 18eur daně) je čtvrtý nejnižší v EU. Náklady na vysílání byly ve výši 1,2mld eur, což je po BBC nejvíce v EU. Následuje france television a ZDF. Konc.poplatek se podílel ze 75% na celkovém příjmu, 25% reklama.Rai zvítězila v absolutním počtu odvysílaného živého vysílání. Byla vůbec první v EU. Rai 1 denně vysílala živě v průměru 14 hodin včetně víkendů. Rai 2 6 hodin a Rai 3 také 14 hodin živého vysílání. Z 365 dní bylo premiérových dní 280, tedy 85 dní se reprízovalo (nejvíce v červenci a srpnu). Každý třetí pořad vlastní produkce se prodal do světa. Nejvíce pořadů mířilo do západní Evropy, především Francie, Španělsko, Portugalsko. Dále následuje Měmecko, USA a východní Evropa. Nejvíce pořadů Rai co se týče východního bloku mířilo na Slovensko pak následuje Rumunsko a Maďarsko. Snad to tak vydrží. :-) Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
![]() |
|
RE: Rai: Italský pohár+superpohár, Nations Lea..."Nejvíce pořadů Rai co se týče východního bloku mířilo na Slovensko"Italský vývoz na Slovensko je neobyčejně silný. Však to také Slováci na demonstracích oceňují ![]() ![]() ![]() |
tekapo
Registrace: 1/2016 Příspěvků: 1 067 |
![]() |
|
RE: Rai: Italský pohár+superpohár, Nations Lea...Asi tak![]() |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Rai: Italský pohár+superpohár, Nations Lea...Všetky programy od RAI máme vďaka Vadalovi a Troškovej. |
stamar
![]() |
|
@stamarale přečíst pravidla ti jaksi nešlo.že![]() ![]() ![]() |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
Rai: Italský pohár+superpohár, Nations Lea...kostik...sky sport a sky uno uz su tam kde si pisaldreambox 800 hd
|
lubo540
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 956 |
![]() |
|
![]() |