![]() |
|
Prepojenie sat - TVDobrý deň, potrebujem prepojiť sat. prijímač s LCD TV. Sat. prijímač je už cez HDMI prepojený s iným TV a tak mi ostáva len SCART alebo AV cinch. Vzdialenosť medzi prijímačom a TV je cca 7m. Pri použití 10m SCART resp. 7m AV cinch je obraz nepozerateľný, prekrýva ho bledý pás, obraz je posunutý a vo zvuku je brum. Stretol sa niekto s niečím podobným? |
nikino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 103 |
![]() |
|
RE: Prepojenie sat - TVPoužij rozbočovač HDMI na více zobrazovačů.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
@Kamil_k4![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzordzo
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 3 456 |
![]() |
|
RE: Prepojenie sat - TVPřesně tak, nedávno jsem dával PremiumCord HDMI splitter za necelou tisícovku a šlape jak má.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
Re: Prepojenie sat - TVPřed časem jsem toto řešil propojením přes AV - CINCH mezi SAT a LCD do kuchyně. televize s menší úhlopříčkou, délka propojení 15m. Propojeno 2 ks 3mm samostatné video koaxy používané pro videokamery. Obraz na malé televizi v kuchyni sice neni v plné kvalitě HD ale je perfektní. |
pepa12
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 212 |
![]() |
|
Re: Prepojenie sat - TVMám HDMI 2 rozbočovač z Číny za 50 i s poštovným a vše šlape.(10 m HDMI+ 1 m)![]() |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
@nikinoProblém je v tom, že jsi vytvořil zemní smyčku, která e uzavírá přes stínění propojovacích kabelů. Jejich délka v tom nehraje až takovou roli. Rozbočením a použitím HDMI si zaděláváš na průšvih v podobě zničení HDMI interfacu v některém zařízení. Pokud neodstraníš zemní smyčku, tak si nepomůžeš. Nejjednodušším řešením je propojení přes RF a zemní izolátor.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Prepojenie sat - TVA ideálně modulátor s HDMI vstupem a DVB-T výstupem, aby ten obraz za něco stál a nebyla to jenom analogová mazanice.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
![]() |
|
![]() |