Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

problém s wifinou

Amiko,po nahrání nového softu,přihlášení na moji Ip adresu,podrží v paměti automatické přihlášení-opakovaně se přihlásí.Po přestěhování a přihlášení na jinou,O2 wifinu, se přihlásí a drží se ip až do vypnutí ale automaticky se už nepřihlásí.Může to být problém O2 wifiny,nebo routeru.Na moji wifi se přihlásí znova vždy bez nového zadávání.15 km rozdíl.Dobrá rada drahá
Jsem z toho ještě větší jelen

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: problém s wifinou

Set-top box není mobil a nepředpokládá se, že se bude přihlašovat na různé wifi sítě... Z tohoto pohledu je to stacionární zařízení. Zkontroluj si nastavení DHCP v boxu, jak tam má nastavené wifi sítě.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@Dusan

Teď jsem venku,zkusim dat továrko a znuvu načíst wifi.Nejprve ho přihlásím k routru přes lan a pak o patro níž k wifině.To jsem musel vyjet za hranice,aby mi to líp myslelo :)) :))

korkoran

@Dusan

DHCP nemá s WIFI pranic společného :-), snad jen že jsou adresy přidělovány automaticky nebo ručně.

matchboxx
Registrace: 9/2012

To je taky nápad to řešit WiFi místo kabelem :-/

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.

PoldaS
Registrace: 1/2010

V sw tak z roku cca 2015-2016 byla v kterém si sw podobná chyba. Pokud se takto projevila, tak jediné řešení je přehrání sw přes RS232.

RAFI007
Registrace: 1/2006

@PoldaS

Kamarádka má fine barák a zapoměli na krkavice a nechce se jí vrtat ty nobl omítky

korkoran

: problém s wifinou

vyřešeno,továrko a stejně se začal připojovat opakovaně až ten,co tam byl před měsícem,to je paměť!!

korkoran

@matchboxx

Ale má... Na straně klienta je konfigurace DHCP pro přihlašování do sítě - pevné nebo bezdrátové. ARP si pamatuje ke kterému switchu se klient přihlašoval a když se změní podsíť, tak se to musí opakovat.

Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS

Dusan
Registrace: 9/2004

@Dusan

źádný jiný,ani po desátém opakování,továrko,vyhledáni wifi,si to nezapamatoval,jen ten,co tam už jednou byl

korkoran

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra