![]() |
|
DVB-T2 a nahrávání - kolik potřebuji tunerů?Kolik potřebuji tunerů? V současné chvíli mám Skylink ICE a FBC tunery ve VU+, pokud přijdu o FBC tak potřebuji nahradit dejme tomu souběžně 3x nahrávání + 1x přímé sledování.Multiplexy T2: 11-ČT, 12-ČR. Chápu správně že přes jeden tuner můžu nahrávat libovolné množství kanálů? Neboli pokud do VU+ pořídím T2 dvoutuner tak na 2 multiplexy jsem totálně neomezen co se týká nahrávání? |
Jantars
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 614 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 a nahrávání - kolik potřebuji tuner...jeden tuner jeden MPX, takze na kazdy MPX jeden tuner. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: DVB-T2 a nahrávání - kolik potřebuji tuner...Takže super, dvoutuner vyřeší můj problém....... Takže pokud mě Skylink nechá žít tak zůstanu na SATu a budu jim platit balíček, pokud ne a nenajdu akceptovatelné technické řešení tak uteču do T2 s tím, že některé placené Skylink kanály sice nerad ale oželím a F1 si seženu někde jinde.....Dík za odpověď. |
Jantars
![]() |
|
RE: DVB-T2 a nahrávání - kolik potřebuji tuner...ale kolego nevim jak ty ale ja uz ted mam tri mpx v dvb-t2 a bude jich urcite vic, (5?). |
chocholos
![]() |
|
RE: DVB-T2 a nahrávání - kolik potřebuji tuner...uvidime, já to bral tak že už teď se bez MPX13 obejdu, uvidíme jak to pak bude naostro .......... a věčně přístroj taky nevydrží, takže nový se pak dá koupit třeba 4tunerák.... ale do té doby nám do toho zasáhne možné kódování T2...... každopádně z S2 dobrovolně utíkat nebudu, to jen když mi omezí komfort používání ICE karty...... |
Jantars
![]() |
|
RE: DVB-T2 a nahrávání - kolik potřebuji tuner...neni otazkou, jestli, ale kdy se tak stane. |
chocholos
![]() |
|
![]() |