![]() |
|
Monoskop - audio/video synchronizaceDobry den, nevite prosim o nejakem kanalu, kde se momentalne vysila monoskop pro synchronizaci audia a videa? Kolikrat narazim na feedy pred zacatkem vysilani, kde se tyto monoskopy vysilaji, ale nikdy me nenapadlo, ze by se mi nekdy mohly hodit.![]() PS: V nejhorsim pripade, nema prosim nekdo tento monoskop cca o delce 30s nahrany? Nejake jsem nasel na YouTubu nebo na Twitch.tv, ale rad bych spis nejakou .ts nahravku primo z orbitu. Diky moc! Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Monoskop - audio/video synchronizaceA není to náhodou úplně k ničemu? Synchronizace při přenosech se dělá úplně na začátku trasy, ideálně přímo před jednou z kamer. Viz testy před začátkem přenosu METOP.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Monoskop - audio/video synchronizaceMyslím, že na 23.5E, 12 168 V 27500 3/4 DVB-S QPSK som dnes nejaký zahliadol.4K Box HD61; parabola 80 cm; Twin monoblock 4.3
|
Crescenzio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 388 |
![]() |
|
Saxon, CrescenzioJa potrebuju zjistit, jestli mi prehravac neposouva zvuk, jelikoz mam na to podezreni. Sledovat, jestli hlas z ust neni nahodou popredu nebo pozadu je dosti nepresne. Proto jsem si vzpomnel na synchronizacni monoskopy.Samozrejme chapu, ze by monoskop mel spis generovat primo nejaky hardware, ale na muj test to staci. Crescenziozi, to je vicemene to, co jsem potreboval. Dekuji ![]() Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
RE: Monoskop - audio/video synchronizaceprakticky by stačilo mít nahraný třeba reklamní blok.. tam to zvukově poznáš, jestli to sedí, nebo ne..Vu+ Uno4KSE, VU+Duo2, OpenATV 6.4, Gibertini 150 cm, LNB inverto single black ultra / FreeSat by UPC Direct, Digi TV, DVB-T (CZ, SK, PL)
|
jonnyq
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 881 |
![]() |
|
RE: Monoskop - audio/video synchronizaceElektronický monoskop mají feedy do kin, obvykle 1-1,5 hod před vysíláním. Kromě, jak píše Saxon, Metopery. Tam používají něco zbastleného jako starou dobrou filmovou klapku. Nějaký McGyver to vyrobil. Nejbližší feed je 16.5.19hod z LaScaly Miláno. 1W,11472V,(11499V) SR13310 |
konas
Registrace: 12/2014 Příspěvků: 3 955 |
![]() |
|
RE: Monoskop - audio/video synchronizaceStará filmová klapka je jednoduché a geniální řešení.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Monoskop - audio/video synchronizacea stále funkčnépred pár rokmi som si vyrábal mix: DVD Meno ruže a audio z VHS s Štefanom Kvietikom ďakoval som za každé buchnutie dverí a podobné zvuky :) VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 549 |
![]() |
|
![]() |