Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Nova HD zvuk

Zdravim, mate prosim aj vy problem so zvukom na tomto programe? Drobne pravidelne sekanie. Vsetky ostatne programy idu v poriadku. Nikde som tu nenasiel o tom zmienku, tak teraz neviem, ci je chyba u mna. Prijimac Formuler F4 turbo. Dakujem.

derick03
Registrace: 1/2008
Odpověď v diskusním vlákně

Nova HD zvuk

U mně OK.Stejný receiver.

bora
Registrace: 10/2009

Nova HD zvuk

A pak že tu Novu nikdo nesleduje :laughing:

Skylink + O2TV

kvasnak
Registrace: 3/2009

@kvasnak

R^ :8) :)))

derick03

RE: Nova HD zvuk

Mě to sekání zvuku dělá na všech programech ČT

mirkomar
Registrace: 3/2014

@mirkomar

Ja som prave teraz skusal druhy prijimac (nelinux) a tam je zvuk v poriadku. Mne to seka zvuk len na Nove. Vie niekto, co by s tym mohlo byt?

derick03

@derick03

Taky čekám kdo by měl problém s ČT??!!

mirkomar
Registrace: 3/2014

RE: Nova HD zvuk

Jestli myslíte ticho zhruba o délce 1 snímku (40ms), tak to pozoruji již půl roku střídavě na různých kanálech. Naposledy (začátkem roku) se tu myslím řešil stejný problém na Nova Cinema. Ve video editoru, který zobrazuje i audio stopu, je to viditelné.

VU+ Duo2, image VTI 8.2.3

SirMax
Registrace: 1/2014

@mirkomar @Sirmax

Tak som na to prisiel, co to sposobovalo. Isiel som na to vylucovacou metodou, co som v poslednom case nove instaloval resp. aktualizoval. A jednou z veci bol aj Archivczsk. Mal som verziu 0.74 a aktualizoval som na 1.0.7. Vtedy sa objavili aj tie vypadky vo zvuku. Sranda ale, ze len na jednom programe. Tak som dnes verziu 1.0.7 odinstaloval a vratil sa k 0.74 a problem so zvukom zmizol. Zaujimavy ukaz. Uvidime, mozno sa v novej verzii nieco zmeni. Tak skuste toto riesenie, snad to pomoze.

derick03

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra