![]() |
|
Zapínání Tvdá se nějak nastavit když zapnu satelit, aby se stím sama zapla Televize a to samé i při vypínání |
fofo1
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 220 |
![]() |
|
RE: Zapínání TvHDMI-CEC. Musí to podporovať TV aj sat. prijímač. |
Richard21
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 389 |
![]() |
|
RE: Zapínání Tva musí se ještě něco nastavovat? |
fofo1
![]() |
|
RE: Zapínání Tvna TV musíš nastaviť ktorý signál má zobrazovať, má viac ext. vstupov. všetke kombinácie sa dá jednoducho nastaviť tak , že vypínaš napájanie od el prúdu , po zapnutí pôjde to čo bolo vybraté ako posledné |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
@fofo1Áno musí sa ešte niečo nastavovať. Podporuje Tvoje TV a Tvoj satelit funkciu HDMI-CEC?T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
RE: Zapínání TvDm 800 a Tv Sharp 3roky stará ale nevím co je to přesně za tip, protože teď nejsu doma |
fofo1
![]() |
|
Zapínání TVDej si dálkové ovládání na zásuvku a máš vystaráno!!! |
gusepee
Registrace: 5/2014 Příspěvků: 63 |
![]() |
|
universalz lídlu za 2 kila ovláda 10 zařízení |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Zapínání Tvpresne to podobne jsem se tu ptal kdysi. protoze my jsme meli kdysi crt televizi thomson a ta zapinala automaticky pri zapnuti prijmace zapojeneho pres scart. nevim o zadne jine znacce ktera by umela totez.no a udivovalo mne ze moderni lcd televize to neumeji. sakra to je tak tezke udelat aby lcd televize zapinali s prijmacem ![]() nakonec jsem musel vybrat takovou lcd ktera ma v sobe uz prijmac ktery budu vyuzivat abych nemusel stale zapinat tv dvema ovladaci. ja myslel ze to hdmi-cec je jen pro ovladani jednim ovladacem tv a pripojeneho zarizeni i kdyz ani to se mi ani jednou nepovedlo zprovoznit. no do budoucna budu zkouset pokud budu mit prilezitost. |
sioga_bs
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 280 |
![]() |
|
RE: Zapínání TvNa toto zapínání stačí zásuvková lišta s funkcí master/slade za 400,-Kč. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 271 |
![]() |
|
@sioga_bsještě to tuším uměli nějaké skleněnky ovp otf |
pierrepetr
![]() |
|
@sioga_bstoto išlo ovládať , ak je prepojenie scartom a má len jeden vstup , na pin 8 sa dostáva napätie z jedného zariadenia na druhé stačilo zapnúť jedno a aut. zapne i druhé, |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 357 |
![]() |
|
RE: Zapínání Tvako píše pierrepetr, ide to aj univerzálnym diaľkovým ovládačom. Ja mám Logitech Harmony a tam si môžem cez funkciu Activity navoliť všetky prístroje, ktoré sa majú spolu zapnúť a aj ovládať. |
ozzy2
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 203 |
![]() |
|
@sioga_bsSAT TechniSat + TV Panasonic. Propojeno HDMI, stačí ovladač pouze od SATu. Zapneš SAT, zapne se TV. Vypneš SAT, vypne se TV. Tak nepiš, že moderní LCD to neumí. Teda pokud není nutné nastavovat třeba jas a kontrast. To se musí použít DO od TV samozřejmě.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
@tvmanDovolil bych si tě poopravit. Ta funkce je Master/Slave.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@pierrepetrvzačátkem 90´ let měli rodiče OTF(63cm) s PIP a ta se také zapínala při zapnutí VHS rekordéru Panasonic.Přesně jak píšeš._________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
thomsonty CRT Thomson byly opravdu velmi chytré v tomto ohledu, dokonce to poznalo, že video jenom nahrává (když se naprogramovalo) a v tomto případě se TV nezapla... |
vjosef
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 306 |
![]() |
|
@jamess96jasně,píšu jen pravdu,to si každý může ověřit |
pierrepetr
![]() |
|
thompsoni dnešní led toto umí,hold šmejdi to maj vychytaný,hvězdné značky na to kálej,ovečky to kupujou i předražený,tak co by se snažili |
pierrepetr
![]() |
|
@pierrepetrto já za tu dobu,co jsem tady vím,že neke...![]() Jen jsem "navázal? na tvůj příspěvek a zahrabal ve vzpomínkách ![]() ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
@vjosefAž na to, že to nebylo tím, že ta TV by byla tak chytrá, ale video prostě při naprogramovaném nahrávání neposílá napěťový signál po scartu pro zapnutí TV.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
@pierrepetrA LED od které hvězdné značky neumí HDMI-CEC? Ptám se, abych získal přehled, protože mám zkušenost jen s TV Panasonic a ty to umí už minimálně 10 let.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Zapínání TvHej a niekedy davno mal kamos dialkove na staru crt. Postel mal necele dva metre od tv a zapinal a vypinal nasadou od metly.![]() |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 648 |
![]() |
|
Kasrej ci boha ty fijˇóne![]() |
fofo1
![]() |
|
Kasrto má být ty fijóne |
fofo1