![]() |
|
OpenPLi a HBBTvPořídil jsem si přijímač Zgemma H7S který měl defaultně nainstalovaný Opet ATV 6.1 jelikož jsem zvyklý požívat OpenPLi tak jsem do něho flešnul Open PLI postupně 6.2 , 6.1 a 4.0 , ale v žádném se mi nepodařilo rozchodit HBBTv nevíte kde by se příslušný plugin HBBTv dal splašit ? A funguje vůbec HBBTv v OPen PLi ?Zgemma H7S má architekturu procesoru ARM není to MIPS V Open ATV HBBTv fungoval , ale u tohoto image mi vadí, že nelze použít skin HD Glass ![]() Předem díky za info... |
shiraz
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 748 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
@dědek1Na freesate na 0,8W Ti nefunguje. To je betón.![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
![]() |
|
Menší korekceTak jsem to znova testoval a musím se omluvit.Sice mi na 0,8W funguje,ale jen díky tomu, že si to pamatuje nastavení z 23E.![]() enigma2-plugin-extensions-opera-hbbtv_1.0-r2_mips32el.ipk Vu solo 2 + HH100 + 55XE8505 Sony tv 100Hz
|
dědek1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 560 |
![]() |
|
@peterskDíky, už se zase cítím normálně![]() No zkoušel jsem to ladit celé odpoledne, závěr u mne je takový: VU+ zero FreeSAT - při čisté instalaci OpenPli 6.2 jsem nerozchodil WiFi, musel jsem nahrát 6.1 a aktualizovat (netuším proč, ale budiž), v rozšíření jsou k dispozici dva pluginy HBBTv (qviart a xsarius - ten by měl dle dbarta fungovat), plugin webkithbbtv jsem nikde nenašel, v základu je hbbtv (git8522 ...), a při spuštění HbbTV Applications to vypíše pouze No detected HbbTV applications. Takže pokud si někdo myslí, že existuje způsob, že HBBTv bude na freesatu funkční, a podaří se to rozchodit, vyslouží si odměnu ve formě pravé domácí moravské ŠVESTKOVICE ![]() .. ať u toho nemusím pařit sám ![]() |
sebo
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
@seboS OpenPli Ti nepomôžem. Používam výlučne na každom mojom boxe OpenATV. Hbbtv na freesate kým to freesat nebude s programom vysielať nerozchodí ani boh, ani dedek![]() ![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 594 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |