Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

M3u playlist

Ako si dokážem sám spraviť m3u playlist čo vydrží dlho potrebujem radu alebo koľko stoji takí playlist ide mi čisto len o sk CZ nepotrebujem žiadne HBO alebo filmbox

Skap
Registrace: 5/2018
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160
Odpověď v diskusním vlákně

RE: M3u playlist

Kto to a kde objavil, že Mágio go nejde cez HDMI výstup? Prečo by ho takto blokovali?

Karner
Registrace: 3/2010

@Karner

A ide? Ja netvrdím, že to neide, ale nech kto to má odskúšané sa ozve. Lebo ja to nemám.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@petersk

Pokud se někdo v něčem zamotává, já to nejsem...

Cituj mě, kde jsem napsal, že jsem MG nedostal do E2. Nic takového jsem nenapsal. Nejsi jen laciný tlachal, že ne? :-)

milan33
Registrace: 1/2018

@Karner

dotyčný trepe jedno pres druhé

milan33

@milan33

Jo.... smířil jsem se s tím, že to nedostanu do Dreamu, ale v Android boxu pokud není rootovaný to jede uživatel
milan33
Odpověď v diskusním vlákně20.05.2018, 12:18.12

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

Na Bazoši predávajú android boxy upravené na príjem Magio go, ako sú Tanix a X96 mini, ktoré nemajú HDMI. Predávajúci uvádzajú, že Magio go na nich ide.

Karner

@Karner

X96 se dá koupit za 10 EUR na eBay

milan33

Ešte som cez eBay nekupoval - ako dlho trvá, pokým príde tv box a platí sa aj cez Master card?

Karner

@petersk

To ale přece vůbec neznamená, že jsem napsal že jsem to zkoušel, že MG mám, ale jen že to nejde....

milan33

@Karner

je to z Anglie, takže do týdne by to zde být mělo... link je zde výše

milan33

@Karner

Radšej si to kúp na bazoši, lebo ak to má byť nejako upravené na ebay môže byť iný /neupravený/.

petersk

@milan33

Na tom ebay to bude nějaký podvod. Tentýž z Číny za 40 USD, takže pochybuju. že bude z Anglie za cca 12 USD.

Fucik
Registrace: 1/2008

ad X96 na Bazoši

To, že je upravený je blábol, ani to tam nikdo nepíše. Borci nakoupí za pakatel v Číně a zde prodávají za 1500, pche.... to si už mohu rovnou koupit za 70 EUR box přímo od Magia :-)

milan33

@Fucik

jsou to prodejci se stovkami pozitivních hodnocení, viz....

1url.cz/UtA0S

sice dražší (13 GBP), ale s displejem... navíc jaký podvod, když koupíš na eBay a platíš Paypalem? Bez obav

milan33

Skúsil som teraz objednávať lacné tv boxy z eBay, ale po vyplnení potrebných rubrík ako je množstvo a typ, no cena vzrástla na trojnásobok. Prečo?

Karner

@Karner

nevím... já jsem tento

https://www.ebay.com/itm/t95z-plus-s912-2gb-16gb-octa-core-android-7-1-tv-box-17-2-4-5ghz-wifi/113003593649

regulérně za 13 GBP mohl koupit :-)

milan33

Mal som box s S912 a Magio go na ňom nešlo, preto hľadám s S905W. Tie sú overené, že Magio na nich ide.

Karner

@Karner

dej do eBay vyhledat Android Box, vpravo si vyber 16GB úložiště (kvůli 2GB RAM) a lokaci europe... seřadit podle ceny...

milan33

Tá metóda pokus-omyl to dostane nad cenu origo magio go boxu.

VUZero4K,UCLAN4KPRO,Google4KStick,HomaticsBoxQ,motor30W-75E,MagioGO premium

Nalimm
Registrace: 1/2006

Ako zaplatiť objednávku v eBay, keď nemám Pay Pal účet? Mám len Master Card.

Karner

@Karner

nejsem si jistý, eBay bere jen PP? Kartu ne? Platím vždy přes PP, tak sám nepovím

milan33

Platba

Napiš prodejci, měl by Ti dát link na alternativní platební metodu, třeba kartou....

milan33

Ako rýchlo vytvorím účet na PP?

Karner

@karner: zavisi od banky, aky ma internet banking. Ide v podstate iba o to, kedy sa ti objavi vo vypise/info o prevode stvormiestny kod na sparovanie karty. U mbank je to hned, u slov.sporitelni asi tyzden, ostatne neviem. PP ucet vytvoris okamzite, sparovanie karty zavisi od banky...

kobram
Registrace: 4/2014

PayPal

účet uděláš hned... potvrdíš mejl, v Peněžence umístíš kartu. PP si z karty stáhne dolar a ve výpisu z účtu je čtyřmístný kód "CODE****", ta 4 čísla vepíšeš do udaje o kartě na stránce PP. Takže záleží na tom, jak máš koncipované internetové bankovnictví, buď se Ti platba s tím kódem zobrazí až po zaúčtování platby (2-3 dny) nebo (já v Unicredit bank) ten kód vidíš už v nezaúčtovaných transakcích hned

milan33
Stránka: 1 2 3 4 [ 5 ] 6 7
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 160

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra