![]() |
|
PVR Clients VU+ Solo 4KZdravim nainstaloval som si do vu+ solo 4k image Open ATV 6.2 kodi 17.6 krypton ale ked dam doplnky nezobrazi mi ziadnych PVR klientov ..potreboval by som IPTV simple clients alebo aspon TVheadend ..mozte mi poradit ako tam doinstalovat tychto klientov ? |
fuckerman
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 225 |
![]() |
|
@fuckermanDo 17.6 asi nijako.![]() T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
Registrace: 6/2012 Příspěvků: 6 596 |
![]() |
|
@fuckermanToto som nedávno tu riešil, ale každý tvrdil, že funguje u každého. Že s tým je plné repozitory. Tak nič tam také nie je a mne sa nepodarilo do 17.6 ani jeden pvr client nahodiť.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
RE: PVR Clients VU+ Solo 4KNikomu nemozu fungovat kedze tam niesu treba ich tam doinstalovat len neviem ako jeden pisal v linuxe ich treba nainstalovat a napisal mi toto sudo apt-get install kodi-pvr-hts ale co stim kde do prijmaca to nahrat to neviem mam len vucko a win 10 niesom linuxak ten system je 100 rokov za opicami |
fuckerman
![]() |
|
@fuckermanTo čo Ti písali s tým "sudo" Ti možno stiahne niečo do linuxu, ale do Kodi vieš dať len cez repozitory. Skúšal som všetky možné pvr clientov, všetky mi hlásia chybu.T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat
|
petersk
![]() |
|
@fuckermanto si myslel akoze linux je 100 rokov za opicami a ci tie widly 10 ? |
arioner
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
RE: PVR Clients VU+ Solo 4KNa win 10 bezi vsetko v linuxe nic ..nestabilny a mrznuci system ani sa necudujem ze tam niesu ani PVR klienti zlaty win a android |
fuckerman
![]() |
|
@fuckermanTy však nemáš Linux, ale operační systém Enigma 2 na bázi Linuxu a ještě k tomu na ARMu. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
@fuckermanten, kdo napise, ze linux je "nestabilny a mrznuci system ani sa necudujem ze tam niesu ani PVR klienti zlaty win a android" ten je odsouzen uz predem k tomu, ze rozhodne uspechu ve veci nedosahne... Zustan si u sveho neuveritelne stabilniho windowsu a Androidu, pochvaluj si to a na linux se vykasli, na ten nemas nejspis bunky![]() |
MartinP
Registrace: 8/2016 Příspěvků: 581 |
![]() |
|
VuPlus PVR plugin nesejeShodou okolností jsem nedávno měl potřebu rozjet VuPlus PVR plugin na Kodi 17.6. A chvíle napětí.... výsledek se nedostavil. Neznámá chyba při spouštění pluginu. Identický problém se vyskytl na Kodi 17.6 Windows i Android, Kodi 18beta Windows. Neřešitelný problém hoši. Lidi si stěžují na různých fórech, včetně tipů jak se problému zbavit, u mě ovšem bez účinku. Je fakt, že ke studování logů jsem se neodhodlal.Na stejném systému DVBViewer PVR plugin rozběhnutý na 1. pokus. |
Wintermute
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 308 |
![]() |
|
![]() |