Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

PVR Clients VU+ Solo 4K

Zdravim nainstaloval som si do vu+ solo 4k image Open ATV 6.2 kodi 17.6 krypton ale ked dam doplnky nezobrazi mi ziadnych PVR klientov ..potreboval by som IPTV simple clients alebo aspon TVheadend ..mozte mi poradit ako tam doinstalovat tychto klientov ?

fuckerman
Registrace: 10/2005
Odpověď v diskusním vlákně

@fuckerman

Do 17.6 asi nijako. ;) Ale kto má funkčný PVR do 17.6 tak by som to aj privítal.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk
Registrace: 6/2012

@fuckerman

Toto som nedávno tu riešil, ale každý tvrdil, že funguje u každého. Že s tým je plné repozitory. Tak nič tam také nie je a mne sa nepodarilo do 17.6 ani jeden pvr client nahodiť.

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra,Axas e4HD ULTRA, VU+ Zero 4K, 4xChromecast Google TV, Google HUB, 1Gb/s internet, televízory len tie najlepšie TCL, HOME IPTV, Netflix, Disney+, Digi.sk, freesat

petersk

RE: PVR Clients VU+ Solo 4K

Nikomu nemozu fungovat kedze tam niesu treba ich tam doinstalovat len neviem ako jeden pisal v linuxe ich treba nainstalovat a napisal mi toto sudo apt-get install kodi-pvr-hts ale co stim kde do prijmaca to nahrat to neviem mam len vucko a win 10 niesom linuxak ten system je 100 rokov za opicami

fuckerman

@fuckerman

To čo Ti písali s tým "sudo" Ti možno stiahne niečo do linuxu, ale do Kodi vieš dať len cez repozitory. Skúšal som všetky možné pvr clientov, všetky mi hlásia chybu.

petersk

@fuckerman

to si myslel akoze linux je 100 rokov za opicami a ci tie widly 10 ?

arioner
Registrace: 8/2010

RE: PVR Clients VU+ Solo 4K

Na win 10 bezi vsetko v linuxe nic ..nestabilny a mrznuci system ani sa necudujem ze tam niesu ani PVR klienti zlaty win a android

fuckerman

@fuckerman

Ty však nemáš Linux, ale operační systém Enigma 2 na bázi Linuxu a ještě k tomu na ARMu.

matchboxx
Registrace: 9/2012

@fuckerman

ten, kdo napise, ze linux je "nestabilny a mrznuci system ani sa necudujem ze tam niesu ani PVR klienti zlaty win a android" ten je odsouzen uz predem k tomu, ze rozhodne uspechu ve veci nedosahne... Zustan si u sveho neuveritelne stabilniho windowsu a Androidu, pochvaluj si to a na linux se vykasli, na ten nemas nejspis bunky :)

MartinP
Registrace: 8/2016

VuPlus PVR plugin neseje

Shodou okolností jsem nedávno měl potřebu rozjet VuPlus PVR plugin na Kodi 17.6. A chvíle napětí.... výsledek se nedostavil. Neznámá chyba při spouštění pluginu. Identický problém se vyskytl na Kodi 17.6 Windows i Android, Kodi 18beta Windows. Neřešitelný problém hoši. Lidi si stěžují na různých fórech, včetně tipů jak se problému zbavit, u mě ovšem bez účinku. Je fakt, že ke studování logů jsem se neodhodlal.

Na stejném systému DVBViewer PVR plugin rozběhnutý na 1. pokus.

Wintermute
Registrace: 2/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra