Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

PCI karta Technotrend

Dobrý den vespolek. Dostala se mi do ruky DVB-S2 karta do PCI slotu Technotrend s tunerem BSRU6-502A. Sice se jedná o "babičku", ale chtěl jsem ji vyzkoušet, bohužel mám jen W7 a W-XP a nemohu pro ni najít ovladače na tato wokna. Máte s ní někdo zkušenosti popř. nápad na stažení ovladačů? Díky za reakce.

decmen
Registrace: 2/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: PCI karta Technotrend

pokud nejsou nikde tak email na support@technotrend.eu

matchboxx
Registrace: 9/2012

decmen

Ahoj ja je mam ale jak ti je poslat?

anton
Registrace: 2/2007

@anton

Poslal jsem Ti SZ, dík.

decmen

RE: PCI karta Technotrend

Technotrend je u mňa TOP. Používam roky TT budget S2 4100 (nákup novej okolo 60e) a je stabilnejšia a aj na signál menej náchylnejšia, ako profi karta TBS 6903 (nákup novej 220e). Keby bola ešte možnosť si kúpiť jednu do rezervy, tak neváham ani minútu!

PetoBB
Registrace: 3/2014

PCI karta Technotrend

Zkusím to ještě trochu oživit.Kolega "anton" mi sice poslal ovladače R^ , ale bohužel se karta stále nerozběhla. Při instalaci ovladačů píše, že požadovaný hw není v pc k dispozici (nejprve instalujte hw a pak spusťte znovu instalaci sw).
Jedná se přesně o kartu https://www.inter-sat.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=2349
Přiložené cd obsahuje ovladače pouze pro W98 a ME. Je mi divné, že by to aspoň pod XP nemělo chodit.
Čistě ze studijních důvodů - nemáte s touto kartou někdo zkušenosti? Díky za každý tip.

decmen

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra