, sekce: Zkušenosti |
|
Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Včera som našiel Stream bitrate calculator a zistil som, že HD streamy majú bitrate od 3 do 6 Mb/s. Ja mám internet oveľa rýchlejší a HD streamy mi pomaly načítavajú až sekajú. Nedarí sa mi už ani plynule bez načítavania pozerať HD playlisty. Je možné, že to poskytovateľ internetu blokuje? |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 048 |
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
|
|
@JanoHelspřesně tak |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 471 |
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Bohuzel tak jsme dopadli!!! |
baryn9
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 652 |
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Nemôže byť na vine aj android box s S905W čipom, že HD a ful HD sekajú? |
Karner
|
|
@Karnerandroid box s S905W čipom ide v pohode hd nesekaju. |
coral
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 344 |
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Ja ti rikam ze tohle podvod neni a pokud ti to na bezdratu kolisa tak bohuzel je to free pasmo. Podespal jsi to tak nemluv o podovodu .Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
|
|
@Karnernení nic jednoduššího,zavolej ,ať ti to jejich technik předvede,co slíbili,jak to chodí |
pierrepetr
|
|
@linuxikEšte si nepochopil, že ja sa pýtam, či nás poskytovatelia internetu náhodou nepodvádzajú? Už som si myslel, že HD playlisty mi sekajú preto, že mám starší čip v androide alebo mám zlé playlisty. Ale ani jedno sa nepotvrdilo. U dcéry nesekajú, ktorá má internet od iného poskytovateľa. |
Karner
|
|
@KarnerNení nic jednoduššího, než vzít svůj box a napíchnout ho u dcery a naopak ten její u Tebe |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?To som urobil a u nej streamy nesekali. |
Karner
|
|
@Karnera toto si taky urobil??? 23.05.2018, 22:16.51 |
pierrepetr
|
|
@pierrepetrNezavolal som technika, lebo viem, že on by len odmeral rýchlosť internetu a vyúčtoval by taxu 35€ za výjazd. Vinu by preniesol na playlist. Nadarmo by som mu hovoril, že u dcéry playlist ide bez sekania. Takto to u nás beží. Pravdy sa nikde nedovoláš. Sused reklamoval nový telefón a oznámili mu, že v telefóne našli vodu, preto reklamáciu neuznali. Pritom mu telefón nezmokol ani nepadol do vody. Mne zase zatieklo do chalupy a poisťovňa ma odbila s tým, že v tom čase nebola búrka, hoci bola a nič mi nedali. Vyzeralo to, že som si vodu na povalu vylial sám. |
Karner
|
|
@KarnerMožná bych si být Tebou namísto vyplakávání zde přečetl VOP služby. Podle mě tam budeš mít agregaci, takže Tebou požadovaná rychlost není nároková |
milan33
|
|
milan33Keď nevieš poradiť, nezhadzuj. Tu nikto nevyplakáva. Ja som sa len pýtal, či nás náhodou poskytovatelia internetu nepodvádzajú. Keď sa po reklamácie situácia nezlepší, zmením poskytovateľa a je vymaľované. |
Karner
|
|
@KarnerSorry, ale moje rada byla asi nejlepší z tady těch všech... Přečti si VOP ke službě, kterou máš a pokud máš soudnost (což jsem dalek tvrdit) tak uznáš, že Tě nikdo nepodvádí... ale holt tak už to je, že od klávesnice je každý xxx silný |
milan33
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Karner@ I kdyby nějaký poskytovatel "podváděl", tak si fakt myslíš, že by ti to řekl? Jinak změna poskytovatele rozhodně nemusí vést ke kýženému efektu.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 5 822 |
|
|
@KarnerÚplně jednoduše ten Lombard postav před hotovou věc, že jestli s tím něco neudělají a nepojede ti to bez sekání jak u dcery (což máš se stejným boxem ověřeno...) tak u nich skončíš a přejdeš na optiku... Uvidíš jestli se něco stane... "v nejhorším případě" |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 394 |
|
|
Dve veci a vsjo jasno1) Lombard sú wifinári2) Majú vlastné playlisty (partner sledovanieTV) Táto kombinácia zaručuje, že Karnerovi NIKDY nebudú na 100pro fungovať nejaké iné playlisty |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
|
|
@mmcPokud je to tak, jak říkáš tak už neříkám nic.... jen se podivím naivitě/hlouposti někoho, kdo si myslí že mu pojedou HD kanály v IPTV korektně. Na to jedině kabel/VDSL/jiné optické připojení.... Njn, to je tak, když je hlavní kritérium cena.... |
milan33
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Hd kanál na playlistu má bitrate max. 3 Mb/sek. Ponúkli mi 8 Mbt internet za 8 €, tak prečo by som ho nezobral. Rezerva bola viditeľná. Ale problém je v niečom inom - niektorí poskytovatelia, keď zaznamenajú zvýšený datový tok, automaticky znižujú rýchlosť. To vraj robí aj SVAN a nepovedia to zákazníkovi. |
Karner
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Stavět ISP před hotovou věc jde leda v případě, že tu TV poskytuje on sám. Pak lze něco reklamovat. Ale ne za situace, že to jsou streamy kdovíkoho a ISP z toho má kulový, max. mu to vytěžuje lajnu. To je spíš s podivem, že sám ISP ještě nedal klientovi výpověď, což se v takových případech nezřídka dělá.Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
@PoldaSTy seš mimoň, výpověď od ISP |
lance
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?Co ty píšeš, to je vcelku fuk, protože to jsou typické bláboly někoho, kdo v daném oboru nikdy nedělalNaprosto naivní je pak tvoje modla optika, kde si myslíš, jak to všechno spasí. Inu člověk, co je úplně mimo obor a skočí akorát na marketingový žvásty Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
|
PoldaS
|
|
@PoldaSJojo, co píšu já je úplně fuk. Hlavně že promluvil praktik kabeltechnik zastydlý před x lety když ještě mlátil lišty... no jasně že "moje modla optika" u Karnera nic nespasí a pro onoho ISP na optice u Karnera bude jistě problém pustit mu jeho 3Mbit HD stream bez sekání...Aby ses nemusel sám namáhat, tlumočím tedy Karnerovi sám Tvoji radu co má dělat: milý Karnere, vykašli se na svoje streamy, protože neúměrně své ceně za připojení 8eur zatěžuješ Lombardovu lajnu. Zaplať si u něj jeho vlastní IPTV, kterou ti Lombard pustí bez sekání. Protože kdybys namísto toho chtěl přejít na konkurenční optiku s rychlejším připojením a zůstat u svých streamů, tak ty streamy by ti stejně nešly. Říká ti To náš odborník PoldaS, který ví o čem mluví |
lance
|
|
RE: Podvádzajú nás poskytovatelia internetu?To znamená, že všetci poskytovatelia internetu blokujú HD streamy? |
Karner
|
|
co to tady jeza b.la.fy???????????? |
pierrepetr
| Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 73 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|