Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Letní jízda na Nově startuje již 1. července

Letošní léto se bude na obrazovce TV Nova odehrávat v duchu hesla Letní jízda na Nově. Divákům přiveze pestrý program v podobě osvědčených českých i zahraničních oscarových filmů, premiérových krimi seriálů i reality show. Letní jízda na Nově startuje již v sobotu 1. července.

Oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě a Ulice budou přes prázdniny odpočívat, diváci se ale od neděle 2. července dočkají reprízy nejzajímavějších dílů jednoho z nejsledovanějších pořadů, reality show Mise nový domov. O premiérové seriály však diváci přes léto rozhodně nepřijdou. Reprezentovat je bude především seriál Kriminálka: Oddělení kybernetiky. Tyto reprízové tituly doplní seriály Kobra 11 - Nasazení týmu 2 a Sue Thomas: Agentka FBI.

Letní jízda na Nově nabízí divákům desítky vynikajících snímků se známými hollywoodskými hvězdami v hlavních rolích. Těšit se můžeme na
oscarový megafilm Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider-Man: Homecoming (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Captain America: Občanská válka (Chris Evans), Jurský svět (Chris Pratt, Lauren Lapkus), Pan (Hugh Jackman, Amanda Seyfried), Spectre (Daniel Craig), Deadpool (Ryan Reynolds), X-Men: Apokalypsa (James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence) a dalších filmů.

Chybět samozřejmě nebudou ani osvědčené české filmy, s nimiž se budeme setkávat každou neděli od 20 hodin. Připraveny jsou mj. Kobry a užovky, Noc na Karlštejně, Vrchní prchni, Slavnosti sněženek, Marečku, podejte mi pero!, Fair Play.

Během prázdnin odvysílá TV Nova také sedm dílů Policejní akademie.

Nova samozřejmě nezapomněla ani na děti. Své oblíbené pohádky naleznou ve stejných časech jako po celý rok, tedy v sobotu a neděli dopoledne. Navíc k nim ale ještě přibude pořádná porce dětských filmů připravená na oba červencové sváteční dny - 5. a 6. 7., jako např. Anděl Páně, Anděl Páně 2, Lucie postrach ulice, ... a zase ta Lucie nebo Obušku z pytle ven.

Carlee
Registrace: 2/2018
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...

Z těch filmů se na Nově neobjeví ani jeden ještě minimálně rok, protože se ještě neuvolnila práva pro volné vysílání.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck
Registrace: 8/2015

Spectre dávali už aj na Joj.

VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat

Valto
Registrace: 12/2010

Na italském teletextu se píše o české Nově?

DVBT1
Registrace: 5/2012

@DVBT1

Ses uz fakt trapnej. Minule ti to nestacilo 2 tydny v chladku? Myslim, ze redakce se vysvetlila jasne.

Valto: ano, Spectre a asi dva filmy se mohou uz vysilat colne, ale urcite ne treba Spiderman Homecoming napriklad. Ledaze by Nova neujednala exkluzivni kontrakt s distributory, ale protoze nema Noiva ve svem portfoliu placene kanaly, je to nepravdepodobne. Bude lepsi si pockat na vyjadreni Novy.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

Nova stejně jako HBO spadá pod TimeWarner a v posledním roce nasazuje nové filmy po HBO mnohem rychleji než dříve. Možná i díky vstupu ATT a faktu, že se jí od změny vedení daří. Já tomu celkem věřím.

santa1
Registrace: 11/2013

@santa1

Dobře, tak uvidíš... Jen jsem napsal jak to chodí. Napřed je kino-dvd-pay-vod-televize. Pokud to má Nova jinak tak líp pro vás diváky.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

scheat..... Rv

jansmrz
Registrace: 3/2015

@franck

Být Tebou tak jsem zticha, neboť Ty nejsi zabanovaný jen díky tomu, že na tebe zdejší redakce z mnou nepochopitelných důvodů trpí a naprosto očividně "zavírá" Tvé oponenty za nic

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

Na mě tady nikdo netrpí, stejně tak jako já tady netrpím na nikoho. Jen dělám to, co by měl zde dělat každý kdo chce občas přispět něco zajímavého. To je celé. A zticha nebudu určitě. A kdo byl zabanovaný tak si to jednoduše zasloužil. Redakce nebo moderátoři vědí co dělají. Pokud Ti zdejší podmínky nebyhovují, nechoď sem. Mě vyhovují.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Bodejť by Ti nevyhovovaly když zde neztrestně exhibuješ s nesmysls.... Z mé strany k Tobě vše

milan33
Registrace: 1/2018

@milan33

Pro Tebe nesmysly. Pro někoho zajímavé zprávy. Taky občas něco přispěj a já Ti to zhodnotím. Jinak pokračuj o dům dál. Z mé strany taky vše.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

mrtvej kanál, to i čt2 je válcuje

1+13+19+23+28

keff
Registrace: 6/2010

Zabanujte ho někdo pls...

William cz
Registrace: 10/2016

Na tuhle jízdu by mi kinedryl nestačil. A kdy už spustí ten UHD kanál s Volejte řediteli za který jsme si zaplatili téměř 11 miliard korun. :razz:

navi2
Registrace: 5/2017

Samé opakování dokola,lidi Běžte raději ven. :)))

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

1.července začíná na Nově další vlna sraček, ostatně jako vždy. Výjimku tvoří staré české klasiky.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

@Saxon

R^ R^ R^
Karlos1 - najlepšia rada :)))

par32
Registrace: 11/2007

Nevysedávejte ani na netu by měla být další rada.

DVBT1
Registrace: 5/2012

Příspěvek hodnotím kladně i když s nezájmem.Raději bych uvítal nějakého "německého francka",který nás bude informovat o tv pořadech v takovýchto souvislostech například na : ZDF,MDR,3sat,One atd. Pro případné vtipálky ovládám EPG i teletext.
Na ZDF v pořadu Televizní zahrada-Fernsehgarten minulý týden už podruhé vystoupila Lenny
(Lenka Filipová).

navi2

@navi2

Já taky bych toto uvítal. I někoho kdo má přístup k anglickým televizím, ale ne formou dnes večer bude na BBC film. Ale aby to někdo uměl napsat, rozvést, vysvětlit apod. Jako já prostě. Bylo by to velké plus pro nás všechny. Pokud by se našel někdo kdo bude dávat info o němcích, francouzech a britech + já o italech tak by jsme pokryli největší evropské trhy a více než 50% Evropy.
Jinak o Lenny jsem psal před časem když byla hostem na Rai 1, samozřejmě se to neobešlo bez kritiky. :laughing:

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@franck

Jasně, a když se to povede, tak diskuze bude plná vláken jen o různých pořadech. Informace pro 0,01% diváků, kteří chodí sem na parabolu.

V tom případě hých se přikláněl k tomu, provést úpravu nastavení uživatele paraboly tak, aby si uživatel mohl nastavit sekce, které nechce v přehledu zobrazovat.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

... bych se přikláněl ...

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

@joscer

Ujišťuju Tě, že to není 0.1 %. Neber to podle komentářů. Hodně lidí sem chodí pouze čist, ne kecat. Každopádně souhlasím, že by podobná funkce byla užitečná. I když nejspíš pouze pro registrované.

Rai - Mediaset - TivùSat

franck

@joscer

Po třech letech zde už čtu jen to o co mám zájem. Většinou mi k tomu stačí nadpis.
Souhlasím s franckem. 13.57.29.

navi2

Typický reklamní spam, opsaný ze stránek (pravděpodobně Novy) na minimálně 14ti denní citrón. Co na to redakce a administrátor???

ja987
Registrace: 1/2016
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra