![]() |
|
Letní jízda na Nově startuje již 1. červenceLetošní léto se bude na obrazovce TV Nova odehrávat v duchu hesla Letní jízda na Nově. Divákům přiveze pestrý program v podobě osvědčených českých i zahraničních oscarových filmů, premiérových krimi seriálů i reality show. Letní jízda na Nově startuje již v sobotu 1. července.Oblíbené seriály Ordinace v růžové zahradě a Ulice budou přes prázdniny odpočívat, diváci se ale od neděle 2. července dočkají reprízy nejzajímavějších dílů jednoho z nejsledovanějších pořadů, reality show Mise nový domov. O premiérové seriály však diváci přes léto rozhodně nepřijdou. Reprezentovat je bude především seriál Kriminálka: Oddělení kybernetiky. Tyto reprízové tituly doplní seriály Kobra 11 - Nasazení týmu 2 a Sue Thomas: Agentka FBI. Letní jízda na Nově nabízí divákům desítky vynikajících snímků se známými hollywoodskými hvězdami v hlavních rolích. Těšit se můžeme na oscarový megafilm Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Spider-Man: Homecoming (Tom Holland), Ant-Man (Paul Rudd), Captain America: Občanská válka (Chris Evans), Jurský svět (Chris Pratt, Lauren Lapkus), Pan (Hugh Jackman, Amanda Seyfried), Spectre (Daniel Craig), Deadpool (Ryan Reynolds), X-Men: Apokalypsa (James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence) a dalších filmů. Chybět samozřejmě nebudou ani osvědčené české filmy, s nimiž se budeme setkávat každou neděli od 20 hodin. Připraveny jsou mj. Kobry a užovky, Noc na Karlštejně, Vrchní prchni, Slavnosti sněženek, Marečku, podejte mi pero!, Fair Play. Během prázdnin odvysílá TV Nova také sedm dílů Policejní akademie. Nova samozřejmě nezapomněla ani na děti. Své oblíbené pohádky naleznou ve stejných časech jako po celý rok, tedy v sobotu a neděli dopoledne. Navíc k nim ale ještě přibude pořádná porce dětských filmů připravená na oba červencové sváteční dny - 5. a 6. 7., jako např. Anděl Páně, Anděl Páně 2, Lucie postrach ulice, ... a zase ta Lucie nebo Obušku z pytle ven. |
Carlee
Registrace: 2/2018 Příspěvků: 10 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Francku, Francku, já Tě ujištuji, že ty Tvoje informace tady nikoho nezajímají. Nevím, kde jsi vzal těch pár připrcků, co Ti tady pochlebují, ale nevěřím ani jednomu. A víš proč to tady nikoho nezajímá? Protože tady nikdo italsky nemluví...a kdo mluví, tak se určitě nedívá na televizi, ale užívá si "krás česka" /každý si pod tím představte, co je Vám blízké/. Svými posledními výroky si to tady zazdil, ze začátku jsem byl ochoten Tě i tolerovat. Ale ted se ptám, proč bych měl? Proč by věčšina měla ustupovat jedinci, takže běž informovat italská fora, co dávají v létě na Nově, určitě budou mít radost jako my tady...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
@tukanTy tady platíš nějaké členské příspěvky,že rozhoduješ o tom co koho může zajímat. |
navi2
Registrace: 5/2017 Příspěvků: 230 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Mne taky nezajímá,co kde dávají za pořady,od toho má každý EPG a programy televizí.Myslím,že to sem opravdu nepatří,tady by měly být technické věci a pokud Franck chce mermomocí psát své příspěvky,tak ho šoupnout na určitou sekci a tam at si chodí kdo chce a toto forum nezablešovat.![]() |
moki
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 186 |
![]() |
|
@mokiV tom případě,by tady neměli být ani příspěvky o fotbale a hudbě.Normální svéprávný člověk si rozklikne příspěvek,který ho zajímá,když ho nezajímá tak ho nečte. |
jjery
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 1 128 |
![]() |
|
Ani italský, ani německý spam...Soudný člověk, pokud se o něco zajímá, tak ví, kde na webu má TV věstníky k programům, jenž jej zajímají. Podle mě tyhle "spamy" nezajímají nikoho, respektive nikoho kdo by o tomto už nevěděl..A ano, souhlasím s tím že stejně o ho*nu jsou i plácaní o tom kde je jaký fotbal, kdy bude kdo jakou ligu vysílat.... Fanda si vše najde sám a pozéři jsou plebs, kterým pomáhat nemíním.... do hrobu max |
milan33
Registrace: 1/2018 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
@mokiK tomu "zablešování".Přečti si příspěvky a diskuzi za posledních několik měsíců na téma sport a sportovní programy. No jasně promiň,to zajímá všechny,ale mě ne! Tak to prostě nečtu a neprudím. |
navi2
![]() |
|
@milan33To už si mohl rovnou napsat: Soudný člověk nepotřebuje tento web protože ví,že informace mu poskytne výrobce,prodejce,distributor či provozovatel a to nejen na svých web.stránkách.Já tady,ale přesto zůstanu ... |
navi2
![]() |
|
@navi2Což je samozřejmě blábol.... Tohle je web (původně) o technologiích, ne o tom jaká je náplň |
milan33
![]() |
|
dodatekNavíc je rozdíl mezi "informovat" a "exhibovat".... Rádoby informace o TV pořadech je zde prezentována spamem a honění si trika uživateli "Franck" (céčková italská produkce) a "dawis77" (rádoby zákulisní info o vysílacích právech).... dyť je to do očí bijící |
milan33
![]() |
|
@franckMyslíte, že to Franck dělá zadarmo, a proč by to asi jinak tak dělal? |
sateliťák
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 081 |
![]() |
|
@sateliťákPodle mě se cítí v ostatních aspektech svého života nedoceněný, tak si honí triko zde (dawis77 stejný případ)... A pokud jde o Francka, už jsem to zde psal. ten člověk se zasekl v 90ých letech, kdy se lidé v ČSFR mohli podělat ze sebevětšího šuntu, jen když byl z tzv. Západu.... Paralela s dvojicí rádobyitalských kašparů Kaiser+Lábus ve Slunce, seno, erotika je podle mě dokonalá.... |
milan33
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Jenže...Tento web navštěvují z (nezanedbatelné) části staří chlapi, pro které bylo v době jeich mládí, kdy si plánovali, že z nich něco bude, nejvyšším kulturním zážitkem, když jim ve státání televizi zazpíval nějaký umělec ze západu, který prolezl sítem tehdejší cenzury, byť by se jednalo o kolotočáře céčkové úrovně. No a pro ně se mnohdy jednalo o vrchol, který nemůže nikdo trumfnout, protože přece všechno dobré už bylo a v dnešní produkci se neorientují. Jo, byli mladí a plní ideálů. No a přesně pro ně jsou nejen Franckovy návraty jak dělané. Zavzpomínají si...Zajdou do Lidlu na retrotýden... |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...@milan33: Ono je dokonce dokázané, že lidé používající na internetu samé superlativy, jsou v reálném životě nespokojení. |
DVBT1
![]() |
|
@DVBT1Přesně tak.... To, cos zde napsal podle jejich chování platí taky pro zdejší moderátory, kteří zde tomuhle xxx pochlebují, takže asi bude lepší NEházet perly sviním a zdržet se ))) |
milan33
![]() |
|
Milan33V podstatě jsi řekl všechno, na co jsem už neměl sílu, protože ta diskuse se vždy zvrhne a na to nemám ani chut, ani čas a náladu. Souhlasím s Tebou...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
![]() |
|
není infojako info!Ono jen přece je rozdíl někoho informovat,či je někde na feedu (volném či v biss s dostupnými keksy) live vysílání fotbalu,či nhl,kde se nikde jinde k tomu nedopídíte a když sem nějaký "lovec" hodí frekvence,tak si myslím,že to není naškodu. Ale připadá mi ůplně mimo a uhozené,když tady nějaký franck dává nesmyslné výpisu pořadů,které si může každý najít sám v EPG,pokud teda má zájem a nebo v dnešní době na NETu.Proč sem cpe nějakou taliánskou tv(která je stejně v kódu) je fakt nenormální.Prostě není info,jako info a až na pár jedinců,to stejně nikoho nezajímá-spíš potom to,co se k vůli tomu semele.Tak z toho má každý prču!!! ![]() _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
@jamess96Tak bych to taky chápal... |
milan33
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Můžeme si za to ale i my čtenáři, kteří očekáváme stále nové a nové informace a tak jsou admini rádi za tipy na nové články, byť by sloužily jen jako výplň. Podobného Francka má i Dig.z... v podobě PF, který přepisuje letáky. Oba mají něco společného. Získali falešný pocit důležitosti. Přitom jsou to jen "užiteční idi.oti". Admini si udělají čárku za nový příspěvek a mají splněno. Na krátkou dobu. Je to jednodušší, než kdyby měli sami tvořit obsah jinak, než jen přepisování z jiných zdrojů. |
DVBT1
![]() |
|
@redakceNavrhuji redakci trvale zablokovani uzivatele s nickem DVBT1 pro pomluvu, opakovane utoky a nepodlozene informace ktere zde uzivatel siri na ukor dobreho jmena webu Parabola.cz. Kdokoliv vstoupi na jakykoliv web, musi respektovat podminky daneho webu, vcetne redaktoru, zamestnancu a i ctenaru. Vzhledem k tomu, ze navsteva tohoto webu je dobrovolna, shleda-li kdokoli, ze obsah v nem se nachazejici je nezajima, ma moznost web bez zbytecneho otaleni okamzite opustit. Proto, je pomluva jak samotneho webu tak i tech, kteri se podileji na vzniku obsahu tohoto webu absolutne nepripustna. Jedna-li se o konstruktivni kritiku, je vse v poradku. Nazyvat ale kohokoliv idi*oty nebo nazvat moderatory sv*inemi uz kritika neni.Me informace jsou zcela v souladu se zamerenim tohoto webu a s pravidly tohoto webu. Durazne odmitam, ze bych byl placen nebo odmenovan za me prispevky. Stejne tak si vazim webu Parabola.cz za to, ze sem mohu prispivat zpravami, ke kterym by se bezny ctenar nedostal a vazim si redakci a vsech kteri zde opravdu pracuji abychom my ctenari meli vzdy zajimave informace ze sveta televize, satelitu ci jinych platforem. Proto, se osobne distancuji od pomluv a nepravd ktere zde nekteri diskutujici siri. Dekuji. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Jestli letní jízda na Nově v létě, tak jedině na tripu. Tyhle poklady ocení Pražáci a lidi v králikárnách, který nemají venku do čeho rejpnout.VU+Duo 4K SE, Skylink, Visio Big Bisat, 8xALPS Quad. Odroid N2+, Odroid HC2, Raspberry Pi 4B. CoreElec, OMV.
|
meduzka
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 004 |
![]() |
|
@franckco tady uase lžeš! Kdo se nemůže dostat k jakým informacím? Myslíš ty,co okopíruješ na webu a pak to sem dáš?Nelži a pořád si nestěžuj a neplač.Každý vidí jak se chováš,tak se nediv... A nelez nikomu do zadnice.To,že tady pochlebuješ redakci a spol.to se pěkně před všemi zhazuješ. Ale to je tvá věc a navíc nick DVBT1 tě přece OSOBNĚ neoznačil a tudíž tě nemohl urazit tím,že někoho označil za idi..ta,ale tím,že sis to vzal na sebe tě mi je líto (trošičku malinko) ... _________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 961 |
![]() |
|
@jamess96To, co jsem napsal myslim naprosto vazne a protoze je ma ucast na tomto webu dobrovolna, nemam ani sebemensi duvod komukoliv "lezt do zadnice" dle Tvych slov. Redakci jsem pouze navrhnul disciplinarni trest a napsal pohled jak to vidim ja. Je na nich jak se rozhodnou samozrejme.Pokud takove chovani bude tolerovano, v poradku, ja jej budu tolerovat take. Rai - Mediaset - TivùSat
|
franck
Registrace: 8/2015 Příspěvků: 3 706 |
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Tak jsem asi posloužil v této diskuzi jako trojský kůň proti franckovi. Je mi z toho hodně smutno. |
navi2
![]() |
|
RE: Letní jízda na Nově startuje již 1. červen...Nemusí...Jemu jen narostla ramena přes celá záda z faktu, že z několika příspěvku admini udělali zprávičky na hlavní stránku a očekává, že si z toho ostatní sednou na zadek. No a že nepochopil můj příspěvek je jeho problém. Asi jeho jedna z mnoha neporozumění - chyb v překladu. Aktivně se několik let podílím na tvorbě obsahu jednoho tématického webu zaměřeného převážně na filmy a prožil jsem krátké období "nedocenění". To mám úspěšně za sebou a přispívám pro vlastní radost. Třeba taky dospěje a nebo ne a bude se neustále vztekat jako malé dítě.![]() |
DVBT1
![]() |
|
FranckuPřesně tohle mi na Tobě vadí, "pouze" navrhuješ redakci tresty a když někdo dostane trest, tak se tím ještě chlubíš. Nevím, jestli je redakce na Tvé pohledy zvědavá, to nedokážu posoudit. Na mé pohledy tady není nikdo zvědavěj, to vím jistě. Měl bys to tady vyzkoušet...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 63 | |
![]() |
|
![]() |